Bättre Hem Underhåll och Miljö AB Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Ringer upp från ett lokalt riktnummer och börjar omg att upplysa om rekommendationer från MSB ang rengöring av till- och från-luftkanaler. Misstänker att dem som rings upp och inte har så bra ko... Voir plus

Saklig och kunnig införsäljning. Avskyr vanligtvis telefonsäljar-terrorn, men i det här fallet är jag nöjd att jag lyssnade ändå. Gillar dock inte att ni ringer från kommunala riktnummer - även fas... Voir plus

Ibland ska man kanske inte vara så snabb att skriva omdöme. Efter ett trevligt samtal med Stefan Jakobsson på Bättre Hem Underhåll och Miljö så får jag villigt erkänna att dom har gjort vad dom kunnat... Voir plus

Vi är mycket nöjd med arbetet , det ända som vi undrar över är att det tog så lite tid...? Tack för oss.- Jag förstår erat svar med skulle gärna tilläga följande: Förra gången vi fick ventilatione... Voir plus

1. Service de nettoyage de conduits de ventilation
  2. Service de réparation de systèmes de climatisation
  3. Services de maintenance des cheminées
  4. Service de protection contre les incendies

För ventilation och brandförebyggande åtgärder är Bättre Hem det självklara valet. Vi utför rengöring, service och underhåll av imkanal, ventilation, avlopp och luftvärmepumpar.

Bien

TrustScore 4 sur 5

232 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag rekommenderar verkligen att ni…

Jag rekommenderar verkligen att ni anlitar bättre hem dom är trevliga och utför sitt arbete på ett proffisionelt sätt

20 novembre 2020

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Vi på Bättre Hem både tackar och bockar för dina vackra ord.
Just den upplevelsen du har är den vi önskar att ge våra kunder.

Ha en fantastisk afton!
Team kundtjänst på Bättre Hem

Efter att ha varit kritisk till er…

Efter att ha varit kritisk till er arbetsmetod har jag helt ändrat uppfattning efter att ha sett er film om hur effektivt imkanalen rengörs. Jag kan härmed varmt rekommendera företaget Bättre Hem. Mvh Åke

20 novembre 2020

Hejsan Åke!
Tack för dina ord.

I det samhället vi lever i med alla dessa mindre seriösa aktörer som finns ute så har vi förståelse för att man som konsument både bör och måste vara kritisk till företagen som erbjuder diverse tjänster.
Därför lägger vi mycket fokus på att kvallitet ska genomsyra allt vi gör så att kunder som du i slutet av dagen stolt kan rekommendera oss och vi ser fram emot att åter besöka dig för att genomföra liknande arbete med samma kvalitet.

Team kundtjänst på Bättre Hem

Mycket trevligt och professionellt…

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Gjorde sig tid att instruera oss om ventilationssystemet med mera. Toppen!

Hans Rosendahl och Marie Olsson

19 novembre 2020

Hejsan Hans & Marie!
Tack för erat omdöme.
I våra rutiner ingår det alltid en stunds genomgång för kund där vi går igenom exakt vad som utförts och lite tips o trix för hur man kan hålla lite ordning på egen hand, kul att det uppskattades.

Vi ser givetvis fram emot nästa gång och tills dess så får ni båda ha det bra!

En väldigt erfaren

En väldigt erfaren, pålitlig, omtänksam genomgång av våran inkanal!
För oss som nyköpta radhusägare kändes det klockrent och vi skulle aldrig ta hjälp av någon annan efter det här besöket!

17 novembre 2020

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Stort grattis till den nya fastigheten!
Dina ord är verkligen något vi tar till oss och det förtorende du valt att ge oss kommer vi med all kraft vi besitter förvalta.
Nästa besök ser vi självklart fram emot och tills dess så hoppas vi att du har det bra och trivs i ditt nya hem.

Team kundtjänst på Bättre Hem

En väldigt trevlig och pratglad…

En väldigt trevlig och pratglad människa och verkar vara väldigt kunnig inom detta område med underhåll på hus och skorstenar 😊.

16 novembre 2020

Hej Anders!
Vi misstänker att det är våran glada värmlänning som har varit i din fastighet och fixat, vi ska se till att föra fram dina vackra ord så kommer han bli desto gladare.

Vi önskar dig en fantastisk kväll!

Bra bemötande

Bra bemötande.
Proffsigt utförande arbete.
Hjälpsam och intresserad mot sina kunder.

