Bättre Hem Underhåll och Miljö AB Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Ringer upp från ett lokalt riktnummer och börjar omg att upplysa om rekommendationer från MSB ang rengöring av till- och från-luftkanaler. Misstänker att dem som rings upp och inte har så bra ko... Voir plus

Saklig och kunnig införsäljning. Avskyr vanligtvis telefonsäljar-terrorn, men i det här fallet är jag nöjd att jag lyssnade ändå. Gillar dock inte att ni ringer från kommunala riktnummer - även fas... Voir plus

Ibland ska man kanske inte vara så snabb att skriva omdöme. Efter ett trevligt samtal med Stefan Jakobsson på Bättre Hem Underhåll och Miljö så får jag villigt erkänna att dom har gjort vad dom kunnat... Voir plus

Vi är mycket nöjd med arbetet , det ända som vi undrar över är att det tog så lite tid...? Tack för oss.- Jag förstår erat svar med skulle gärna tilläga följande: Förra gången vi fick ventilatione... Voir plus

1. Service de nettoyage de conduits de ventilation
  2. Service de réparation de systèmes de climatisation
  3. Services de maintenance des cheminées
  4. Service de protection contre les incendies

För ventilation och brandförebyggande åtgärder är Bättre Hem det självklara valet. Vi utför rengöring, service och underhåll av imkanal, ventilation, avlopp och luftvärmepumpar.

Bien

TrustScore 4 sur 5

232 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kanon bra

👍trevlig personal

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Hej Kari och tack för dina varma ord.
Hoppas på återseende när tiden är inne. Allt gott så länge:-)

Bättre Hem

Bra att man fick info innan och att…

Bra att man fick info innan och att personen som var här visade leg!
Snabbt och lätt genomfört, bra med feedback.
Mkt trevlig personal!

Hej Maria.
Kul att du uppskattar den informativa processen våra Mötesbokare jobbar efter. Vi tycker det är viktigt att våra tekniker kan uppvisa en ID06 bricka på plats för att intyga sin legitimitet. Att dessutom kunna ge lite givande feedback är något vi tror många med dig gillar.

Trevlig

Trevlig, kompetent samt effektiv.

Hej Lars-Göran.
Roligt att din upplevelse var positiv. Våra tekniker gör sitt yttersta varje dag och det är så roligt att du uppskattade deras besök.

Hej Magnus.
Härligt att du upplevde att alltsammans fungerade som sig bör och att du blev nöjd.

Tack Peter.
Vi uppskattar dina fina ord och hoppas att din upplevelse blir densamma även nästa gång vi önskar besöka dig.

Allt fungerade efter plan

Allt fungerade efter plan. Trevlig personal och bra information.

3 mai 2021

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Så härligt att allting fungerade precis som det var tänkt.
Vi har vidarebefordrat dina fina ord.

Fem stjärnor utmärkt

Fem stjärnor utmärkt. Mycket trevlig tekniker som var hos mig

3 mai 2021

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Hej Karl-Arne och stort tack för dina fina ord.
Vi har givetvis framfört dina fina ord till Christian som var din tekniker på plats.

Satte inte upp ventilerna ordentligt

Satte inte upp ventilerna ordentligt
Lämnade kvar skräp
Glömde ett av filtrena

24 avril 2021

Hej Peter.

Vi vill naturligtvis be om ursäkt för att vår tekniker, i förbifarten, glömde att sätta upp ventilerna ordentligt. Vi vill både tro och hoppas på att detta var ett mänskligt misstag då vår policy alltid är att återställa och städa upp eventuellt smuts.

Vi hoppas däremot att du uppskattade de rena kanalerna teknikern lämnade dig med.

Bättre Hem

Proffsiga tekniker till superklass…

Proffsiga tekniker till superklass bemötande! Otroligt nöjd!

24 avril 2021

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Hej George och tack för ditt fina omdöme.

Vår tekniker blev superglad över att läsa dina fina ord. Att vara professionell i sitt utförande är a och o för oss och våra tekniker gör sitt yttersta för att du som kund skall känna dig nöjd.

Super nöjd

Super nöjd. Personen som var hos oss va jättetrevlig, gjorde jobbet snabbt och bra.

22 avril 2021

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Hej Theresia och tack för dina fina ord.

Kul att du uppskattade besöket och den service vår tekniker utförde hos dig. Vi ser förstås fram emot en motsvarande upplevelse även nästa gång.

Bättre Hem

Christian gav ett fint intryck

Christian gav ett fint intryck! Kunnig och trevlig! Mvh Christer Engström

21 avril 2021

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Hej Gunnar och tack för ditt omdöme och komplimangen till vår tekniker Christian.

Som vår verksamhetschef har han lång erfarenhet av arbetet och vill förstås alltid leverera högsta möjliga kvalitet till våra kunder. Så även för dig:-)

Vi ser fram emot ett återbesök när tiden är inne.

Trevlig och lättsam person

Trevlig och lättsam person. verkade kunnig. Snabbt utfört arbete

21 avril 2021

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Hej Gunnar och tack för ditt omdöme.

Ett snabbt och smidigt arbete är en följd av lång erfarenhet som lett fram till att våra tekniker har god kännedom om hur jobbet bör utföras.

Roligt att se att du uppskattade servicen du fick. Vi ser förstå fram emot att få hjälpa dig på nytt nästa gång tiden är inne för en rutinkontroll.

Trevliga, kunniga, engagerade

Trevligt och sakligt bemötande av både säljare och utförande personal. När de skulle utföra arbetet såg de att en av två frånluftskanaler var ren så de erbjöd genast rabatt. När de rengjorde andra tyckte de att det var konstigt att det inte tog emot i en krök där det borde, och att luftflöde var oväntat lägt, så de tog på sig att klättra upp på vinden och kontrollera. De hittade en lös inspektionslucka som troligen läckt kallluft in i ventilationssystemet sedan tidigare. Mycket nöjd, rekommenderas utan tvekan.

17 avril 2021

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Hej Mikael och kul att du blev nöjd med det arbete som utfördes.

Att göra det lilla extra är oerhört viktigt för oss och det som skapar långsiktiga relationer som ger oss en möjlighet att få serva er ventilation på nytt när den rekommenderade tiden för återbesök väl är inne.

Tack för ditt omdöme Mikael!

Bättre Hem

Teknikern hade ett mycket trevligt och…

Teknikern hade ett mycket trevligt och korrekt uppträdande, arbetets kvalitet har jag svårt att bedöma, men har ingen anledning att misstänka slarv

16 avril 2021

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Hej Maj och tack så mycket för ditt fina omdöme.

Våra tekniker försöker alltid att göra ett så ordentligt och kvalitativt arbete som möjligt och parallellt informera våra kunder om det arbete som utförts.

Vi ser fram emot att kunna vara än mer informativa nästa gång det är dags om önskan om underhåll kvarstår.

Bra kille som var här

Bra kille som var här, förklarade tydligt och gjorde ett bra jobb!

13 avril 2021

Hejsan Henric!
Stort tack för ditt omdöme.
Vi tackar även ödmjukast för förtroendet med att förvalta just ditt hems inomhusklimat.

Hejsan Anders!
Tack för dina ord.
Alltid lika kul o se när kunder är nöjda från våran sida och finns det något vi hade kunnat göra för att ta dina 4 stjärnor till 5 så tar vi tacksamt emot din feedback.

Team Kundtjänst på Bättre Hem

Kunnig och mycket trevlig person som…

Kunnig och mycket trevlig person som besökte mig är mycket nöjd.

12 avril 2021

Hejsan Axel!
Tack för ditt omdöme.
Vi skall föra fram dessa ord till vederbörande och å hans vägnar tackar vi och bockar.

Hejsan David!
Tack för ditt omdöme.
Vi uppskattar att du gav oss förtroendet med din fastighets inomhusklimat och hoppas att vi levde upp till just dina förväntningar.

Trevligt personal.

10 avril 2021

Hejsan Albert!
Tack för ditt omdöme.
Vi ser fram emot nästa tillfälle och önskar dig en strålande vår tills dess.

Proffesionellt skött

Proffesionellt skött. Bra och enkel teknisk lösning på problemet.

9 avril 2021

Hejsan Erik!
Tack för ditt omdöme.
Vi uppskattar förtroendet du valt att ge oss och hoppas vi även i framtiden får möjlighet att förbättra din fastighets inomhusklimat.