Autohuset Laursen ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse at handle med Jonas. Købte en flot importeret EL-bil, havde aftalt betingelserne på forhånd. Bilen stod flot ved fremvisning og vi handlede af på en halv time. Et par småproblemer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De fortjener 5 stjerner. Reparationer og vedligehold af vores 2 biler udføres til vores fulde tilfredshed. Jonas ( ejer ) Jacob ( service værksted ) er altid imødekomne og venlige, og aftales der en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god kundebetjening. Ejeren selv kom udenfor vanlige åbningstid, supergod service tilbudt ift. den bil vi prøvekørte, som havde en lille skade, samt bød han højeste byttepris ift. byttebil.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Véhicules & transport

Écrit par l'entreprise

Velkommen hos Autohuset Laursen Autohuset Laursen er et dedikeret og kvalitetsbevidst bilhus hvor kundens ønsker og krav altid er førsteprioritet. Autohuset Laursen rummer både salg af kvalitets biler samt eget professionel autoværksted, som hele tiden vil være efterudannet til de nyeste teknologier. Hos Autohuset Laursen sigter vi efter at have et bredt udvalg af kvalitets biler på lager. Skulle drømmebilen ikke være på lager, drager vi os nytte af vores udenlandske netværk og hjemtager drømmebilen lige efter kundens ønsker. Autohuset Laursen er certificeret 100% Autotjek forhandler og man kan derfor hos os købe sin nye bil med udvidet garanti, brugtvognstest, kilometer garanti og dermed handle med ro i maven. Vi håber du bruge et par minutter på at beskrive din oplevelse hos os. Venlig hilsen Autohuset Laursen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde sat min Skoda enyaq 85 l&k…

Jeg havde sat min Skoda enyaq 85 l&k fra 2025 tilsalg på guloggratis så kontaktede Jonas mig fra autohuset Laursen og kom med bud på bilen og vi blev ening om en pris på bilen og dagen efter kom hans chauffør og hentede bilen og gik den igennem for fejl og godkendte den og så lavede han en straks overførsel på bilen og tog den med kun de bedste anbefalinger her fra hvis jeg stod sku handle bil eller sælge bil så vil helt klart købe hos ham super seriøs og troværdig 5 ud af 5 stjerne ⭐️ her fra.

22 juin 2026

Super god oplevelse

Et par småproblemer blev løst med et smil. Kan kun anbefale Autohuset Laursen.

28 mai 2026

Virkelig god kundebetjening.

Virkelig god kundebetjening.
Absolut anbefalingsværdig.

3 mai 2026

De fortjener 5 stjerner

Jonas ( ejer ) Jacob ( service værksted ) er altid imødekomne og venlige, og aftales der en pris holder den. Man er med andre ord tryg ved at komme i virksomheden.
MVH LK/BBK

4 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vores oplevelse ... useriøst sælger

Jeg var forbi nogle dage autohuset Laursen på kigge på elbiler... ingen modtagelse og når vi endelige prøver få hjælpe så har medarbejdere konstant travlt med være på telefonen....

Derfor gik vi ud og fandt en anden sted.

17 mars 2026

Hej Thomas :)

Vi er utrolig kede af at høre du ikke føler du er blevet betjent som ønsket.
Samtidig er vi også kede af at få en 1-stjernet anmeldelse grundet at der har været andre kunder fysisk og pr. tlf da du har været forbi os som jo kan forekomme.

Jeg som indehaver har vendt det med mine ansatte, men ingen kan huske der har været kunder inde som er kørt igen uden dialog.

Vi ønsker kun du som kunde får den bedste oplevelse hos os og derfor håber jeg du vil kontakte os på tlf. 88710810 da jeg gerne vil vide hvad dag du præcis var her, for at tage hånd om situationen :)

Vi håber du har fundet den rette bil for dig og er godt kørende nu, god dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

5 meget velfortjente stjerner til både…

5 meget velfortjente stjerner til både Jonas og hele hans team. Vi har fra første kontakt med Jonas fået den bedste behandling. Han lyttede til vores ønsker og fandt den helt rigtige bil til os. Vi har kun mødt smilende, venlige, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere hos Autohuset Laursen - og vi har følt os helt trygge hele vejen igennem.

18 janvier 2026

Køb af en drømmebil

Jeg købte en BMW X5.
Process fra den første kontakt til at forhandle købt på plads gik super nemt.

Bilen er helt orden og de ekstre ønsker og levering gik super nemt.

Virkelig god oplevelse

22 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en brugt bil i slut juli i…

Jeg købte en brugt bil i slut juli i år. Siden da har der desværre være en del store reparationer mv. der skulle laves. Men Jonas og Jacob har taget ansvar hvergang og har hjulpet alle problemer til dørs.

En af de største bekymringer man har når man køber brugt bil er: “er forhandlerne til at få fat på igen og vil han stå til ansvar for handlen” og der må jeg bare sige, service fra Autohuset Laursen har været i top.