12 novembre 2020

Hejsan Camilla!
Tack för ditt omdöme, vi ser fram emot nästa gång vi kan få en möjlighet att förbättra ditt inomhusklimat.

Team kundtjänst på Bättre Hem

Efter en hel del strul med tidsbokning…

Efter en hel del strul med tidsbokning kom de och gjorde ett bra jobb. Tydliga med att förklara vad de gjort och varför. Känns genuina och intresserade. Måna om sina kunder.

12 novembre 2020

Tack för ditt omdöme.
Strulet med bokningen ber vi på åter om ursäkt för men vi är lättade att höra att allt löste sig i slutändan och att du i stort blev nöjd med oss.
Vi ser fram emot nästa service där vi kan ta dina 4 stjärnor till en solklar femma om du så tillåter.

Team kundtjänst på Bättre Hem

Vi fick besök av en mycket trevlig…

Vi fick besök av en mycket trevlig kille, som gjorde ett bra jobb.

11 novembre 2020

Tack för dina ord.
Vi ser fram emot att kunna skicka ut en lika trevlig tekniker vid nästa servicetillfälle.

Ha en fantastisk afton!

Kanon trevlig

Kanon trevlig, ärlig och hjälpsam med mycket tips och tricks.

11 novembre 2020

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Tack för ditt ömdöme, dessa ord skall givetvis föras vidare till teknikern men vi kan med all säkerhet hälsa att han ser fram emot nästa tillfälle.

Ha en trevlig afton

Tack för ditt omdöme.
Vi ser fram emot nästa tillfälle vi kan rengöra din IM-kanal alternativt se över någon av husets andra komponenter men tills dess så får du ha det bra!

Teknikern var trevlig

Teknikern var trevlig, kunnig och seriös.

9 novembre 2020

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Vad roligt att du precis på pricken beskrev våra tre värdeord som teknikerna hos oss arbetar utefter, det tolkar vi som ett kvitto på att allt stämmer i teori såväl som praktik.
Vi tror även att det blir minst lika kul att få besöka dig åter och överträffa det intryck vi hittils gjort.

Glada hälsningar

Trevliga

Trevliga och effektiva

9 novembre 2020

Hejsan Jenny!

Stort tack för dem orden.

Supernöjd!

Bra information, trevligt besök, bra att visa bilder på det som gjordes för att jag skulle få se och förstå.

6 novembre 2020

Hejsan!
Superkul att du är supernöjd med vårat arbete och dokumentationen vi uppvisar hos våra kunder, IM-kanalsarbete är bara så krångligt som man gör det till.
Filosofin vi arbetar utefter är att desto mer våra kunder förstår vad vi gör desto mer blir vi uppskattade .
Vi längtar tills nästa besök.

Snabbt och smidigt

3 novembre 2020

Hejsan!
Tack för dina ord, vi hoppas att du väler oss på nytt vid nästa service.

Team kundtjänst på Bättre Hem

Mycket bra överlag med allting från…

Mycket bra överlag med allting från beställning till utförande

27 octobre 2020

Hejsan Andree!
Stort tack för ditt omdöme.
Hela köpprocessen är något vi värdesätter, just att allt ska gå rätt till från första samtalet tills vi lämnar din uppfart och här har det gått alldeles korrekt.
Vi ser fram emot nästa tillfälle givetvis och önskar dig en härlig tid tills dess!

Hejsan Bror!
Tack för dina ord.
Kul att du uppskattade informationen som vi erbjuder våra kunder.

Bra service

Bra service. Trevlig man som var hem till oss.

23 octobre 2020

Hejsan Anna!
Helt utmärkt att du uppskattade våran service och även en av våra kära tekniker.
Vi vill även inte låta det vara osagt att du är uppskattad som kund och speciellt inte när du tar dig tiden att skriva ihop ett omdöme.

Snabbt o krångelfritt

22 octobre 2020

Hejsan Timo!
Krångel gillar vi inte på Bättre Hem så att du slapp detta är vi glada för och vi ser fram emot ett minst lika krångelfritt besök vid nästa tillfälle.

Team Kundtjänst på Bättre Hem

Bra service

Bra service! Trevligt bemötande!

22 octobre 2020

Hejsan Hans!
Tack för ditt omdöme.
Vi ser fram emot att leverera ett minst lika trevligt bemötande vid nästa tillfälle.