Kan heldigvis ikke genkende de kedelige oplevelser jeg kan læse andre desværre har haft. Da jeg bestilte glemte jeg at bruge en rabatkode til et gratis produkt, jeg skyndte mig at skrive til... Voir plus

Super ærgerlig over at leveringen tager så lang tid. Bestilte pakken onsdag, men nu er det lørdag og der står stadig at burd delivery ikke har modtaget pakken fra babyplan. Derfor skal jeg som minimum... Voir plus

Super god og hurtig service, selv i weekenden. Bestilte min pakke søndag eftermiddag og havde allerede pakken mandag morgen ! Hjemmesiden er fin og har gode beskrivelser under hvert produkt de har.... Voir plus

Altid hurtigt levering! Lækkert når man bestiller inde hos jer at tingene kommer så hurtigt frem! Dog lidt irriterende at pakken bliver presset ind i ens postkasse så det ødelægger emballagen og indh... Voir plus

1. Centre de soins prénatals

Informations provenant de diverses sources externes

Når store drømme skal gå i opfyldelse, er det ofte de små ting, der gør forskellen. Vi kan hjælpe dig med graviditetstest, ægløsningstest, kostilskud og mange andre produkter der kan forsøge jeres chancer for en vellykket graviditet. Desuden er der mulighed for personlig fertilitetsrådgivning via fertilitetsklinikken VivaNeo.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Suveræn service

Suveræn service! Hurtig levering, da pakken ankom dagen efter.
Da en pakke blev væk ved leverandøren, sendte de en ny samme dag og uden yderligere omkostninger.
Rigtig god service!

22 janvier 2020

Super hurtig levering

Super hurtig levering, havde en fejl i min bestilling, men kundeservice svarede tilbage med det samme og fik den manglende vare allerede dagen efter 🙌🏻

6 novembre 2019

Nemt og simpelt

Der var god kontakt, men pakken var forsinket og tydeligvis mast gennem postkassen. Produktet var heldigvis ikke ødelagt, men trykket sammen flere steder.

2 novembre 2019

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept! Bestilte fredag morgen og allerede lørdag morgen lå en diskret lille pakke i postkassen. Skønt at I er så seriøse omkring det, som for mange er den største drøm. Dejligt at I tilbyder E-bogen ifbm. Med køb og nyhedsbrev. Det gør at man kan rykke fokus lidt væk fra sig selv og læse noget brugbart information, som forhåbenligt kan hjælpe lidt på vej. Vil helt sikkert bestille derfra igen :-)

2 novembre 2019

Kan slet ikke klage

Har altid fået mine ting utrolig hurtigt. Har på et tidspunkt måtte kontakte kundeservice ang en ordre og fik en rigtig god og professionel behandling. Kan kun anbefales

15 octobre 2019

Kanon god sted

Kanon god sted, hurtig levering.
Vi glæder os til at se om glidecreamen virker :)

23 septembre 2019

Hej :)

Hej :)
Vi kan klart anbefale babyplan, når det kommer til ekstra hjælp mod graviditet! Deres produkter er af super kvalitet - de har gode priser og så har de LYN-hurtig levering! Du får en hyggelig indpakning af dine varer og får fornemmelsen af, at de helt personligt er med :) Vi kan da lige nævne, at vi har dem med på sidelinien igen her med vores forhåbentlige femte graviditet ;)

8 septembre 2019