Her tør jeg godt anbefale at man køber bil.

31 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Har købt en id3 hos Jonas i oktober..

Har købt en id3 hos Jonas i oktober..
Er glad for bilen, og de småfejl vi opdagede på bilen da vi hentede den fik Jonas udbedret inden for en uge.. håber bilen fortsat vil leve op til vores forventninger ved at have en el-bil, og er sikker på at Autohuset Laursens kompetente personale vil sørge godt for bilen, når den skal serviceres fremover.

19 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Skuffende forløb som endte som spild af tid

Kontaktede forhanderler i forbindelse med Salg af en Audi E-tron. Fik et bud pr tlf. men skulle sende billeder af bil for at få bekræftet bud. Dette skete dagen efter og Jonas bekræftede buddet. Jeg oplyste at jeg ville indhente restgældsoplysninger på bilen og sende disse. Dette skete som aftalt, men herfra blev det umuligt at fange Jonas. Han undlod at komme retur på henvendelser på både sms, tlf og mail. Hvis jeg ringede fra min arbejdstlf som har skjult nummer kom jeg sjovt nok igennem hver gang. Blev dog her mødt af undskyldinger om at han havde fri, lige stod på værkstedet, ikke var på kontoret og lign men hver gang lovede han at ringe retur. Efter at have spildt 1,5 uge opgav jeg at bruge mere tid på at kontakte Jonas, da han alligevel ikke ringede retur. Skuffende forløb fra en forhandler som ellers til at starte med virkede flink og seriøs.

Jeg kan desværre ikke på trustpilot svare på den lodrette løgn Jonas er igang med at opdigte nedenfor. Trustpilot er velkommen til at række ud til mig så sender jeg gerne dokumentation for at Jonas skriftligt bekræfter hans bud pr mail efter jeg sender billeder af bilen samt vores øvrige mail historik. Ærgeligt at man ikke kan være ærlige over for hinanden og tage en anmeldelse på sig og måske sende en beklagelse istedet for at opfinde en løgn.

10 novembre 2025

Hej.
Vi finder virkelig denne anmeldelse meget uretfærdig.
Du kontakter os og vil hjælpe en kammerat med at sælge hans bil.
Vi snakker frem og tilbage i telefonen og du fremsender mig 3 billeder af bilen hvilket vi ikke kan købe en bil ud fra.
Jeg forklarer også at grundet dansk lovgivning må jeg ikke handle med dig da du ikke er ejer af bilen.
Jeg har ind imellem vores korrespondance en uges ferie og i løbet af den uge har vi fået andre lignende biler på lager og derfor går vi ikke videre med indkøbet af bilen.

Vi er kede af du føler en dårlig oplevelse, men vi føler bestemt ikke der er gjort noget forkert i denne situation.

Vh
Jonas Laursen
Autohuset Laursen

------------------ OPDATERING

Det er korrekt vi pr. mail har snakket pris men som jeg nævnte for dig pr. telefon må jeg ikke købe en bil af dig som du ikke ejer og da jeg ikke har hørt noget fra ejeren af bilen har vi valgt at gå videre med andre biler til vores lager i mellem tiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi købe en ny (brugt) KIA EV6 i…

Vi købe en ny (brugt) KIA EV6 i sommers. Købet var en fornøjelse, og byt af bil var i en fair handel. God betjening og upåklagelig service. Efter købet oplevede vi desværre problemer med 12v batteriet, som Jonas dækkede hurtigt og uden tøven 👌Tak! Vi vil anbefale Autohuset Laursen til alle venner og bekendte!

1 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

God service, imødekommende og behagelig forhandler

Jeg har netop købt ny (brugt) bil hos Jonas fra Autohuset Laursen og oplevede rigtig fin service og fik en bil med hjem, som er helt i orden. Opdagede nogle ekstra skrammer på bilen, da jeg skulle hente den, og dem betalte Jonas regningen for at få udbedret - jeg er meget tilfreds og utrolig glad for min nye dyt.
(I øvrigt dejligt med en bilsælger, som er rolig, nede på jorden og ikke så "hu-hej lad mig pakke dig alt muligt på"-agtig :-) )

8 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Autohuset Laursen levere altid top kvalitet.

Jeg har siden Autohuset Laursen startet fået lavet mine biler hos Jonas og altid haft dem til service hos ham med den største tilfredsstillelse. Jeg har også købt mine to sidste biler ved Jonas og der er heller ingen slinger i valsen. Jonas er dygtig og grundig og finder altid den bedste løsning der passer til os. Der er altid styr på tingene og Jonas følger med tiden og ved hvad der rører på sig.
Jeg vil give de størst anbefalinger til Autohuset Laursen, om det er reparation af bilen eller hvis man skal lave en bilhandel.

28 juillet 2025

God oplevelse!

