-TOP Drago 660 S als junges Gebrauchtboot bei Baadhuset A S mit Trailer gekauft - Ein freundliches Familienunternehmen, in dem vom angebotenen Gebrauchtboot über den E- Mail Jet bis zur Kaufabwicklun... Voir plus
Lisez les avis des autres
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Baadhuset er direkte importør af flere af marine industriens førende brands.
Coordonnées de contact
Tværskiftet 7-9 , 8330, Beder, Danemark
- +4586932900
- Info@Baadhuset.dk
- bådhuset.dk
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
RIGTIG GO SERVICE.
God service til båd og motor!
Sublim service fra Bådhuset
Jeg har købt en brugt Finnmaster P7 privat og havde brug for tegninger /billeder af det indre skot i forbindelse med at lave en serviceluge. Tog kontakt til Bådhuset som hjalp med at få disse fremskaffet fra Finnmaster. Det syntes jeg er udover god service, for en der slet ikkke var kunde i forvejen og jeg vil helt sikkert give dem buddet, når jeg skal have min næste båd. Tusind tak igen for hjælpen.
Very friendly people help you with…
Very friendly people help you with everything.
Make time for you to explane everything.
They put my new boat on the trailer and make every thing well for transport.
Service is excellent.
Regarts Dirk.
Super service :)
Kanon service, fair pris!
God service.
Fik leveret ny West Coast RIB m/50 HK Mercury Motor, men kontrolstråle til kølesystemet gav ingen vand. Baadhuset kom den efterfølgende dag, men kunne ikke finde årsagen. De tog båden med hjem på værkstedet - fandt fejlen som skyldes en klemt slange fra fabrikken - kom retur med båden samme dag (ca. 4 x 170 km). Flot service!
Super gode råd og vejledning
-TOP Drago 660 S -
Ein freundliches Familienunternehmen, in dem vom angebotenen Gebrauchtboot über den E- Mail Jet bis zur Kaufabwicklung ALLES stimmt. Das Boot wurde super zur Abholung von Herrn H. Bak aufbereitet, alle Details des Kaufangebotes bestätigten sich bei der Übergabe. Vielen Dank auch für ihre Gurte zur Sicherung des Bootes auf dem Trailer. Herzliche Grüße vom sehr zufriedenen Michael Thüring
De er altid meget hjælpsomme med at…
De er altid meget hjælpsomme med at finde den rigtige løsning
Enestående god service
Som førstegangs-bådkøber var det en fornøjelse at handle hos Baadhuset. Daniel tog sig god tid under visninger, og delte rundhåndet ud af gode råd, faglig begejstring og høj service undervejs. Hos Baadhuset føler man sig i kompetente og trygge hænder. Kæmpe anbefaling herfra. Tak for handlen!
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. God og venlig snak. Saglig og kvalificeret rådgivning. Det der aftales opfyldes fuldt ud. Købte en ny craftsman diesel motor m.v.. Rigtig fin. Ikke sidste gang jeg har handlet der.
Top vinterservice
Den årlige vinterservice af min båd var en rigtig god oplevelse. Stort og småt blev klaret, så alt var i orden til vinteropbevaring. Top service og fin kommunikation.
L’expérience Trustpilot