Ondanks een vergeten afspraak is alles is de autolader netjes en naar tevredenheid geplaatst. Ik ben tevreden. J.c Frijters Alphen

Op aanraden van bekenden van ons hebben wij in onze garage (naast ons huis in Alphen aan den Rijn) door Bas van Autoladen.nl een laadstation laten plaatsen (Zappi type @H22-TB). Het hele proces van aa... Voir plus

De leasemaatschappij, fabrikant Alfen en eneco e mobility konden mij niet helpen om na mijn pensioen mijn privelaadpaal van zakelijke gebruik met een pasje van de leasemaatschappij op direct stand a... Voir plus

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. Ons oplaadpunt en bijbehorende meterkast welke is geleverd en gemonteerd door Autoladen.nl is gewoon afgebrand met snoer en al. Je zou denken dat de aardleks... Voir plus

1. Borne de recharge pour véhicules électriques

Autoladen.nl is de specialist op het gebied van laadpalen voor uw elektrische auto. Het enige bedrijf in Nederland die het volledige spectrum kan bieden in laadvoorzieningen; van graafwerk en bestrating tot onderhoud en software, voor particulieren en zakelijke klanten. Bestel eenvoudig in onze webshop of vraag een offerte op aan de hand van uw situatie en laadwensen.

3,9

Bien

Répond généralement dans un délai de 48 heures

3,9

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Don't look further, Autoladen.nl is the best!

This is a honest and decent company, the process to assess the costs was straight forward and without hidden surprises. I got the advice I needed to integrate the charger with my solar panels and everything was executed on one day. The technician was competent and skilled, the charger is top quality and everything works as expected. The price was also the best offer I got during my search. I recommend Autolanden.nl to anyone seeking to have a car charger at home.

19 mars 2024

Goede service en vriendelijke mensen

Snelle en goede service. Vriendelijke mensen en goed advies. De geïnstalleerde laadpaal sluit goed aan bij wat ik nodig heb en de installateur was vriendelijk en behulpzaam. Ik heb nog geen ervaring met de after-sales supprt omdat ik de laadpaal nog maar net heb.

3 novembre 2023

Goed vooroverleg, verstandig advies en snelle, geruisloze aanleg

De mogelijkheden een laadpaal in onze carport aan te leggen was in ons geval (ligging meterkast en afstand tot de carport) niet gemakkelijk. Dankzij goed vooroverleg en voorbereidend werk dat wijzelf hadden verricht, kon de paal toch snel en geruisloos aangelegd worden. Het geadviseerde laadstation is in ons geval de juiste keuze.

4 septembre 2023

Een echte aanrader

Zeer snelle response op onze aanvraag en na een passende offerte was de installatie op een vakkundige wijze uitgevoerd. Door onvoorziene omstandigheden onder ons huis, moest wel het aanvankelijke plan aangepast worden, maar dat leverde geen enkel probleem op. Het team deed haar werk en liet daarmee een tevreden klant achter. De Ostra laadpaal is een aantrekkelijke optie als particuliere thuislader. Het pasjessysteem en gratis MyOstra managementsysteem geeft je alle inzichten omtrent het verbruik etc.

19 décembre 2022

Snelle levertijd en plaatsing

Autoladen.nl heeft een keurige installatie geleverd. Snelle levertijden en uitvoering. Nette installateur die ook de tijd neemt voor een goede installatie.

27 juin 2022

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw reactie.
Uiteraard fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Prima service voor een goede prijs

Komt afspraken na, goede service, sympathieke jongen

6 avril 2022

Beste Koen,

Geweldig om te horen dat alles is bevallen! Hartelijk bedankt voor uw review.

Mooie laadpalen geplaatst!

Mooie laadpalen geplaatst door Bas! Super service & vakwerk!

1 avril 2022

Beste Djordi,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij zijn ook erg tevreden met het resultaat! Bedankt voor het vertrouwen.

Team Autoladen.nl

Tot nu toe heel vriendelijk ,vlug en…

Tot nu toe heel vriendelijk ,vlug en correct gehandeld.
Top met vriendelijke groet.
Verhaegen D&L

17 mars 2022

Beste heer Verhaegen,

Bedankt voor uw aankoop en review!

Team Autoladen.nl

Snelle installatie en duidelijke offerte

Bellen snel na voor meer info over wat precies nodig is, duidelijke offerte, installatie op korte termijn (en ze komen die afspraak ook gewoon na), netjes gewerkt.

6 mars 2022

Beste ML,

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat wij u hebben kunnen helpen!

Team Autoladen

Erg tevreden over de installatie en de…

Erg tevreden over de installatie en de vriendelijke en meedenkende service. Een aanrader.

26 février 2022

Beste heer Schuring,

Hartelijk dank voor uw review. Geweldig om te lezen dat u tevreden bent onze diensten.

Team Autoladen