Avery Benelux Avis 2 210

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Prettige user interface, daarom makkelijk een ontwerp te maken! Bezorging op tijd. Kwaliteit van de stickers is niet geweldig (we gebruiken ze op potjes ijs), ze rimpelen ietwat. Kan zijn dat ik ho... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijn en snel geholpen bij de klantenservice omdat iets niet lukte en ook nog eens een kortingscode gekregen omdat ik deze telkens misliep. Top service en goede kwaliteit!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer behulpzaam bij vragen via mail i.v.m. product keuze en sjabloon voor de printerindeling in je compatibele tekstverwerker. Snel in verzenden. Goed verpakt. Een minpuntje omdat er verschillende... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  2. Imprimerie commerciale
  3. Imprimeur numérique

Écrit par l'entreprise

Avery is de specialist in etiketten en andere kantoorartikelen. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze gratis software oplossingen en bekijk alle tips en inspiratie voor het ontwerpen en printen van onze producten.

Onze belofte aan onze klanten

Écrit par l'entreprise

Wij doen er alles aan om jouw ontwerp om te zetten naar een verbluffend eindresultaat.
Een mooi etiket is het visitekaartje voor jouw product. Neem alleen genoegen met de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van de beste materialen en de modernste apparatuur om jouw ontwerp te verwerken tot een professioneel resultaat.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Prima.

Snel, mooie designs en goede kwaliteit.

20 avril 2026

Réponse de Avery Benelux

Fijn dat u zo tevreden bent. Daar doen wij het voor!

Super

Goed kwaliteit

Réponse de Avery Benelux

Bedankt voor uw review en goed om the horen dat u blij bent met de kwaliteit!

Noté 4 sur 5 étoiles

5 sterren als de bezorging sneller was…

5 sterren als de bezorging sneller was geweest.

Réponse de Avery Benelux

Helaas net geen 5 sterren, maar bedankt voor je review!

Jammer dat de bezorging niet helemaal vlekkeloos is verlopen. De levering ligt bij een externe vervoerder, waardoor we hier helaas weinig invloed op hebben. We merken wel dat er rond drukke periodes soms wat vertraging kan ontstaan.

In ieder geval bedankt voor je begrip en hopelijk tot een volgende keer!

Mooi van kwaliteit

Mooi van kwaliteit
Eenvoudig systeem om labels te maken

16 avril 2026

Réponse de Avery Benelux

Fijn dat u tevreden bent en bedankt voor uw vertrouwen in Avery!

Makkelijk in gebruik

Kwaliteit van de stickers is niet geweldig (we gebruiken ze op potjes ijs), ze rimpelen ietwat. Kan zijn dat ik hogere kwaliteit had kunnen/ moeten kiezen, maar dat was niet helemaal duidelijk op de website

15 avril 2026

Réponse de Avery Benelux

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de ontwerptool prettig werkt en dat de levering op tijd was.

Jammer dat de stickers op de ijs­potjes wat rimpelen. Dat kan inderdaad gebeuren door kou of condens, of op licht gebogen kunststof oppervlakken.

Voor deze toepassing is het verstandig om te kiezen voor folie of een waterbestendig materiaal met een sterkere lijmlaag, afhankelijk van het type potje en de omstandigheden.

We waarderen je feedback en helpen je graag verder in de toekomst!

Super service

Réponse de Avery Benelux

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat onze klantenservice u snel heeft kunnen helpen en dat alles uiteindelijk is gelukt. Ook goed om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit.

Dank voor uw vertrouwen in Avery en graag tot een volgende bestelling.

Excellent Service

Excellent Service, products and delivery

Réponse de Avery Benelux

Thank you for your kind review. We hope to see you again in the future!

Noté 1 sur 5 étoiles

Goedkoop is niet altijd beste koop

Hoewel het design in de tool alsook de preview oké leken, leek het drukwerk dat we ontvingen er totaal niet op qua kleur. Bleek een conversiefout te zijn van RGB naar CMYK, maar zelfs dan was het verschil gigantisch. Klantendienst reageerde vrij verwijtend en totaal niet probleemoplossend, alsook hebben ze nooit meer geantwoord op mijn mail. Dit terwijl ik nog aangaf te willen weten waarom het verschil zo groot was en ik hierdoor vermoedelijk ging afzien van verder drukwerk (voor een trouw alsook bedrijf) via hen.

Goedkoop = slechtkoop in dit geval :)

Réponse de Avery Benelux

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat het ontvangen drukwerk qua kleur zo sterk afweek van de preview én dat u zich niet gehoord voelde door onze klantenservice.

Kleurverschillen kunnen ontstaan door conversie van RGB naar CMYK en door verschillen tussen schermweergave en materialen. Zelfs PMS-kleuren werken anders uit op verschillende materialen. We willen uw case graag alsnog inhoudelijk met u bekijken en samen tot een passende oplossing komen.

Wilt u ons a.u.b. bellen of mailen naar service@avery.nl en ons het originele bestand toesturen? Dan kunnen we nagaan wat er precies is gebeurd en dit verder met u oppakken.

Eigen ontwerp

Stickers perfect zoals gevraagd.
Vlotte levering.

Réponse de Avery Benelux

Hartelijk dank voor uw mooie review. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Stickers besteld via de webshop

Stickers besteld via de webshop. Ging makkelijk en snel. Na betaling was de bestelling snel geleverd. Mooie stickers. Ben er blij mee.

15 avril 2026

Réponse de Avery Benelux

Bedankt voor de 5 sterren. Fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit en levering.

ander verzender gebruiken dan UPS

Hoewel de bezorging in eerste instantie tegenviel heeft Avery dit na mijn melding heel klantvriendelijk opgepakt. De klantenservice reageerde snel en kwam met een goede oplossing. Daarom krijgt Avery alsnog 5 sterren.

Réponse de Avery Benelux

Het spijt ons dat de bezorging aanvankelijk niet aan uw verwachtingen voldeed, maar we zijn blij dat onze klantenservice dit naar alle tevredenheid heeft kunnen rechtzetten.

Alles Oké

Alles dik in orde

2 avril 2026

Réponse de Avery Benelux

Bedankt voor uw review! Leuk om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad.

Noté 5 sur 5 étoiles

Precies wat ik nodig had en sneller…

Precies wat ik nodig had en sneller geleverd dan aangegeven. Top!

9 avril 2026

Réponse de Avery Benelux

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en producten. Bedankt voor uw review!

Honing etiketten

We hebben even moeten wachten omdat de bezorging vertraging had opgelopen. Het drukwerk en het stickermateriaal is van goede kwaliteit, consistent in formaat en afwerking. Voor herhaling vatbaar.

31 mars 2026

Réponse de Avery Benelux

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Jammer om te horen dat de bezorging vertraging heeft gehad, excuses voor het ongemak. Heel fijn om te horen dat de rest wel in orde was.

Heel erg bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Team Avery

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus