God hjemmeside med mange forskellige labels, så det var nemt at finde den rette størrelse. Hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.
Lisez les avis des autres
Fornuftig pris, hurtig levering. Ville ønske at indholdet var pakket i pakker på fx 100 stk med en klar markering af antallet i det jeg som kunde ikke laver kvalitetskontrol af 1000 stk der ligger løs... Voir plus
Med den service som Avery Nordic tilbyder sine kunder på deres hjemmeside til labels design osv. findes der nok ingen virksomhed som kan leve op til Avery Nordic's kvalitets niveau samt alt vedr. net-... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super nem og brugervenlig site til bestilling. Hurtig og præcis levering af varen. Fair pris/kvalitet på varen vi købte. På alle parametre en god oplevelse.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Fabricant d'autocollants
- aussi dans
- Fournisseur d'équipement pour magasin
- Imprimeur
- Imprimeur d'étiquettes personnalisées
- Magasin d'impressions et de signalisation
- Service d'impression numérique
Écrit par l'entreprise
Avery er markedsledende leverandør af etiketter til ethvert tænkeligt formål, og tilbyder gratis software til design og print. Se mere her.
Coordonnées de contact
Theilgaards Allé 4, 4600, Køge, Danemark
- nordic@avery.com
- avery.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kan ikke fortælle så meget endnu
Kan ikke fortælle så meget endnu, men det jeg har modtaget og det jeg har set på hjemmesiden ser ok ud. Da jeg endnu ikke har taget produktet ibrug, bliver det kun til 4 stjerner. Jeg ved jo heller ikke endnu, hvordan kundeservice og hvad dertil hører, virker.

God oplevelse
God kvalitet, hurtig levering, billigt. Købte klistermærker og kunne designe dem helt som jeg ville, plus hvilket format de skulle komme i

Réponse de Avery Nordic, Danmark
Verdens bedste og sødeste kundeservice!
Jeg købte nogle ark til print af label til nogle medaljer og havde lidt svært ved at hitte ud af hvordan de skulle printes, men fik virkelig god hjælp da jeg ringede. Det må simpelthen være verdens sødeste kundeservice!

Réponse de Avery Nordic, Danmark
Min pakke er stadig ikke afsendt så jeg…
Min pakke er stadig ikke afsendt så jeg har ikke fået mine produkter endnu. Derfor kan det jo være lidt svært at svare på at det her vær t en god service.

Uproblematisk
Meget fin hjemmeside med godt designværktøj i forhold til det produkt jeg valgte (stickers i papir). alting gik glat i forhold til levering

Réponse de Avery Nordic, Danmark
Gode produkter og rigtig gode online…
Gode produkter og rigtig gode online skabeloner til at lave sine print

Réponse de Avery Nordic, Danmark
Nu har jeg fået min pakke
Nu har jeg fået min pakke, fordi min søde købmand ringede og sagde, den ville blive sendt retur, hvis jeg ikke hentede den i dag🙄 jeg har ingen besked fået om, at den kunne hentes. Måske er fejlen hos UPS - ikke første gang.
Men varerne er ok.

Réponse de Avery Nordic, Danmark
Dobbelt arbejde ifm. leverings sted
Jeg tager i min ordre stilling til hvor jeg vil have varen leveret, og betaler for levering på min adresse. Men får efterfølgende en sms, hvor jeg igen skal tage stilling til hvor der skal leveres. Den sms burde ikke være nødvendig.

Réponse de Avery Nordic, Danmark
Hurtig og meget smidig ekspedition
Hurtig og meget smidig ekspedition, men forholdsvis langsom og meget dyr levering med UPS. Det kan andre gøre hurtigere og billigere.

Réponse de Avery Nordic, Danmark
JEG havde fået valgt den rigtige vare!
JEG havde fået valgt den rigtige vare!
Levering hurtigt og korrekt
L’expérience Trustpilot