Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste anmeldelse fra os Kontor i privaten Hinnerup ved Aarhus. Alt kørte på skinner, fixede forsikring og kommunikation med min bank Lån og Spar. Levering på adresse af Tesla Sr+ 2021. Dedikeret... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

En seriøs autoforhandler. Vi har lige handlet bil hos AutoFind. En rigtig god oplevelse. Vi blev taget imod af en smilende medarbejde Adam, som var meget imødekommende og fik hurtigt fundet frem t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig professionel hele vejen igennem. Mehmet har altid været tilgængelig og hjælpsom mht. spørgsmål fra os. At købe en bil ubeset troede vi aldrig skulle ske, men her er der tryghed og garanti. Bi... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile

Écrit par l'entreprise

Her ved AutoFind A/S har vi sparet omkostningerne til bund! Nu har du mulighed for købe din drømmebil til indkøbspriser med en god kundeservice hele vejen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Autofind.dk er gået under jorden

Autofind.dk er gået under jorden. De er ikke til at få fat på, hverken på telefon eller mail. Udstillingen i Tilst er nærmest tømt for biler.
Jeg har en underskrevet slutseddel fra 23. januar 2026, men mangler at få udleveret bilen.
Andre med samme oplevelse?

4 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Det startede godt ved første kontakt og…

Det startede godt ved første kontakt og vi kom frem til en ellers fornuftig handel. Efterfølgende har det bare været under al kritik. En bil til knap 900.000kr. Ingen registreringsattest, CarGaranti, fælge og dæk som ønskes tilkøbt efter aftale. Ingen svarer på hverken telefon, sms, eller mail. Det er virkelig useriøst og usmageligt! Jeg føler mig snydt og latterliggjort!

28 janvier 2026

Købte en mini cooper SE

Købte en mini cooper SE. Fed bil til en rigtig skarp pris. Alle aftaler overholdt og så har de bare været venlige og imødekommende hele vejen igennem.

3 octobre 2025

En bilforhandler i øjenhøjde

Vi har netop købt en ny BMW I5 Xdrive40 hos Autofind af Erdinc, som er tilgængelig og nem at komme i dialog med fra start til slut.

En bilforhandler i øjenhøjde, som skaber en hurtig og tryg oplevelse. Vi blev taget godt imod af smilende medarbejdere med overskud og interesse. Dialogen har været behagelig hele vejen igennem, og der har været gennemsigtighed fra start til slut. Vi kan kun anbefale at i køber Jeres næste bil hos Autofind som har et bredt udvalg for en tryg og sikker handel.

Mvh
Umesh og Priyanka

12 septembre 2025

Jeg har netop købt en EQE 300

Jeg har netop købt en EQE 300, og Autofind har i den grad levet op til deres motto.

Sælgeren Erdinc gav en grundig vejledning i bilens funktioner og gik langt for at sikre en god oplevelse. Han blev endda en time efter lukketid for at færdiggøre handlen – en service ud over det sædvanlige.

Alt i alt er Autofind et sted med venlige, specialiserede og imødekommende medarbejdere. Bilen stod knivskarpt takket være deres samarbejdspartner Amax.Detailing (Ahmad), hvor den virkelig kom til sin ret.

Jeg kan varmt anbefale Autofind. Da dette er mit tredje køb hos dem, er jeg ikke i tvivl om, at jeg også fremover vil være kunde her.

9 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig, tryg og professionel oplevelse hos AutoFind A/S.

Hurtig, tryg og professionel oplevelse hos AutoFind A/S. Mehmet tog sig af alt papirarbejdet, hjalp mig med vurdering af min gamle bil og sørgede for en gennemsigtig bytteaftale med en god rabat på den nye bil. Der var ingen skjulte gebyrer — alt blev gennemgået og forklaret, og leveringen skete præcis som aftalt. Jeg satte også pris på de praktiske råd til vedligeholdelse, Mehmet gav mig inden aflevering. Meget tilfreds med forløbet og kan anbefale AutoFind til dem, der ønsker en ligetil og pålidelig handel.

15 août 2025

Bytteprocessen hos AutoFind A/S var utrolig enkel og gennemskuelig

Bytteprocessen hos AutoFind A/S var utrolig enkel og gennemskuelig. Erdinc gav en realistisk og fair vurdering af min gamle bil, forklarede detaljer om vurderingen og tilbød en pæn rabat på den nye bil. Hele handlen foregik uden pres — alting blev nedskrevet og forklaret, så jeg følte mig tryg undervejs. Bilen blev afleveret rengjort og klar til kørsel, og papirarbejdet blev ordnet hurtigt og professionelt. Kan klart anbefale Erdinc og AutoFind til andre, der vil have en ærlig og ukompliceret byttehandel

15 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop købt en næsten ny BMW i5…

Jeg har netop købt en næsten ny BMW i5 hos AutoFind - og det har alt i alt været en rigtig god oplevelse..!

Ekstremt god service, hvor man bliver bliver mødt med et smil, uanset hvem man betjenes af i butikken...

Som kunde føler man sig hørt og forstået, og personalet tager sig god tid til at besvare alle de spørgsmål man har, og yder generelt top-rådgivning om deres biler.

Fair priser - også på den byttebil jeg selv kom ind med.

Den nye bil stod 100% klargjort, med sløjfe på og flag, ved afhentning :-)

En stor anbefaling herfra.

1 mai 2025

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse.

Vi kommer fredag for at kigge på en bil og bliver mødt af en meget sød og smilende sælger Erdinc.
Som hjælper os med at finde frem til den rigtige bil for os.
Vi skulle lige tænke over det og vender tilbage mandag formiddag, hvor Erdinc får det presset ind trods de har travlt, til at have den klar mandag eftermiddag.
Det kalder vi for service!
Kan klart anbefale autofind.

28 avril 2025

En seriøs autoforhandler

En seriøs autoforhandler.
Vi har lige handlet bil hos AutoFind. En rigtig god oplevelse. Vi blev taget imod af en smilende medarbejde Adam, som var meget imødekommende og fik hurtigt fundet frem til vores ønsker og behov. Efter en kort prøvetur, fik vi lavede en handel. 3 dage efter kunne vi hente bilen. Her blev vi igen mødt af Adam og indehaveren, vi kunne køre derfra med en rigtig god mavefornemmelse og ikke mindst en virkelig lækker og top klargjort bil.
Vi kan kun anbefale at handle bil hos AutoFind.
Mvh Rikke og Anders

23 avril 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus