Bagin.com Avis 1 824

TrustScore 4 sur 5

3,9

Solid produkt, rask levering. Det ser lovende ut, det er første sesong. Bag’in rommer mer enn man skulle tro, Jeg bestilte 4 x 2 x 1. (fordi 3 x 2 x 1 var utsolgt). Siden det var rask levering, kunne... Voir plus

L'entreprise a répondu

Mye kraftigere duk. Drar toppen over utesalongen min hver kveld hele sommeren, så den lever livet sit utendørs helr året. Kobler bunn og topp sammen for vinterlagring. Savner stroppene i hjørnene over... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fantastisk service! Fikk et stort rift i min bagin i vinter, tok kontakt med kundeservice. Fikk beskjed om å sende inn min bagin til de, fikk tilsendt sendingskode på mail. Etter kort tid var den lev... Voir plus

Dere bruker PostNord på transport/levering. De er håpløse, regide, og null kundefokus. Jeg som kunde får ingen valg i fbm. leveringsmåte, slik vi tidligere og med alle andre får. Varen ble levert til... Voir plus

1. Magasin de rénovation

Écrit par l'entreprise

UNIQUE PROTECTION FOR OUTDOOR FURNITURE - Bag’in provides optimal protection for your outdoor furniture, while ensuring your patio is neat and tidy beyond the summer season. It’s made with waterproof materials, has a ventilating base, and is designed with air ducts, reducing condensation and moldy furniture.

Bag'in - beskytter dine utemøbler!

Écrit par l'entreprise

Vi er opptatt av å gi kundene våre den beste service
Vi skal behandle våre kunder på best mulig måte gjennom rask og god kundeservice hver eneste dag!

Vi har 2-4 dagers levering i hele verden!

Levering med PostNord og DHL Express

Vi garanterer et 100% kvalitetsprodukt!

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

A répondu à 73 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Bagin revnet i vinden

Jeg kjøpte først en bagin som det viste seg å være feil på, og jeg fikk ny på reklamasjon. Denne har jeg brukt noen år frem til den revnet opp i vinden i dag. Kjente på stoffet og merket at det var helt morkent. Da jeg ringte kundeservice fikk jeg beskjed om at de var nye eiere og hadde byttet leverandør for at dette ikke skulle skje. På forespørsel fra meg om hva jeg kunne forvente om jeg kjøpte ny bag nå kunne de ikke si noe annet enn at det var 3 års garanti, og om den varte lengre var det vanskelig å svare på ettersom de har så lang erfaring med det nye materiale. Synes det er misvisende når de reklamerer med "Bag'in er laget av en robust, myk og tykk duk som er vanntett, og gir uovertruffen beskyttelse av utemøblene dine under alle forhold". Min bag er brukt i Bergen under beskyttede forhold og oppvartning tørt på sommerhalvåret, så synes ikke den lever opp til hva som er lovet på nettsiden. Desverre føler jeg meg tvunget til å kjøpe ny da jeg ikke har plass til møblene innendørs eller mulighet til en mer permanent løsning på kort varsel som jeg er avhengig av nå.

28 novembre 2025

Beløb trukket umiddelbart uden levering

Jeg bestilte for 5 uger siden en opbevaringspose til havemøbler. Beløbet på 3500 kr blev trukket med det samme uden levering og med meget sparsom information. Der er ikke svaret på mine mails om at det er ulovligt at trække beløbet før afsendelse. Jeg betalte 185 kr for levering til min hjemmeadresse. Nu har de leveret til en kiosk, hvor jeg kan hente pakken på 13 kg. De skriver at det kan de ikke gøre noget ved, men vil evt refunderer fragten. Hvordan man læsser en pakke med et telt på 13 kg på bagagebæret ved jeg ikke🙂

18 octobre 2025

Kjøpte bagin for noen år siden

Kjøpte bagin for noen år siden. Ble brukt til å dekke til møbler i Spania. Duken var ikke UV bestandig og gikk i oppløsning. Reklamerte innen tidsfrist. Fikk beskjed om at reklamasjonen ikke ble godkjent grunner konkurs og nytt navn. Advarsel, hold dere unna dette produktet.

27 novembre 2024

Usel kundservice!

Ni svarar aldrig när man försöker kontakta er. Usel kundservice!
Får ingen uppdatering om min beställning. Flera veckor sedan beställningen gjordes!

15 novembre 2025

Positivt med rask levering.

Positivt med rask levering.
Det som ikke er så positivt, er at vi må kjøre 3 mil for å hente pakken i en pakkeautomat (15 km hver vei).
Postnord som leverer, kjører og leverer også post i butikk 100 m fra der vi bor.

14 octobre 2025

Rask og oversiktlig levering.

Rask og oversiktlig levering.
Kunne tenkt meg et annet hentested.

8 octobre 2025

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med rask og oversiktlig levering.
Vi tar med oss tilbakemeldingen om hentestedet – vi jobber hele tiden med å gjøre leveringene enda mer fleksible og praktiske for kundene våre.
Ønsker deg en fin dag videre.

Veldig bra produkt av super kvalitet og…

Veldig bra produkt av super kvalitet og god design, kjøpte XL god størrelse får plass til alle hagemøblene og div. Ting og tang samlet. Veldig fornøyd 😀

26 septembre 2025

Hei,
Tusen takk for en flott tilbakemelding. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både kvaliteten, designet og størrelsen på XL-modellen. Det betyr mye for oss at BAG´IN bidrar til å samle og beskytte hagemøblene dine på en praktisk måte.

Ble skuffet av produktet denne gang

Ble skuffet av produktet denne gang. Det fulgte ikke med oppbevaringsposer og glidelåsen fungerte ikke tilfredsstillende.

6 octobre 2025

Hei,
Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er synd å høre at du ble skuffet denne gangen. Vi har nylig oppgradert alle BAG´IN-produktene, noe som innebærer en mer kostbar produksjonsprosess med forbedret kvalitet og design.
Etter tilbakemeldinger fra kundene våre har vi også utviklet en større og mer solid oppbevaringsbag. Denne kan bestilles separat for de som ønsker en praktisk og holdbar løsning for oppbevaring.
Vi setter pris på tilbakemeldingen din – den hjelper oss å fortsette å forbedre produktene våre.