God oplevelse! Vi stod og manglede to biler akut, da vi er en institution, og det skulle gå hurtigt. Jeg kontaktede flere autoforhandlere med biler til salg, men blev mødt af undskyldninger og tøven – flere virkede usikre over, at vi ønskede at handle så hurtigt og effektivt.

Men så faldt jeg over Autohuset Laursen, og fra første kontakt med Jonas gik det som smurt. Mindre end 24 timer efter min henvendelse, stod begge biler allerede på vores parkeringsplads. Jonas var utrolig lydhør, forstående og lynhurtig til at handle på vores behov – og ovenikøbet fik vi vores gamle bil med i handlen uden besvær.

Hele processen var enkel og gnidningsfri. Autohuset Laursen leverede præcis den service, vi havde brug for, og mere til! Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en problemfri bilhandel med ærlig og engageret kundeservice.

14 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse ved køb af EQA

Jeg har handlet bil hos Jonas og det var en rigtig god oplevelse. Fra start til slut var Jonas imødekommende og hjælpsom. Jeg købte en EQA, hvor vi fandt en passende løsning til mine behov.

Prisen var fin og servicen var god. Så tommel op herfra. Kan godt anbefales.

3 mars 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Blandet oplevelse af køb ved Autohuset Laursen

Opdatering:
Siden denne anmeldelse har vi haft endnu et problem med bilen. Et problem der ved vores lokale værksted ville have kostede 28.500 kr.
Vi kontaktede igen Jonas, da denne regning var uoverskuelig.
Jonas tilbød hurtig hjælp uden beregning. Denne gang gik processen smidigt og hurtigt – med en god og professionel håndtering fra Jonas’ side af.
Dette har gjort vores overordnede indtryk bedre.
______________________________________________

Gamle anmeldelse:
Jeg ville virkelig ønske, jeg kunne give en bedre anmeldelse, men vores oplevelse med Autohuset Laursen har været alt andet end positiv.
Vi købte en bil, der startede fint ud, men som hurtigt viste sig at være en regulær mandagsbil. Den ene fejl efter den anden dukkede op.
Jonas tilbød at udbedre fejlene, hvilket i første omgang lød fair nok. Men så begyndte problemerne: Han undveg vores opkald, og som mange andre før os måtte vi ringe fra et nyt nummer, hvorefter han pludselig godt kunne tage telefonen – en adfærd, der mildest talt virker suspekt.

En af de sidste fejl, vi oplevede, var en defekt lambdasonde, som Jonas skiftede. Men nu, 1 år senere, er den også gået i stykker. (Denne gang går vi direkte til vores lokale værksted. Da man ender med at kører træt i at prøve at skabe kontakt.)

Og det er bare én ud af mange ting, bilen har fejlet. Hver gang vi ringer, skal vi kæmpe for vores ret til at få det lavet, fordi telefonen sjældent bliver taget. Når vi endelig kommer igennem, lyder det: “Det finder vi lige ud af,” men det ender bare i glemmebogen.

Derudover er Jonas’ måde at kommunikere på ringe. Det er mildest talt lige til at forvirre forbrugeren – man får aldrig et klart svar, og aftaler føles mere som tomme løfter end reel service.

Grunden til, at vi først anmelder vores køb nu, er, at vi var nødt til at holde ’den gode tone’ i tilfælde af, at vi skulle få brug for hjælp igen.

Efter gentagne problemer og en kamp for overhovedet at komme i kontakt med Jonas, har vi nu valgt at gå til et autoværksted, vi faktisk stoler på. Det koster os nogle dyre lærepenge, men vi kan i det mindste være sikre på, at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Den venlige og imødekommende Jonas, man møder ved handelssituationen, forsvinder gradvist, så snart problemer begynder at opstå med bilen.

2 mars 2025

Hej Cecilie
Vi er utrolig ked af at læse din anmeldelse og syn på denne sag. Vi føler bestemt ikke sagen bliver fortalt korrekt da vi har dokumentation for at bilen er lavet som den skal.

I kontakter os med at bilen i ikke syntes bilen kører 100% som den skal og der accepterer vi jeres ønske om at få bilen på et lokalt værksted hvor i bor på vores regning trods vi har eget værksted der normalt varetager reklamations sager.

Lidt tid derefter lyser bilen i motorlampen og vi vælger derfor at bilen skal på vores eget værksted til ordentlig kontrol og udbedring af fejlen hvilket vi gør samt udskifter en defekt lambdasonde og bilen kører derefter fejlfrit indtil nu hvor denne anmeldelse kommer.

Vi er meget uforstående hvorfor i ikke kontakter os angående reklamation på den monterede lambdasonde som der er 2 års garanti på og ikke givet os muligheden for at hjælpe jer.

Vi er rigtig kede af i mener vi ikke har levet op til jeres forventninger men når vi udbedrer fejlene på bilen 100% omkostningsfrit for jer og sørger for bilen kører som den skal kan vi ikke se hvad vi mere skal kunne gøre.

Vh
Autohuset Laursen

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus