Super kompetente! Både køb og efterfølgende pleje og rådgivning klares altid med bravour! Især Helene og Rasmus har været superbe! Varm anbefaling

Jeg har nu i over 35 år været kunde hos Fiat/AutoCentro købt flere nye biler og serviceret dem, det har altid sommer og vinter været en fornøjelse at komme der. Kan kun gi dem min varmeste anbefaling.... Voir plus

Fantastisk god kundeservice og virkelig serviceminded personale😃👍 Vil klart anbefale Dem fremadrettet til venner og familie😁 Fantastisk sød og serviceminded sælger, som har solgt mig verdens bedst... Voir plus

Vi har købt en ny bil gennem kia i nykøbing f. Vi har fået en fantastisk behandling og vejledning ved køb af vores nye bil. Godt gammeldags købmandskab, uden at være anmasende og pressende, men med... Voir plus

1. Concessionnaire de véhicules à moteur

Écrit par l'entreprise

Autoriseret forhandler af Kia og MG Vi tilbyder service af alle bilmærker.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,8

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ny bil ?

Ny bil ? Så er AutoCentro stedet!
Fantastisk service - Der er god tid til dig som kunde - Meget venligt personale - Følte mig rigtig godt vejledt.
Giver AutoCentro de bedste anbefalinger!

3 septembre 2022

Anbefalelsesværdig bilforhandler og værksted

Endnu engang købt bil hos AutoCentro. Altid god vejledning, altid uovertruffen service. Et virkelig serviceminded personale og en venlighed, hjælpsomhed og imødekommenhed, der er bemærkelsesværdig. Jeg kan virkelig anbefale dette sted, både til bilhandel og til værkstedsarbejde.

27 août 2022

Altid god service☀️

Vi har lige købt ny Kia hos AutoCentro. Og Vi har været rigtig glade for Helene og resten af stablen på havnen i Nykøbing F. Altid god service og godt humør. ☀️

9 août 2022

Ny bil

Hej vi har lige købt ny Kia XCeed i Nykøbing, og fik den bedste service. Vi handlede med Helene, vi fik den bedste gennemgang af bilens udstyr, inden vi trillede ud af døren. Ikke vores sidste handel hos jer.

Mvh

Flemming og Gitte ❤️

5 août 2022

Utrolig fin hjælp

Utrolig fin hjælp i Nykøbing F. i forbindelse med køb af ny brugt bil. Rasmus har virkelig ydet et flot stykke arbejde her. Vi er indtil videre yderst tilfredse.

4 août 2022

Fantastisk service

Fik under min ferie akut behov for at få min bil lavet. De tog den ind med det samme. De er ualmindeligt søde, imødekommende og yder fantastisk service. Jeg blev orienteret undervejs om skader og pris og bilen var fikset hurtigt. Tusinde tak til Charlotte og Lukas☺️

21 juillet 2022

Autococentro reddede dagen for mig og…

Autococentro reddede dagen for mig og gav mig gratis strøm til min lille elbil, da Clever-standeren på havnen ikke virkede.

Og så fil jeg imens tid til at se mig om: det er en lækker forretning der under opbygning hér. Som ny tilflytter glæder jeg mig til at have et godt lokalt værksted!

1 juillet 2022

God service og rådgivning til bilen

God service og rådgivning til bilen.

Har brugt AutoCentro Nykøbing F. som mit faste værksted siden 2017, og har været tilfreds lige siden.

Dette har også medført at jeg har købt min bil nummer to hos dem. Tak til Helene for god hjælp, kommunikation og rådgivning under den nye handel.

AutoCentro kan bestemt anbefales. :-)

3 juin 2022

Kære autocentro (rødbyhavn).

Kære autocentro (rødbyhavn).

Tusinde tak for en service der var over al forventning.
Jeg afleverede min bil onsdag 25/5/22 til sporing, men endte med st skulle have en reparation (grundet nogle andre).
Dagen før Kristi himmelfart, og de har egentlig ikke tid til den reparation, men jeg forklare at jeg virkelig virkelig skal bruge den, da jeg skal til København på onsdag. De siger at de vil kigge på den, og for at gøre en lang historie kort, det gjorde de, og ikke kun det, men tog overarbejde for at hjælpe mig. Det er simpelthen service i topklasse, og det er ikke første gang jeg har oplevet det herfra, hvilket jo også er grunden til at jeg gang på gang vender tilbage.
Det er så fattigt et udtryk, men endnu engang tusinde tusinde tak auto centro, i reddede min dag, både igår, men også min tur til København næste uge 😘🫶🙌🏻

Hilsen,
Sabina, en meget tilfreds kunde

26 mai 2022

Vi har købt en ny bil gennem kia i…

Vi har købt en ny bil gennem kia i nykøbing f.
Vi har fået en fantastisk behandling og vejledning ved køb af vores nye bil. Godt gammeldags købmandskab, uden at være anmasende og pressende, men med humor og viden vejlede og råden i vores spørgen. Især må vi fremhæve Rasmus, som en meget behagelig sælger, som har hjulpet os igennem hele forløbet.

18 mai 2022

Super betjening

Super betjening
Jeg stod akut og skulle bruge lånebil 2 påskedag, idet min egen bil fik motorstop.
Et ring til virksomheden som bliv omstillet til den gode Jimmy Nielsen, så blev det klaret selv om det var helligdag.
Der stod en låne bil klar til mig, da jeg nåede Autocentro med fejebladet og min egen bil.

Super service og mine bedste anbefalinger medsendes herfra.

Stort tak

29 avril 2022