Ik ben tevreden over mijn contact met Axento. Het gesprek was prettig, informatief en doelgericht. Ik ben als gevolg hiervan tot een betere aanpak gekomen van mijn vermogensbeheer, een meer actieve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wordt op regelmatige basis contact opgenomen om te horen hoe je ervoor staat. Vragen worden beantwoord en tot nu toe een fijn en goed rendement.
L'entreprise a répondu
We hebben al 6 jaar volledig vertrouwen in Axento. Prima communicatie en uiterst betrouwbaar. De app verschaft je alle info die je nodig hebt. Voor onze een hele goede financiële dienstverlener.
L'entreprise a répondu
Ikhet is een mooie pagina met goede uitleg.(het oogt vertrouwen) Alleen vraag ik me af hoe lang de website bestaat en waarom er alleen revieuws van mei-sept 2024 erin staat en niet eerder of later.?... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Beleggen bij Axento is eenvoudig en zonder gedoe. Je bepaalt (samen met ons) hoeveel risico je wilt nemen en welk rendement je nastreeft. Vervolgens nemen wij het beleggen en alles daaromheen voor je uit handen. Je hebt er dus zelf geen omkijken naar.

Mgr. C. Veermanlaan 1G, 1131 KB, Volendam, Pays-Bas

Het rendement is goed, de app is heel overzichtelijk en er wordt goed contact met me onderhouden.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Ik maak nu 1,5 jaar gebruik van Axento en ben er zeer tevreden over. De voorlichting in het begin was goed en de medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Zij onderhouden zelf het contact. De app die zij gebruiken in helder en werkt probleemloos.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Alle stappen en mogelijkheden voor vermogensbeheer duidelijk uitgelegd.
Uitvoering heel transparant.
Rendement boven verwachting

Réponse de Axento vermogensbeheer
Ze geven helder advies en komen met verschillende opties. Er wordt genoeg tijd gegeven om te kunnen overdenken zonder druk. De medewerkers houden zich goed aan afspraken.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Als absolute nit-wit op het gebied van beleggen heb ik vooraf veel info gekregen. Er werd niets lukraak aangeboden; de pro's en cons van beleggen werden goed uitgelegd. Ook de after sales is prima. Ik word op de hoogte gehouden en contact is heel makkelijk.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Je krijgt een eerlijk advies, goede service, goed inzicht via de app en per kwartaal een mooie rapportage die goed inzicht geeft. Je geld uit handen geven is gewoon eng en dan is het belangrijk dat je dat bij een betrouwbare partij doet, dat geeft rust en natuurlijk ook een goed rendement.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Ik zit nu bijna een jaar bij Axento en ik ben erg tevreden. Ik heb zelf veel kennis over de beleggingswereld en het fijne aan Axento is dat zij transparant zijn en direct met je communiceren bij grote veranderingen in de markt. Op deze manier heb ik ook vertrouwen dat hun beleggingen beter zijn dan bij een andere partij

Réponse de Axento vermogensbeheer
In de korte tijd dat ik aan pensioenbeleggen doe zijn er al goede resultaten behaald dus ik ben tot nu toe super tevreden! Ik heb alle vertrouwen in Axento.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Mijn ervaring met Axento vermogensbeheer is erg goed. Er wordt persoonlijk contact gehouden wat een vertrouwd gevoel geeft. Ook word je altijd op de hoogte gehouden van wat er speelt en krijg je duidelijk overzicht van de ontwikkelingen. Al met al zeer tevreden!

Réponse de Axento vermogensbeheer
De website is erg duidelijk en geeft goede informatie voor mensen die weinig tot geen verstand hebben van beleggen.
Tevens is de communicatie duidelijk en kun je via de app makkelijk bekijken waarin word belegd, hoe de resultaten zijn, kun je kiezen uit meerdere risicoprofielen en krijg je regelmatig een mail waarin nog het een en ander stast uitgelegd.
Nadelig kan zijn dat een lage instap niet mogelijk is maar als je wat geld een tijd op zij kunt zetten is dit een prima investering

Réponse de Axento vermogensbeheer
Goede resultaten, duidelijk overzicht via de app. Axento is goed bereikbaar voor vragen. Altijd zeer professioneel contact. Zeer tevreden over het beleggen van mij vermogen.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Fijne samenwerking, bij vragen altijd gelijk contact en prima resultaten

Réponse de Axento vermogensbeheer
Goede vermogensbeheerder die duidelijke kwartaalupdates geeft.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Ik ben in 2019 mijn portefeuille bij Axento als proef begonnen. Redenen daarvoor :
1.Diverse keren winnaar IEX Gouden Stier Online Vermogensbeheer.
2.DUURZAAM beleggen.
3.Gespreid risico door ETF’s.
Hun overzichtelijke / gedetailleerde kwartaal rapportage + driemaandelijkse informatieve market updates + makkelijke / snelle bereikbaarheid + natuurlijk het behaalde resultaat, hebben mij doen besluiten een groot deel van mijn defensieve portefeuille bij een grootbank over te hevelen naar mijn offensieve bij Axento.
Zij zijn mijn vertrouwen meer dan waard.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Altijd inzichtelijk hoe mijn beleggingen het doen door de duidelijke app. Heldere beleggingsprofielen en goed advies.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Axento vermogensbeheer doet wat zij moeten doen en dat is het behalen van een goed rendement. Ik vind het prettig dat ik er geen omkijken naar heb.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Duidelijke beleggersinformatie, inzichtelijk en transparant. Snelle afhandeling van opdrachten.

Réponse de Axento vermogensbeheer
Het is een duidelijk verhaal, het gaat precies zoals van tevoren verteld is en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Réponse de Axento vermogensbeheer
En savoir plus sur les différents types d'avis.