L'entreprise a répondu
Med Ashrafs mange års erfaring indenfor feltet, har jeg altid været tryg ved at blive vejledt af ham. Han holder sig altid opdateret på nyeste viden og på den måde er hver af vores genoptræninger med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fysioterapi, personlig træning, kostvejledning lokaliseret i København. Erfaring med over 1000 + forskellige patienter, alt fra korsbåndsskader, til diskus prolaps, til menisk skader, til overbelastningsskader.
Danemark
Super hjælpsom og hjælper altid med ærlige svar
Jeg har prøvet mange fysioterapeuter i mit liv, men Ashraf er hel klart en af de bedste jeg har stødt på. Han er forstående, empatisk, tænker holistisk i sin fysioterapi, og er bare rigtig god. Kan varmt anbefales!!
Manden der ændrede mit liv! Jeg havde fornøjelsen af Azhtetics i et år hvor vi kørte et online forløb, der blev både lavet kort plan og træningsplan skæredersyet efter mine mål. Han var for det meste altid aktiv når jeg havde spørgsmål og var også flexibel i forhold til at ændre i både kost og træningsplan efter behov. Efter et års tid fik jeg opnået de mål vi aftale fra start og jeg lever nu et liv med styrketræning og god kost som er en del af hverdagen. Kæmpe chef!
Jeg kom her for første gang for lidt over 2 måneder siden med smerter i højre skulder – jeg kunne ikke engang nå min venstre skulder med min højre arm.
I dag står jeg uden smerter og kan vende tilbage til det træningsprogram, jeg ønsker!
Det er takket være Ashraf – meget kompetent og passioneret!
Jeg har i en længere periode døjet med rygsmerter, som jeg har negligeret indtil det er gået udover min nattesøvn. Jeg er tandlæge og står derfor ret udsat hvad angår min ryg. I en længere periode har jeg været klient hos Ashraf, hvor ansvaret for min ryg stortset blev uddelegeret til Ashraf. Jeg skulle bare gøre hvad der blev sagt, og det fulgte Ashraf op på jævnligt. Mange øvelser og en hel del besøg hos Ashraf og vi er nu på den anden side af min egen neglekt og belastningen fra job. Jeg mærker INTET fra min ryg længere. Jeg synes jeg var færdig, men det synes Ashraf ikke helt. Vi gik igang med at styrke min ryg stille og roligt for at sikre at jeg ikke falder tilbage til udgangspunktet. Det har været det hele værd og lidt mere til, for udover smertefriheden kan jeg mærke den styrke og smidighed hver dag på arbejde. Jeg troede ikke vi vil kunne nå hertil, men han gjorde sgu muligt. Forløb done, jeg har de redskaber jeg skal bruge til at undgå lignende i fremtiden, og samtidigt Ashraf meget taknemmelig.
Jeg kom til Ashraf med et ønske om at komme i mit livsform efter flere mislykket forsøg på at tabe mig. Modsat mange tror han ikke på én kost er den rigtige men tilpasser sig ud fra dine behov! Med hans hjælp har jeg sammenlagt tabt mig 22,5 kilo og det har været en “fornøjelse” at tabe mig! I Ashraf får man mere end bare en coach, du får en person der går op i dig som menneske!
Jeg har været på kostplan og træning hos ashraf og kan sige at han ikke har skuffet. De mål han havde sat for mig er lykkedes, så det er en træner som opfylder sine klienters mål og han er med hele vejen.
Sigter du efter en bedre krop, sundere livsstil eller døjer med skader, så skal du helt klart skrive til Ashraf, for han vil med glæde hjælpe dig og vil være til rådighed hele vejen.
Jeg havde et lang forløb som strak sig over corona tiderne hvor fitness centrene havde lukket i en periode. Her havde jeg startet et genoptræningsforløb med Ashraf, som skulle hjælpe mig med at lindre de daglidagssmerter jeg havde i lænden.
Det var nok den bedste beslutning jeg tog for mig selv, nemlig at investere i mig selv. Jeg fik styr på min lændesmerter og derefter fik bygget en masse muskel og viden på så jeg selv kunne fortsætte min træning når jeg trænede alene.
Efter genoptræningsforløbet kørte vi et program til mig som var specificeret til min sport. Her mærkede og så jeg tydelige forskelle på kroppen og tallene.
I Ashraf selvskab er man tryg og føler sig taget af. Dertil tjekker han op på dig efterfølgende og du undrer dig over hvordan han kan nå det hele. Du bliver taget med i hånden gennem hele forløbet og det er bare nemt når man har med ham at gøre!
Virkelig anbefalelsesværdig fys og coach! Hvis man har problemer med diverse dele af kroppen, eller bare vil øge sim egen performance, så skal man helt sikkert tage kontakt til Ashraf, så er man garanteret sved på panden og resultater!
Fantastisk træning de tilbyder. har været hos dem flere år pga knæskade og derefter vores søn har intens fysisk træning i forbindelse med fodbold. Altid fedt at komme der og bliver altid mødt med et smil og ufattelig positiv stemning. Mit knæ er godt og på vores søn , kan vi se rigtig god udvikling.
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos min Azhtetics. Fra første konsultation var han utrolig professionel og vidende. Behandlingen var målrettet og effektiv, og jeg følte mig altid i gode hænder. Ashraf var god til at lytte til mine bekymringer og tilpasse behandlingen efter mine behov
Jeg er en kvinde på 30 år, som havde store problemer med spændingshovedpine og migræne. Jeg gik til Ashraf, hvor jeg blev mødt med stor venlighed og professionalisme. Ashraf udarbejdede et træningsprogram, som har reduceret min hovedpine væsentligt! Ashraf er rigtig god til at lytte til individuelle behov, hvorfor jeg fik et træningsprogram, som fungerede rigtig godt for mig og til mine træningsmuligheder. Det er altid en fornøjelse at måde Ashraf i træningscenteret, da han er utroligt imødekommende og interesserer sig for én. Varmeste anbefaling herfra.
Ashraf er altid tilgængelig, smid ham en besked eller giv ham et kald og han har altid et godt råd til dig og bakker det som regel op med noget visuelt materiale, som oftest videoer, som han sender dig før han lægger på. Derfra kan man give det en skalle til næste gang man ses.
Varmeste anbefaling.
Søger du engagement og fremdrift? Jeg er kirurg og far til 2. Jeg har en tætpakket hverdag.
Jeg gik hos Ashraf i over 1 år for 1): at komme i bedre fysisk form og opnå øget velværd, 2): afspænding af nakke/rygproblemer qua mit job som kirurg med stationære og monotone arbejdsstillinger, 3): genoptræning af negligeret knæ efter overrevet korsbånd i 2019.
Ashraf var fleksibel og tilpassede sig min travle hverdag, som kirurg og far til en 7- og 4-årig. Han engagerede sig i mig, og mindede mig op at dukke op når jeg håbede han havde glemt det. Han løftede mig når jeg havde mindst lyst, var for træt og mest af alt ville pjække.
Med Ashraf som fysioterapeut og personlig træner får du tilsammen en utroligt engageret og sympatisk følgesvend, som altid er opdateret med de nyeste evidensbaserede behandlingsprincipper. Ashraf deler generøst ud af sine guldkorn uden at tage ekstra for det, hvilket jeg har oplevet med mange andre. Dette inkluderer kropsanalyser, håndtering af andre opståede problemer, vægtkontrol og kostvejledning. Man kan tydeligt mærke, at han arbejder med det, han brænder for, og ikke for pengenes skyld.
Jeg kan varmt anbefale Ashraf til alle, der søger professionel og omsorgsfuld fysioterapi og træning.
God og fantastisk service, med fremragende effekt.
Kvaliteten er et must for Ashraf qua hans passion, og kompetencer. Hvis du virkelig ønsker en ændring og fornuftigt progression så tøv ikke💪🏽
Virkelig dygtig fysioterapeut der har styr på sit felt. Engageret i dig som klient, hvor fokusset er din udvikling!
Ashraf er den bedste træner, fys og coach jeg har mødt. Trods to knæskader og en masse bekymringer har Ashrafs fokus, faglighed, empati og fantastiske humor fået mig “på benene igen”. Jeg kan nu løbe, stå på ski mmm igen 🙌🏻👌🏻🎯 TAK
Jeg har brugt Ashraf i over et år til genoptræning( efter knæ operation) kostplanlægning og personlig træning. Ashraf er en yderst kompetent fysioterapeut der har hjulpet tilbage til fra skader samtidig med at han fungeret som min personlige træner. Han er behagelig, motiverende og erfaren. Min varmeste anbefaling.
Efter at have pådraget mig en alvorlig knæskade, var jeg bekymret for, hvordan min genoptræning ville forløbe. Fra første konsultation følte jeg mig i trygge hænder hos Ashraf.
Han har udvist en imponerende ekspertise og professionalisme. Han tog sig tid til at forklare skadens omfang, hvordan behandlingen ville foregå, og hvad jeg kunne forvente under genoptræningsforløbet. Denne grundighed og evne til at lytte til mine bekymringer gav mig en følelse af tryghed og tillid.
Under behandlingsforløbet var han både motiverende og tålmodig. Øvelserne blev nøje tilpasset mine behov og evner. Desuden var Ashraf altid tilgængelig for spørgsmål og tilbød nyttige råd til, hvordan jeg kunne optimere min genoptræning hjemme.
Jeg er nu tilbage på fuld styrke og kan takke Ashraf for en effektiv og behagelig genoptræning. Hvis du leder efter en dygtig og engageret fysioterapeut, kan jeg varmt anbefale Azhtetics.
Bedste fys jeg kender! Kom til Ashraf med skuldergener efter et fald. Blev førhen kastet lidt frem og tilbage i systemet uden at blive taget seriøst. Da jeg møder Ashraf, bliver jeg mødt med professionalisme, kompetence, motivation og en fed og sjov personlighed. Han kan klart anbefales herfra!

Réponse : Azhtetics
En savoir plus sur les différents types d'avis.