Autoshuren.nl Avis

1. Agence de location de voitures

Met meer dan 20.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Autoshuren.nl een scala aan mogelijkheden op alle reisbestemmingen. Teveel gedoe? Laat onze ervaren 24/7 Nederlandse klantenservice je helpen! Op Autoshuren.nl boek je een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven. Deze zijn inclusief verzekeringen, lokale toeslagen, belastingen en, in de meeste gevallen, ongelimiteerde kilometers. Met onze No-Risk Garantie koop je jouw eigen risico volledig af.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Fijne communicatie en service!

In oktober heb ik voor mijn schoonvader een auto gehuurd. Advies was goed! Werd nog gewezen op een mooie aanbieding van een grotere auto voor een goedkopere prijs :) mijn schoonvader had uiteindelijk een andere vlucht waardoor hij later aankwam. Ik belde even en werd heel vriendelijk geholpen, ze hebben het direct doorgegeven zodat iedereen op de hoogte was. Fijne communicatie en service!

7 octobre 2024

Super ervaring!

Makkelijk te boeken, goede prijzen en de auto was precies zoals beloofd. Klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

4 décembre 2024

great service

We always rent our vehicle through autoshuren.nl when we visit family in Ireland. In my experience this is the only company that is reachable by phone, responds quick and also has an emergency number for after hours. Would't book anywhere else.

17 août 2024

Super Nederlandstalig team

Vaker auto's gehuurd en altijd top service gekregen vanuit het leuke Nederlandse team! Volgende keer dat ik een auto huur, weet ik wel bij wie ik weer aanbel!

3 juillet 2024

Vlekkeloos!

Via autoshuren.nl hebben wij onze huurauto geboekt voor onze reis in Amerika. Er was voldoende keuze in auto's en ook konden wij er een kinderstoel bijboeken. Wij vonden de manier van communiceren heel duidelijk en prettig. En in de voucher die je krijgt na betaling wijst het allemaal voor zich.

Wij gaan zeker nog een keer een auto huren hier!

23 octobre 2023

Goede ervaring.

Tijdens de Meridian Travel Fair in Utrecht heb ik uitgebreid gesproken met een medewerker van Autoshuren.nl, een attente en vriendelijke dame die mij fijn op weg hielp om een auto te gaan huren. Prima ervaring gehad in Spanje met de huurauto.

3 novembre 2023