À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile

Écrit par l'entreprise

Hos BA Bilhus er vi drevet af passionen for gode biler og glade kunder. Vi ved, at din næste bil er en stor investering, og derfor vægter vi ærlighed og gennemsigtighed højere end alt andet. Hver eneste bil i vores udstilling er håndplukket og klargjort til mindste detalje, så du altid er sikret en køreoplevelse i topklasse.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,3

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en super god oplevelse og jeg…

Det var en super god oplevelse og jeg er meget glad for min bil dejligt med så fleksibel tid jeg kunne komme og se på den om aftenen så de vil klart anbefale til andre man kan trygt købe bil ved Benjamin BA bilhus

6 août 2026

Hej Jimmy.

Tusind tak for de fine ord og vi sætter stor pris på de 5 stjerner.

Vi håber at I er glade for bilen og takker endnu engang for handlen og tilliden😁

Recommended

Can highly recommend buying a car from this dealer. Bought my first car ever and it was very smooth sale with a lot of questions answered and help provided.

3 août 2026

Hi😁

Thanks for the 5 stars and the nice review about us.

We hope that you are happy with your purchase and would also like to thank you for the deal. It was a pleasure doing business with you.

Best regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Mangler du en bil så kig hos denne forhandler

Alle former for aftaler holder. Er oplevelse af venlighed, ærlighed og hutig samt faglig dygtig. Kan varmt anbefale bilkøb hos denne forhandler.

22 juin 2026

Réponse de Babilhus

Hej Lene - tak for din skønne anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre de rosende ord og at du har haft en god oplevelse.

5 stjernet oplevelse!

Jeg er utrolig imponeret over min oplevelse hos BA Bilhus. Fra første kontakt har Benjamin ydet en fantastisk service og gjort en ekstraordinær indsats for at sikre, at alt blev håndteret professionelt og trygt. Han har leveret langt mere, end jeg havde forventet, og det er tydeligt at mærke, at BA Bilhus ikke bare fokuserer på et salg – de fokuserer på glade og tilfredse kunder.

Benjamin går den ekstra mil for at finde den rigtige løsning og sørge for, at hele processen føles nem, ærlig og behagelig. Det er netop den slags engagement og personlige service, der gør hele forskellen.

Jeg føler mig virkelig godt behandlet og kan kun give BA Bilhus og Benjamin mine varmeste anbefalinger. En virksomhed med høj kvalitet, stor professionalisme og en service, der fortjener stor ros.

1 juillet 2026

Hej Dian.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det sætter vi stor pris på.

Vi håber at du bliver glad for din iX3'er og får kørt en masse gode kilometer i den! Det er bestemt en vi vil huske i butikken😁

BA Bilhus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte min datters første bil ved…

Jeg købte min datters første bil ved Benjamin, og den service og rådgivning han gav os, er lige til 5 stjerner… så tak for god service, og en rigtig god handel …

27 juillet 2026

Réponse de Babilhus

Hej Thomas - selv tak for en hurtig og skøn handel.

Vi er glade for at du er tilfreds med forløbet og den service samt rådgivning du fik. Det er lige præcis det vi stræber efter.

Vi håber at din datter bliver glad for sin første bil og siger endnu engang tillykke med den😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service fra start til slut

Jeg har købt en bil hos BA Bilhus og havde en rigtig god oplevelse. Benjamin var venlig, professionel og meget hjælpsom gennem hele forløbet. Jeg er super tilfreds med både servicen og bilen og kan varmt anbefale BA Bilhus.

6 juillet 2026

Hej Sofie.

Det glæder os at høre at du er tilfreds med hele købsforløbet og glad for din nye bil.
Vi håber at I bliver glade for den😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse og vi er meget…

Rigtig god oplevelse og vi er meget tilfreds med bilen.
Tak for en god handel!

25 juin 2026

Réponse de Babilhus

Hej Merle - tusind tak for din gode anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med bilen og handlen.
Vi ønsker jer mange gode kilometer i jeres nye bil🚗

BA Bilhus

Virkelig en go oplevelse

Virkelig en go oplevelse, rigtig flink sælger som også var til at handle med. Alt gik som det skulle.

18 juin 2026

Réponse de Babilhus

Hej igen Murad - tak for handlen.

Selvom du var hård at handle med takker vi mange gange for handlen.
Vi håber selvfølgelig også på at du bliver glad for den og ser frem til flere gode handler i fremtiden😁

Mvh.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige købt en Polo BlueGT ved…

Jeg har lige købt en Polo BlueGT ved Babilhus. Alt gik som det skulle, og jeg fik en rigtig god service.

5 juin 2026

Hej Joachim.

Vi sætter stor pris på at du føler dig godt behandlet og synes at service var i top.

Vi håber at du bliver godt kørende i din nye Polo og er glad for den.

Mvh.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus