Kreeg snel theorie ik ging gelijk aan de slag binnen 2 dagen dacht ik ja ik ben ready, ging hem doen slaagde in een keer. Heel erg bedankt en letterlijk elke vraag kwam erin behalve die ene waar je mo... Voir plus
Lisez les avis des autres
Goede uitleg en je krijgt geen onnodige info Videos van auto en bromfiets 2 tot 3 keer bekeken en bij allebei in 1 poging geslaagd. Nauwelijks boeken gelezen alleen de videos en oefenexamens. Haal... Voir plus
Heb zojuist m’n theorie gehad in 1x geslaagd, dat was niet gelukt zonder deze curcus. Het is heel duidelijk uitgelegd je krijgt alle antwoorden daarom kan je niet zakken, ik raad iedereen aan om voor... Voir plus
Bij theoriesait zijn cursusen was leren voor rijbewijs B nog nooit zo makkelijk geweest. ik persoonlijk deed 7 a 8 minuten om door het examen te knallen met als reseltaat dat ik CBR kei hard genaait h... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Theoriesait - 100% Alle Antwoorden! "De makkelijkste Videocursus voor Auto, Motor, Bromfiets, Taxi en Vaarbewijs 100% gegarandeerd alle antwoorden van het CBR."
Coordonnées de contact
N'a pas répondu aux avis négatifs
Oplichting betaald voor een online…
Oplichting betaald voor een online cursus die ik over de mail zou krijgen nooit van terecht gekomen geld weg en telefoon nemen ze niet op
geslaagd met 0 fouten super fijne…
geslaagd met 0 fouten super fijne cursus!
Geweldige cursus
Beste Cursus om je Theorie in één keer te behalen ben geslaagd met 1 fout, grappig en leuke uitleg. Dit is na 7 april trouwens. Echt een aanrader!
Wordt een hoop gescholden met het K…
Wordt een hoop gescholden met het K woord ….. kan echt niet! Zonde van mn geld geweest want ik wil dit niet via deze site afkijken.
Geslaagd 0x fout, 2 dagen geleerd
Ondanks dat deze dikzak niet vaak reageerde heb ik het wel binnen 2 dagen gehaald. 0 fout en in 1x geslaagd. Kijk de video’s op 2x en maak notities dan haal je het wel
Ik heb een pakket gekocht maar inhoud…
Ik heb een pakket gekocht maar inhoud soms werkt niet ook zet zet vaste dus ik heb wel paar fotos van gemaakt, ik heb contact gehad met Mr,Said zij reactie is onvriendelijk.geen aanrader hier stap niet in.
Top cursus!!!
Geslaagd met maar 3 fout!
Super Fijne en makkelijke leerstof erg duidelijk en met humor.
Ik raad iedereen aan om dit te doen!
Ook als je moeite hebt met leren.
Zonder sait was dit niet gelukt.
Ben hem eeuwig dankbaar!
Hele goede uitleg
Hele goede uitleg! De eerste keer meteen geslaagd voor mijn vaarbewijs!het wordt echt heel duidelijk uitgelegd en als je doet wat theoriesait zegt dan lukt het echt wel!!ik ben in ieder geval superblij!!
Topp cursus ben eindelijk geslaagd na…
Topppp cursus ben eindelijk geslaagd na 3 pogingen! Alles wat in de video’s behandeld was kwam op het examen! Ik raad het iedereen aan :)
Teleurstellende ervaring - gezakt
Teleurstellende ervaring – gezakt ondanks beloftes
Ik ben gezakt voor mijn Vaarbewijs 2 ondanks dat ik alles volgens de richtlijnen van Theoriesait heb gevolgd. Ze adverteren met een “gezakt = geld terug”-garantie, maar dit blijkt in de praktijk een loze belofte. Zodra je er gebruik van wilt maken, krijg je te maken met allerlei kleine lettertjes en voorwaarden waar je nooit eerder op gewezen bent. De lesstof vond ik bovendien onvolledig en onvoldoende afgestemd op het daadwerkelijke examen. Ik voel me misleid en raad deze aanbieder niet aan.
In één keer geslaagd
Ik heb niet veel verwacht van deze cursus, maar toch in één keer geslaagd.
De stof lijkt wel een beetje verouderd op een eerste blik, maar als je een beetje logisch kan nadenken dan kan het eigenlijk niet mis gaan.
Zeker een aanrader
(motor theorie)
Top curcus
Heb 1 keer doorgenomen op 2x snelheid met 5 fouten geslaagd top cursus en beter dan die alle andere shit theorie had van theorie toppers gekocht was gezakt
Beste cursus die er is
Beste cursus die er is! Sait help je met al je vragen die je hebt en verteld alles duidelijk!
Ik moest zsm een rijbewijs B halen
Ik moest zsm een rijbewijs B halen. Het vlakbijste datum ingeboekt (dus na 1.5 weken). Ik heb alle lessen van Sait binnen 1.5 weken doorgenomen en ik ben voor het examens geslagen met 2 fouten in totaal :D
Ps; Ik heb mijn examen op 08.04.2025 gedaan dus met het nieuwe examen systeem!
100% aangeraden
100% aangeraden, 2 keer doorgenomen en direct geslaagd. Top Curcus !
Vaarbewijs in 1x gehaald!!
Vaarbewijs in 1x gehaald!!!
Het was pittig, zeker in verhouding met autotheorie. Maar door goede aantekeningen te maken (wat ze ook aanraden in hun lessen) is het me toch gelukt! Super dankbaar voor de extra ondersteuning in whatsapp van Hamza. Helden!! ♥️
Ik kan Theoriesait echt aan iedereen…
Ik kan Theoriesait echt aan iedereen aanraden! In het begin maakte ik de fout om online oefenexamens te kopen, maar dat bracht alleen maar verwarring. Gelukkig wordt dit ook uitgelegd in de video’s, en zodra ik stopte met die oefenexamens en precies deed wat Theoriesait aanraadde, ging alles super soepel.
Het resultaat? Met maar 2 fout geslaagd! Binnen 10 minuten stond ik alweer buiten bij het CBR. Voor maar €25 heb je alles wat je nodig hebt om je theorie-examen te halen. Twijfel niet en ga ervoor!
Geslaagd met bijna geen fouten!
Goede duidelijke en grappige video’s waardoor je de stof onthoud. Ook een handige whats app ondersteun lijn waar je direct met Sait en Hamza praat. Zelfde plaatjes en vragen als bij het CBR.
Geslaagd met bijna geen fouten! Bedankt!!!🙏🏻
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.