4,1

Bien

Top service

Top service. Ook na aankoop van een occasion blijven zij bij eventuele problemen meedenken en komen dan met een meer dan schappelijke oplossing, ondanks dat er geen garantie op het gemelde probleem zat. Vriendelijke mensen, realistisch bod bij inruil en goed nagekeken occasions te koop. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!!

23 avril 2026

Goeie service

Ik heb paar maanden geleden een auto gekocht bij dit autobedrijf en ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. De service was vriendelijk, professioneel en duidelijk. De auto is helemaal naar wens en alles is netjes afgehandeld. Ga zo door!

19 novembre 2025

Prachtige BMW 3 serie met top service

Wij hebben hier een mooie BMW 3 serie gekocht. De auto is inmiddels bijna een half jaar in ons bezit en we zijn nogsteeds enorm tevreden. Communicatie is altijd goed geweest met de eigenaar, ook toen er iets kleins gerepareerd moest worden wat onder de afgesproken garantie kwam te vallen. Top service!

29 septembre 2025

Bij deze autohandel een auto gekocht en… Happy

Bij deze autohandel een auto gekocht en heel ntejes behandeld.
Mensen zijn vriendelijk en open. Prijzen zijn redelijk zeker gezien dat de hele voorraad bijna altijd laag in de kilometers staat.
Ook voor de aftersales dingetjes ben je altijd welkom en men is altijd oplossingsgericht en vriendelijk. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

13 mars 2025

firma list en bedrog

firma list en bedrog
auto gekocht en aanbetaald
foto's gestuurd van onze auto
bij afhandelen wil de firma opeens meer geld of de zaak ongedaan maken
wij zijn omgedraaid

24 juillet 2024

Echt een aanrader!

Ik heb onlangs een afspraak gemaakt voor de bezichtiging van een van hun auto's. Ik werd vriendelijk ontvangen. Uiteindelijk een mooie eerste auto gekocht voor mezelf voor een zeer goede prijs. Ik ben heel blij met mijn aankoop en ik raad dit bedrijf aan!

22 avril 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit