Hurtig afsendelse. Bestilte Tirsdag formiddag dagen efter kunne jeg hente i pakkeshop. Fint udvalg af produkter og tilbehør. Man svømmer ikke rundt i 50 forskellige ting af det samme produkt s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service fra første besøg i butikken. Jeg skulle egentligt blot bruge nogle polerskiver og polermiddel. Troels gik ud og kiggede på min bils lak, og rådgav derfra og anbefalede nogle gode p... Voir plus
L'entreprise a répondu
KÆMPE ANBEFALING!!🤩 Bestilte natten til fredag hos autoglow, allerede fredag morgen var ordre pakket og klar til levering, lørdag morgen stod pakken hos pakkeshop til afhentning. Det er det man k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hjælpsomme og meget professionelle. Det rigtige sted hvis du har har brug for vejledning eller har spørgsmål til pleje af din bil eller til deres produkter. De produkter jeg fik anbefalet har levet op... Voir plus
L'entreprise a répondu
Autoglow.dk er din danske webshop for bilpleje i høj kvalitet – både til private og professionelle. Vi tilbyder et bredt udvalg af bilplejeprodukter som autoshampoo, fælgrens, insektfjerner, interiørpleje og skylleforsegler, samt alt i bilplejetilbehør og mikrofiberklude.
Erhvervsvangen 3, 5792, Årslev, Danemark
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Virkelig god service, intet og sæt en finder på der, de er altid til hjælp hvis du har et spørsmål om noget så sætter de tid af til det for hjælpe, virkelig et skønt sted og komme,

Réponse de Autoglow.dk
Hurtig levering og produkter der bare leverer. Er især imponeret over jeres tørrehåndklæder👌

Réponse de Autoglow.dk
Produkt som beskrevet.! Leveret dagen efter bestilling.! Fed webshop, overskuelig og stort sortiment.. "I´ll be back"

Alt godt her fra!
Rigtigt go´ stad og handle og få alt de hjælp man har brug for..
Dygtigt personale de ved hvad de taler om :-)
Jeg kommer SIKKERT igen og handle hos Autoglow !
Glemt og sige og de lever så hurtig og i orden tingene..

Fantastisk produkter og Hurtigt levering,
Samt Super god service og svare hurtigt på alle spørgsmål.

Réponse de Autoglow.dk
Jeg er virkelig tilfreds med autoglow. Virkelig hjælpsomme mennesker, der står til rådighed for hjælpe en, lige meget hvor mange spørgsmål man har. Super serviceminded og effektive mennesker. Kun gode oplevelser herfra! ⭐️

Réponse de Autoglow.dk
I er hurtig til at sende det man har bestilt. Handler helt sikkert med Jer igen.
God oplevelse. Bestillingen afsendt hurtigt og pakket skønt ind! God service og priser - anbefales.

Réponse de Autoglow.dk
Troels og Mads er de eneste, jeg sætter min tillid til, når det gælder bilplejeprodukter. De har uden tvivl sans for det, de laver 🙏🏽

Réponse de Autoglow.dk
Virkelig god service. Og de ved virkelig noget om deres produkter. Max profesionelle.

Réponse de Autoglow.dk
Man får virkelig gode bilplejeprodukter til meget konkurrencedygtige priser hos Autoglow. Så meget tilfreds med mit køb.

Réponse de Autoglow.dk
Har prøvet meget og mange forskellige firma med bil pleje Men har aldrig mødt. Og snakke med en som Mads der vriklige har styr på hans sager. Og ved hvad han snakker om og finder en løsning med det samme. Og så er der dag til dag. Det

Réponse de Autoglow.dk
Igen igen en super handel ved Autoglow købte produkter jeg plejer og købe plus 2 nye produkter som også er fantastiske

Réponse de Autoglow.dk
En passion for bilpleje der smitter – Autoglow leverer hver gang!
Mads og Troels er ikke bare “makkerparret bag en bilplejebutik” – de lever og ånder for det, de laver. Deres kærlighed til detaljer, deres viden om produkter og teknikker og deres kompromisløse tilgang til kvalitet gør hele forskellen. Man kan mærke, at det ikke kun handler om at få bilen til at se godt ud – det handler om at skabe en oplevelse og levere et resultat man som entusiast kan stå 100% inde for. 💎
Serviceniveauet er helt i top. De tager sig tid til at forklare, hvad de gør, hvorfor de gør det, og hvad man som kunde kan forvente. Ingen hurtige løsninger eller halve forklaringer – kun ægte, ærlig rådgivning og produkter i særklasse.
Hvis du leder efter bilpleje med sjæl, engagement og professionelle hænder – så er Autoglow stedet. Mads og Troels har ikke bare en butik – de har en mission om at løfte bilpleje til næste niveau, Og skabe et fælles skab omkring bilpleje / Detaling i Danmark, det lykkes dem til fulde.
Kan varmt anbefales! 🚗✨
- Bimse 🖤💙

Réponse de Autoglow.dk
Alt er som det skal være. Hurtig levering og gode priser. Køber der gerne igen.

Réponse de Autoglow.dk
Super god kundeservice ! Jeg har altid fået en fantastisk god behandling hos netop jer. Levering går som det skal, og man kan altid få svar hurtigt på de spørgsmål man måtte have. Stor ros herfra