Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben opgelicht door Avae ik heb jas besteld waarop ik na 1maand wachten geannuleerd heb volgende dag krijg ik mail bestelling verzonden. Ik heb 1x mail ontvangen op mijn 1ste vraag over retour van... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb 2 maanden geleden 4 jassen besteld maar nu nog steeds niets ontvangen en hun zeggen dat verzending onderweg is maar de track and trace stuurt me naar een Chinees verzend bedrijf dus ben op onderzo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hier jas besteld , aangegeven al meteen om te annuleren krijg geen reactie ,s bij klarna aangegeven product niet ontvangen nu eindelijk na lange tijd kreeg ik van avea dat ze 25% korting geven retour... Voir plus

1,2

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ruim maand later nog steeds geen pakket

20 jan besteld, tot 21 feb geen bericht ontvangen en totaal onbereikbaar telefonisch. Reageren niet op email. Pakket niet te traceren. 21 feb bericht ontvangen dat het is verzonden, uit China! Via Yun express waar summiere info op staat en postorderbedrijf heeft hele slechte reviews ook. Zeevracht duurt nog 5 tot 6 weken denk ik? Ik heb afterpay bedrijf Klarna na 14 dagen niet betaald, en bij hen melding gedaan. Plus het was niet echt goedkoop ofzo. Normale confectie prijs voor kleding dat ik heb besteld.

28 février 2021

jas besteld nooit ontvangen

Hier ook een jas besteld, nu 19 dagen later nog niets ontvangen. Ook ordernummer nergens terug te vinden in track&trace. Maar wel aanmaningen ontvangen voor een bestelling dat nog niet geleverd is! Nergens duidelijke contactgegevens terug te vinden. Dit zaakje is op zijn zachtst gezegd niet pluis.

26 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Zit al 3 weken op mijn bestelling te…

Zit al 3 weken op mijn bestelling te wachten. En iedere keer als je mailt krijg je antwoord dat nergens op slaat. Gewoon een bagger bedrijf
A.u.b. bestel hier niet bij.

25 février 2021

2021 02-09 besteld

2021 02-09 besteld, 24 febr. nagevraagd, "Helaas kunnen we ons niet houden aan de REGULIERE levertijd van 15-24 dagen", dus zal mijn trui ergens in maart/april aankomen !!

24 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas neemt klarna je niet serieus!

Helaas neemt klarna je niet serieus!! Vertel ze hele tijd dat ze de reviews moet lezen! We kunnen je niet helpen wordt er verteld..ze gaan nog steeds met ze in zee!! Zo belachelijk dit. Moeders heeft een jas voor me besteld helaas bij dit #@%^× bedrijf Mogen ze niks over zeggen!! Hallo!! Is gv.... me moeder! Slaat nergens op! Ben zo klaar met ze..mensen niet betalem!!😡🤬

23 février 2021

Wat een kaolo oplichter.

Wat een kaolo oplichter. Vandaag krijgt ik mail na zoveelste weeken bestel via fb maar. Deze oplichter krijgt mijn betaling. Niet. Gelukkig nog niet betaal.

22 février 2021

zeer slecht

zeer slecht, oplichting
ik heb opgelicht erbij opgeroepen en naar radar
ik ben niet de enige die in deze vieze praktijken ben getrapt

20 février 2021

Opgelicht

Ik koop ook is iets via fb ze.
Opgelicht dus, en helaas al betaald. Zal dan ook maar aangifte doen bij de politie

19 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Net zoals iedereen die hier een review…

Net zoals iedereen die hier een review schrijft, wat een vreselijk slecht waardeloos pure oplichters .bestel hier nooit iets, want ze leveren niet , wel krijg je als de termijn van betaling achteraf , wat dus betekend betalen als je het bestelde hebt gekregen , wat dus nog niet gebeurd is .herinnering na herinnering en dan moet je daar weer achteraan. Een tip bestel hier NOOIT iets want het zijn oplichters

19 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Jas besteld wilde bestelling annuleren

Jas besteld wilde bestelling annuleren. Mag niet. Wil retoursturen mag niet ivm corona. Kunnen mensen denken ja dan moet je niet bestellen..maar wat moet je dan als je jas kapot is en alle winkels dicht zijn... duurte te lang hij zou 25 jan binnen zijn hij moet nu nog komen. Nu staat er bij track en trace dat hij uiterlijk 16 feb binnen zou komen. Het is nu de 18e. Ik ben blij dat ik nog niet betaald heb. En dat gaat ook niet gebeuren. Ook als de jas ooit wel komt ga ik m niet betalen. Want ik wil hem niet en hun weigerem dat ik m retourstuur. Nou veel suc6 waardeloos bedrijf. Mijn geld krijg je niet! Eerst mailde ze me nog terug, en dachten ze me wel van zich af te kunnen schuiven met 25% korting op een volgende bestelling. Geniaal alsof ik daat ooit weer ga bestellen. Dus ik zeg dat ik t er niet mee eens ben en dat ik die 25% op zn minst eis bij deze bestelling.. die ik niet eens wil dus kom me daar dan mee tegemoed. En nu reageren ze niet meer.. dus bij deze een openbare melding van hoe waardeloosdit bedrijf is.

18 février 2021

Oplichters!!!

Oplichters!!!

Nooit wat bestellen!!
Ze reageren nergens op.
Bestel je een jas van leer krijg je plastic jas van Ali Express!!

17 février 2021

Pakketje besteld

Pakketje besteld , nooit een reactie gehad vieze oplichters , als iemand weet van wie dit is of waar dit zit reageer hieronder wil het graag weten. Klarna op pauze gezet en nooit betalen vieze honden.

17 février 2021

Wat een oplichters bij Avae (kleding) Deel 2

Beste mensen, zie mijn eerdere review. Krijg nu zowaar een reactie op mijn klachtmails. Nu van ene Chandra van het "Team". Hieronder letterlijk geciteerd:

Hi W.N.M. van de Ven,
Ik heb even voor je in ons systeem gekeken en ik zie dat je bestelling succesvol is verwerkt en verscheept. De producten zijn op dit moment onderweg naar het afleveradres dat je bij ons hebt opgegeven.

Nadat de producten door ons zijn verzonden hebben wij geen invloed meer op het verzendproces. Het kan helaas voorkomen dat een zending wat vertraging oploopt. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Chandra
Team AVAE

En deze oplichters vermelden op hun website dat ze de bestelling faciliteren met Track en Trace. Een dikke vette, 4e leugen! Want na hun zogenaamde verzending, hebben zij er geen zicht meer op. Zo wordt beweerd in dit antwoord.

De Politie heeft mij na mijn aangifte geadviseerd om het voorval ook te melden bij Consuwijzer (consumentenloket van het ACM [Autoriteit Consument & Markt]).

Ga ik zeker doen! Alsook een melding bij de Fraudehelpdesk.

Mijn aanbeveling aan jullie is om vooral aangifte te doen bij de Politie. Dit gaat vrij eenvoudig m.b.v. je Digi-D. Want alleen op dit forum je beklag doen helpt niet. Succes!

12 février 2021

Oplichterij!

Ook al weken geleden een joggingpak besteld en helemaal niets ontvangen. Geen antwoord op mijn e-mail! Te erg dat er zoveel oplichters online actief zijn!

12 février 2021

Oplichterij!

Per abuis een artikel 2x besteld. Dit doorgegeven via de site en een re op een ontvangen mail om artikel te kunnen retourneren. Wordt er idd vermeld dat artikelen vanwege Corona niet geretourneerd mogen worden. Verder zijn er geen enkele contactgegevens te vinden en mevr. van Dooren van Aurae/ Avae laat natuurlijk niets meer van zich horen. Mensen bestel hier niet, wat een oplichterij! Op Facebook is nu trouwens geen enkele advertentie meer van ze te vinden.

Oplichters

Oplichters. Jas besteld met achteraf betalen. Maar niks ontvangen. Zie wel dat ik moet betalen bij klarna. Neem gelijk contact met ze op.

ZWARE OPLICHTERS!!!

ZWARE OPLICHTERS!!!
MEERDERE E-MAILS GESTUURD MAAR KRIJG GEEN ANTWOORD. ALS JE EEN ANTWOORD KRIJGT STAAT ER JA NEE HET IS AL VERSTUURD EN WE KUNNEN NIKS MEER DOEN......

Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus