Badkamer Outlet Avis 374

4,6

zeer snelle levering ,info via tel ook heel goed omtrend de bevestigings materialen dat dat er bij zat . alleen beetje jammer dat er al wat krasjes op het scherm zitten ,zat gewoon losse bubbel folie... Voir plus

Goede prijzen en ook een juiste filtering in de afmetingen om zo de juiste douche deur te vinden. Ruime keuze en vooral een deugdelijk aanbod. Zelfs nog gebeld worden door Wim om door te geven dat de... Voir plus

Wij zijn uitstekend geholpen door Wim van Badkamer Outlet, die ons een mooie scherpe aanbieding heeft gedaan voor Detremmerie meubels. Voor meer informatie voor deze speciale meubels moesten we contac... Voir plus

Prijstechnisch een interessant bedrijf, kwaliteit van de geleverde materialen is ook meer dan goed. Enkel de communicatie laat men helaas een steek vallen. Na meermaals om e-mails gevraagd te hebben c... Voir plus

1. Magasin d'articles de salle de bains

douchewanden, badkamermeubelen, regendouches, baden, kranen, douchegoten, wandcloset, bidet, urinoir, designradiator, paneelradiator, badkameraccessoires, douchedeuren, inloopdouchewanden, douchecabines, stoomcabines, wastafel, douchebak, closetpot, duoblokcloset, inbouwreservoir, laaghangend reservoir, closetzitting

4,6

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Hebben telefonisch prima advies…

Hebben telefonisch prima advies gekregen over de aan te schaffen glas en badkamer wand, ontvingen een uitgebreide bevestiging, en de bestelde wand is keurig en volgens afspraak geleverd

16 décembre 2025

Het bestelde werd keurig snel geleverd.

Het bestelde werd keurig snel geleverd.
Bij uitpakken bleek iets niet in orde te zijn .
Heb hun gebeld en een foto gestuurd.
Heb vandaag een nieuwe gekregen en deze is helemaal goed.
Echt een super service, bedankt .

19 janvier 2026

Customers servis -racist

Customers servis in this company is below criticism. One guy was screaming on me and my husband and hung up the phone. They don’t have any idea how to behawior and talk with customets. The guy which scream to me told us that he is the boss. but he is a racist nothing more

6 octobre 2025

Goede service

Goede service. Heeft voormij een uiterlijk onderdeel geregeld wat de fabrikant niet meer plaatst op de radiator maar nu is overal alles het zelfde top

17 juillet 2025

Prima

Vlotte levering (alhoewel er geen levertijd op de site stond) en directe duidelijke communicatie bij telefonisch contact.

Prima in orde dus

26 février 2025

Ik had een toiletbril besteld

Ik had een toiletbril besteld, stond op de site dat hij op voorraad was. Echter na de betaling gedaan te hebben 4 tot 6 weken wachten. Heb diverse mails gestuurd zodat ik het elders kon bestellen wqaar het wel op voorraad was maar toh totaal geen reactie.

29 novembre 2024