Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Chapeau Vanaf het samenstellen van de profielschets was er een prima interactie met beide dames, meestal Maya. Zij beschikt over het juiste inlevingsvermogen om een verantwoorde match te realiseren.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bijzonder prettig en professioneel. Er klinkt veel ervaring in door en dat geeft vertrouwen. Ik kon mezelf zijn in het gesprek, voelde me welkom en op m'n gemak. Er was ruimte om alles te benoemen wat... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Het intakeproces bij B-loved heb ik als zeer prettig en betrokken ervaren. Er werd echt de tijd genomen om samen te kijken wat voor mij verstandig en passend is. Een van de medewerkers gaf me op een... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de rencontres
  2. Centre de coaching
  3. Service de médiation

Écrit par l'entreprise

Geen match? Geen betaling! B-Loved biedt als enige in Nederland “No-cure-no-pay” relatiebemiddeling. Met onze betaalbare instapservice kom je laagdrempelig in contact met jouw ideale partner. Geen match? Geen kosten!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

aanpassing 1e review

Nadat ik mijn review anoniem had geplaatst werd ik continu via whatspp gevallen door dit bedrijf. Mijn review was mild. Ik kan nu niet anders concluderen dat zij onprofessioneel zijn en de privacy van clienten niet respecteren voorzover het reviewen op trustpilot betreft. Ik hoop dit niet meer mee te maken echt ongemanierd en weinig respectvol.

18 avril 2025

Beste Anoniem,

Dank voor je toelichting. Het spijt ons oprecht dat onze poging tot contact via WhatsApp als ongepast is overgekomen — dat was uiteraard niet onze bedoeling. We wilden op een respectvolle manier nagaan of de review van jou afkomstig was, met als doel open in gesprek te kunnen gaan over je ervaring.

We wensen je alle goeds toe en veel liefde op je pad.

Team B-Loved Nederland

Noté 1 sur 5 étoiles

Grote fout om met hun in zee te gaan

Grote fout om met hun in zee te gaan.
Als eerste “no cure no pay” is misleiding en de rest van deze “studiebegeleiding” is amateuristisch

11 avril 2025

Beste Karin,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening.

We hebben uw situatie zorgvuldig onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat er vanuit onze kant geen fouten zijn gemaakt. Desondanks hebben wij meerdere keren geprobeerd met u in contact te komen om uw zorgen te bespreken en samen naar een oplossing te kijken. Helaas heeft u ervoor gekozen niet op onze uitnodigingen te reageren.

Daarnaast hebben wij u de mogelijkheid geboden om het geschil voor te leggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. Ook hiervan heeft u geen gebruik gemaakt.

Wij vinden het jammer dat het zo gelopen is, maar blijven openstaan voor een gesprek mocht u alsnog in overleg willen treden.

Met vriendelijke groet, Administratie B-Loved

Noté 5 sur 5 étoiles

Een betrouwbaar en serieus bureau

Een betrouwbaar en serieus bureau! Ze zoeken echt naar je behoeftes en komen hun beloftes na. Wat mij het meest opviel is dat het geld van de klant niet op de eerste plaats staat - eerst maar een uitstekende service en aangename, rustgevende sfeer en communicatie. Misschien lukt het niet van de eerste keer om je 'match van het leven' te vinden maar het proces van zoeken hoeft niet stressvol en wanhopig te lopen en dat ook niet gebeurt met B-Loved.

5 septembre 2024

Open

Open, constructief en helder gesprek !

11 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Professionele maar ook persoonlijke intake

Goede en persoonlijke intake en begeleiding
Nadat ze een match voor me hadden ook weer een terugkoppeling / begeleiding
Bij ons sloeg er een vonk over tijdens onze eerste afspraak en wij zijn heel blij met elkaar . We zien de toekomst zonnig tegemoet ,

Aukje en Johannes

4 septembre 2023

Réponse de B-Loved Nederland

Hallo Aukje en Johannes, daar doen wij het voor. Wat een fantastisch bericht. Heel veel geluk samen. Het is jullie gegund. Groeten Vanessa.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prettig intake gesprek gehad.

Prettig intake gesprek gehad.
Vriendelijk
Zeer geïnteresseerd in mijn als persoon
Goede uitleg en eerlijk over verder verloop. En wat de mogelijke verwachtingen kunnen zijn.

