Axento vermogensbeheer Avis 176

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben tevreden over mijn contact met Axento. Het gesprek was prettig, informatief en doelgericht. Ik ben als gevolg hiervan tot een betere aanpak gekomen van mijn vermogensbeheer, een meer actieve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wordt op regelmatige basis contact opgenomen om te horen hoe je ervoor staat. Vragen worden beantwoord en tot nu toe een fijn en goed rendement.

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben al 6 jaar volledig vertrouwen in Axento. Prima communicatie en uiterst betrouwbaar. De app verschaft je alle info die je nodig hebt. Voor onze een hele goede financiële dienstverlener.

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Ikhet is een mooie pagina met goede uitleg.(het oogt vertrouwen) Alleen vraag ik me af hoe lang de website bestaat en waarom er alleen revieuws van mei-sept 2024 erin staat en niet eerder of later.?... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Gestion des biens

À propos de Axento vermogensbeheer

Écrit par l'entreprise

Axento vermogensbeheer is er voor iedereen die zijn geld wil laten beleggen voor een hoger rendement, zonder onverantwoorde risico’s. We combineren het gemak van online met een persoonlijke aanpak.

Professioneel beleggen voor iedereen, zonder gedoe

Beleggen bij Axento is eenvoudig en zonder gedoe. Je bepaalt (samen met ons) hoeveel risico je wilt nemen en welk rendement je nastreeft. Vervolgens nemen wij het beleggen en alles daaromheen voor je uit handen. Je hebt er dus zelf geen omkijken naar.

groepsfoto_2024_transparant_schaduw

Bekijk de rendementen

Coordonnées de contact

Promotion box for Axento vermogensbeheer

Zorgeloos beleggen?

Beleggen bij Axento: jij kiest het risico, wij doen de rest.

4,7

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Om van alle beleggingszorgen af te zijn…

Om van alle beleggingszorgen af te zijn ben ik met Axento in zee gegaan. Geen zorgen meer. Het gestelde doel wordt elk jaar gehaald en ik heb in elke crisis alle vertrouwen dat het goed komt.

9 juillet 2025

Bedankt voor je review!

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie, glasheldere antwoorden op vragen.

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Rob!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne en vooral heldere communicatie

Fijne en vooral heldere communicatie. Ik ben nu enige tijd klant bij Axento en ben erg tevreden met het inzicht dat wordt gegeven in de kwartaalrapportages en de app.

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Rob! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Helemaal tevreden

We zitten nu 1,5jaar bij Axento naar volle tevredenheid. Fijne opstart en advies gehad bij ons beleggingsdoel en wanneer we het geld denken nodig te hebben. De app en rapportages zijn duidelijk en verder hebben we er geen omkijken naar. Precies zoals we het willen. Periodiek netjes een check-in telefoontje om te kijken of alles nog passend is en naar tevredenheid loopt. Bij eventuele vragen wordt je snel en goed geholpen.
Rendement fluctueert uiteraard met de markt, we zijn zeer tevreden n.a.v. ons eerste jaar. Daarnaast is het op langere termijn altijd beter dan sparen.

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Nathalie! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening; daar doen we het voor.

Goeie dienstverlening

Redelijk goed rendement, goeie portal, veilig om in te loggen, belt zo nu en dan of ik vragen heb, regelmatig markt update

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Matthias!

prima

prima. goed geholpen

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Peter!

Noté 5 sur 5 étoiles

"Wij maken al jaren gebruik van de diensten van Axento en werken reeds jaren Samen met Gudy Zwarthoed van Axento…

"Wij maken al jaren gebruik van de diensten van Axento en ervaren deze als zeer betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen en de resultaten zijn naar tevredenheid. Wat wij ook bijzonder waarderen, is de mogelijkheid om ons belegde kapitaal snel en zonder boetes op te nemen wanneer dat nodig is. Momenteel hebben wij nog een klein deel van ons vermogen bij Axento staan, omdat wij ons geld inzetten voor een nieuwbouwproject. Na verkoop van deze woningen zullen wij ons vermogen met vol vertrouwen opnieuw bij Axento onderbrengen."

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review en het vertrouwen, Hans! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Noté 4 sur 5 étoiles

De informatievoorziening met nieuwe…

De informatievoorziening met nieuwe grafieken, waarbij naast het jaarresultaat, ook het maanresultaat inzichtelijk is, is erg prettig.

4 juillet 2025

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Rob!

Noté 4 sur 5 étoiles

Axento Vermogensbeheer: kennis, vertrouwen en empathie!

Zeker eens per jaar benaderd Axento Vermogensbeheer, zonder de agressieve commerciële praatjes. Het is een overleg waarin Axento mij informeert over de ontwikkelingen maar ook over hoe ik mij voel bij de actuele situatie in de wereld en de mogelijke gevolgen voor mijn beleggingen. Dat is wat ik zoek in een financiële dienstverlener: kennis hebben, vertrouwen uitstralen en empathie tonen, zonder commerciële prietpraat!

27 juin 2025

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Ronald! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede informatie en overzichtelijke…

Goede informatie en overzichtelijke rapportage

13 mai 2025

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Jan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Beleggen zonder zelf er naar te hoeven…

Beleggen zonder zelf er naar te hoeven kijken en handelen. Duidelijke terug koppeling als er wijzigingen zijn gedaan in de portefeuille en regelmatig telefonisch contact . Al met al heel tevreden en een mooi rendement over de afgelopen 5 jaar

6 juin 2025

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Jos! Goed om te horen dat je tevreden bent. :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Het aanmaken van de rekeningen ging erg…

Het aanmaken van de rekeningen ging erg makkelijk. Het enige wat mij betreft beter zou kunnen is de mogelijkheid om vanuit de app een bedrag te kunnen storten.

2 mai 2025

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het openen van een rekening zo soepel verliep. Je feedback over de mogelijkheid om via de app geld te storten begrijpen we goed: die wens delen we. Helaas is dit via onze partner Saxo Bank op dit moment niet mogelijk, maar we blijven kijken naar hoe we dit in de toekomst mogelijk kunnen maken.

Goede informatievoorziening en aandach

Natuurlijk is het jammer dat de koersen gekelderd zijn, daar kan Axento niets aan doen. Maar er komt wel snel informatie van Axento over de duiding van de ontwikkelingen en wat de beste strategie is. Informatie over het account is makkelijk terug te vinden. Regelmatig ook persoonlijk contact om na te gaan of de beleggingsprofielen nog steeds voldoen.

29 avril 2025

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Rob! Fijn om te horen dat je onze informatievoorziening en het persoonlijk contact als positief ervaart, zeker in een lastige marktperiode. Daar hechten we veel waarde aan.

Noté 4 sur 5 étoiles

Axento is een zeer goede vermogensbeheerder.

Axento is een zeer goede vermogensbeheerder. Ze bellen om (x) tijd, om even te vragen of alles goed is. Verder sturen ze optijd een email rond met actuele informatie.

Als je zelf vragen hebt, mag je ze altijd bellen.

Kortom, een goede keuze.

28 avril 2025
Avis spontané

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Kai!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Betrouwbaar en duidelijk.

Goed bereikbaar en contact,duidelijke uitleg welke belegging beste bij mij past. Heb er veel vertrouwen in.

25 avril 2025

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Hans!

Noté 4 sur 5 étoiles

een vermogensbeheerder die met je meedenkt…

ik zie dat men een goed resultaat behaalt en de klant goed informeert over de mogelijkheden om uiteindelijk tot een beter rendement te komen. Er wordt ook regelmatig contact gelegd om na te vragen of er nog vragen zijn ondanks de kwartaalupdate, een persoonlijke binding dus. De nieuwe app is ook heel fijn.

7 mars 2025

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Sonja! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Noté 5 sur 5 étoiles

Axento komt de afspraken die zijn…

Axento komt de afspraken die zijn gemaakt bij het aangaan van de overeenkomst na. Zijn klantvriendelijk in het onderhoud wat periodiek plaatsvindt.

5 février 2025

Bedankt voor je review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi rendement en fijne contact

Sinds vorig jaar mei een klant geworden bij Axento vermogenbeheer. De initiële telefonische benadering en mailcontact heb ik als vlot en vriendelijk ervaren. Daarnaast kwamen de adviseurs kundig en absoluut niet opdringerig over zoals bepaalde concurrenten die mij hebben benaderd.

Tot nu toe ruim 8 maanden verder, zie ik een zeer fijne rendement met eerst een neutrale beleggingsprofiel. Per kwartaal krijg je een rapportage waarbij het voor mij inzichtelijk werd welke fondsen werden belegd en hoe duurzaam het wordt gedaan. Dit wekte bij mij veel vertrouwen op. Zodoende heb ik in overleg met een adviseur en na een vragenlijst in te vullen voor een zeer offensieve beleggingsprofiel gekozen.

Tevens zijn er soms vooruitzicht nieuwsberichten die je inzicht geeft over de huidige markt.

5 février 2025

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed resultaat en fijne service

Ik ben zeer tevreden over Axento. Het resultaat is goed en het contact verloopt ook erg fijn. De app is verder ook ideaal om altijd inzicht te hebben in de resultaten.

30 janvier 2025

Réponse de Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Corné!

Axento vermogensbeheer

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus