1. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
  2. Agence de location de matériel

Äventyra är ett svenskt outdoor-varumärke från Ockelbo som hjälper dig att komma närmare naturen. Vi erbjuder noggrant utvald utrustning för taktält, tältupplevelser, lätt vandring och äventyr med bilen som bas. Hos oss kan du både hyra och köpa produkter vi själva tror på, med personlig rådgivning, trygg service och fokus på kvalitet som håller över tid.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

4 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,0

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Helt utan semesterplanermötte vi Joel…

Helt utan semesterplanermötte vi Joel på outdoorfestivalen som visade oss noviser sitt taktält. Tyvärr fungerade inte den lösningen för vår bil men ett tält för dragkroken blev alternativet. Joels bemötande och erfarenhet gjorde att vi hyrde tältet.
Väl i Ockelbo hjälpte Joel till med montering, demonstration och råd hur vi skulle hantera tältet.
Tältet för dragkroken var enkelt att hantera och verkligen bekvämt. Väl genomtänkta lösningar och fungerade bra för oss.
Joel var en stor del av vår spännande och vackra tur till Norge och vi möttes av en lika engagerad och serviceminded Joel när vi lämnade tillbaka tältet. Vi kan inte annat än att hyra eller köpa tält av Äventyra igen även om avståndet är långt.
Tack Joel och äventyra!

6 juillet 2026

Hyra taktält av Äventyra i Ockelbo

Så otroligt bra bemötande av Joel när vi var intresserade av att hyra ett taktält inför vår första semestervecka. Vi bokade en träff med honom när han ställde ut Åreskutan 3 i Älvkarleby under fallensdag. Regnet vräkte ner men vi mötte en toppenkille med glimten i ögat som presenterade sig själv och Åreskutan 3 för oss på ett så positivt sätt att vi bokade direkt på plats. Vi hämtade vårt tält hemma hos Joel i Ockelbo och fick en bra presentation och montering av tältet innan det bar av på vår första spännande taktälts semester i Sverige. Under vår resa hade vi alla väder som kan erbjudas av svensk sommar, regn, storm och en massa härlig sol. 220 mil senare med så många fina ställplatser där vårt tält drog åt sig nyfikna och härliga campinggrannar så vände vi hemåt igen efter 7 dagar på resande fot.
Vi fick ett proffsigt, informativt och kunnigt bemötande av Joel. Vi rekommenderar alla som funderar på att köpa ett taktält, köp eller hyr ett hos Joel i Ockelbo och testa på! Vi älskar det!

6 juillet 2026

Réponse de Äventyra

Helt underbar läsning - och så kul att ni fick en fin upplevelse! Välkomna åter!

Väldigt fint och familjärt bemötande

Väldigt fint och familjärt bemötande. Vi hörde av oss på fredagen när vi till slut landat i att vi ville köpa ett taktält. Vi har några timmars körning till Ockelbo, men Joel var superflexibel och såg till att ett tält fanns redo för visning när vi kom fram. Så skönt att få tältet visat och förklarat av en så kunnig och engagerad person. Kändes hur tryggt och bra som helst. Han gav också råd kring takräcken. Det kändes verkligen som att han var mån om vår säkerhet och skulle inte sälja oss något som inte passade för den bil vi har. Han hjälpte till att montera tältet på bilen utan extra kostnad, det var värt så mycket! Så skönt att slippa fundera över det och veta att det blir ordentligt gjort. Jag skulle rekommendera alla som är intresserade av taktält att besöka Joel!

26 juin 2026

Réponse de Äventyra

Bästa betyget! Stort tack och så kul att det kändes både tryggt och bra. Lycka till med taktältandet!

Fantastisk service och bemötande

Jag vill verkligen lyfta Joel på Äventyra.se för en fantastisk kundupplevelse från början till slut.

Det som började som ett spontanköp av ett taktält på Gärdet Outdoorfestival blev snabbt ett av mina bättre köp – mycket tack vare Joels otroligt fina bemötande och service. Från första kontakten fick jag hjälp med att hitta rätt lösning utifrån mina behov, med en riktigt bra behovsanalys och genomtänkta rekommendationer.

Joel har varit engagerad hela vägen, hjälpt till med montering, gått igenom hur allt fungerar och även sett till att jag fått testa att sätta upp tältet på ett tryggt och enkelt sätt. Det märks verkligen att han brinner för det han gör och att kundens upplevelse är viktig på riktigt.

Tack Joel och Äventyra för ett grymt jobb, fantastisk service och ett bemötande utöver det vanliga.

/ Ivan

13 juin 2026

Réponse de Äventyra

Tusen tack, Ivan! Det var ett nöje att få hjälpa er. Det fina omdömet betyder massor!

Vi hörs!
Joel