21 juin 2023

Réponse de B-Loved Nederland

Beste Ad, bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u een prettig intakegesprek heeft gehad. Het doet ons goed te weten dat onze medewerkers vriendelijk waren en oprechte interesse toonden in u als persoon. We hechten veel waarde aan transparantie, dus het is fijn om te horen dat u een goede uitleg heeft gekregen over het verdere verloop en de mogelijke verwachtingen.

Uw feedback is zeer waardevol voor ons en we streven ernaar om u gedurende het hele proces de beste ervaring te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we kijken ernaar uit om u verder van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet, Klantenservice B-Loved Nederland

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijk en betrouwbaar en ook…

Vriendelijk en betrouwbaar en ook betrokken. Ik heb weliswaar nog geen date via hun gehad maar dat ligt meer aan mij dan aan hun. Doordat ik in mijn eigen kring toch ook veel mensen tegen kom heb ik het nog niet nodig gehad maar als het zover is dan weet ik dat ik op hen kan vertrouwen.

6 juin 2023

Ik ben tevreden over B-Loved Nederland

Ik ben tevreden over B-Loved Nederland. Profiel wordt goed opgesteld en matches sluiten goed aan. Dan moet de vonk natuurlijk nog wel overslaan. Terugkoppeling is snel en nieuwe matches ook spoedig voorgelegd. Zeker aan te raden.

30 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij B-Loved krijg je persoonlijke aandacht

Bij B-Loved wordt er echt voor je gewerkt om de juiste match te vinden. Ze doen meer dan bij een gewone dating site waar je zelf door de profielen heen gaat en hoopt op reactie. De consulentes (Maya en Vanessa) nemen regelmatig contact op als ze een mogelijke kandidaat hebben voor je en dit wordt met je doorgesproken. Ze hebben ook regelmatig online speeddating sessies waar je soms gratis aan kunt deelnemen. Heb hierdoor al meerdere kennismakingen en leuke dates gehad. Helaas nog niet de ware gevonden maar heb er inmiddels wel weer hoop op dat ik die ga vinden.

5 mai 2023

Réponse de B-Loved Nederland

Dank je wel voor je positieve review, Blewishiro San! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met de persoonlijke aandacht die je bij B-Loved hebt gekregen. Onze consulentes Maya en Vanessa doen er inderdaad alles aan om voor jou de juiste match te vinden en het is fijn om te horen dat zij regelmatig contact met je opnemen om mogelijke kandidaten te bespreken.

We zijn blij dat je ook hebt genoten van onze online speeddating sessies en dat je hierdoor al meerdere kennismakingen en leuke dates hebt gehad. We begrijpen dat het vinden van de ware soms wat tijd kan kosten, maar we zijn blij om te horen dat je er weer hoop op hebt en we zullen je blijven ondersteunen bij het vinden van de juiste match. Bedankt voor het kiezen van B-Loved en we wensen je veel succes bij het vinden van de liefde!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer te spreken over dit bureau

Ik ben zeer te spreken over dit bureau. Goede communicatie en ik heb mijn huidige partner door hen gevonden. Ik zou het aan iedereen aanraden!

4 juin 2022

Beste,

Dank u wel voor uw fantastische review! We zijn erg blij om te horen dat u zeer te spreken bent over ons bureau. Het doet ons enorm plezier dat onze communicatie u goed is bevallen en dat u zelfs uw huidige partner via ons hebt gevonden. Dat is geweldig nieuws!

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw aanbeveling betekent veel voor ons, en we zijn dankbaar dat u ons bij anderen zou aanraden.

Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback!

Met vriendelijke groet, Klantenservice B-Loved Nederland

Noté 5 sur 5 étoiles

Serieus datingbureau zonder commerciële poespas

Fijn geholpen door oprecht geïnteresseerde matchmaker. Geen commerciële of opdringerige praatjes maar wel betrokken en deskundige hulp. Serieuze voorstellen om mee op date te gaan. En… Liefde gevonden!

5 octobre 2022

Réponse de B-Loved Nederland

Hi! we zijn erg blij voor jullie! Veel plezier en geluk samen. Maya en Vanessa.

Goed persoonlijk contact

Goed persoonlijk contact, de consulent was echt geïnteresseerd in wie ik ben en wie ik zocht, en legde duidelijk de spelregels uit, zodat de verwachtingen aan beide kanten klopten.
Ik zou dit bureau aan anderen aanraden!

6 septembre 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus