Bakal.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Tycker det är jättebra att dom har utkörning då jag som ensamstående mamma inte har bil kan få hemkört och gratis när man handlar över 800 kr och dom tar inte betalt för påsarna vilket också är ett pl... Voir plus

Jag är bra som finns men när skickar kvalitet precis på färs inte bra skickar till kund jag beställer ta inte från er färska saker. Mvh

Svarade otroligt snabbt på mail efter att jag haft lite problem med ett köp. Bra butik för varor man oftast inte hittar på vanliga matbutiker men hade helst sett liiite större utbud. Smidigt, vä... Voir plus

Bra kundservice och bemötande. Väldigt tillmötesgående. Vid avsaknaden av varor ringer dem upp och dubbelkollar om ersättningsvarorna de erbjuder är ok att skicka. Bra temperatur på leveranserna ock... Voir plus

1. Supermarché
  2. Magasin de produits gourmets
  3. Primeur
  4. Produits carnés
  5. Service e-commerce
  6. Supermarché discount

I vår e-handel finner ni ett brett utbud av livsmedel från hela världen. Vi har valt att lägga lite extra fokus på orientalisk mat och produkter från länderna kring Medelhavet. Tanken med vår webbshop och våra tjänster är att privatpersoner och företag ska kunna beställa mat från Mellanöstern, orientalisk mat och medelhavsmat. Vi vill även erbjuda snabb hemkörning mat inom Göteborgsområdet. Hos oss hittar ni endast noggrant utvalda varor av hög kvalitet. Bakal.se är en del av Göteborgs Orienthus AB.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

119 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fick min beställning snabbt och bra kött

Fick min beställning snabbt och bra kött

2 mars 2024

Hej Hayat,

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du fick din beställning snabbt och att du är nöjd med kvaliteten på köttet. Att kunna erbjuda snabba leveranser och högkvalitativa produkter är något vi strävar efter att upprätthålla för alla våra kunder. Om det är något annat vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att kontakta oss. Tack för att du valde oss, och vi ser fram emot att fortsätta att överträffa dina förväntningar i framtiden!

Burak

Enkel att beställa och får hem leverans.

Enkel att beställa och får hem leverans.

29 février 2024

Hej Farid,

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du upplever att det är enkelt att beställa från oss och att du är nöjd med hemleveransen. Att erbjuda en smidig beställningsprocess och pålitliga leveranser är viktiga mål för oss. Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att låta oss veta. Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att fortsätta att ge dig en utmärkt service i framtiden!

Jätte bra 👌👌

27 février 2024

Hej Rana,

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi uppskattar verkligen din tid. Om det är något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att kontakta oss. Tack för att du valde oss!

خدمة ممتازة

طريقه التغليف وتنظيم البضائع ممتازة والعمال الذين يقومون بالتوصيل اشخاص رائعين للغايه

26 février 2024

Hej Nada,

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med förpackningen och organisationen av våra varor, liksom den exceptionella servicen som vårt leveransteam erbjuder. Att erbjuda förstklassig service och säkerställa kundnöjdhet är våra främsta prioriteringar. Om du har ytterligare feedback eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta oss!
Varmt välkommen åter.

Tanja

Nice Service

They have a good customer service and the delivery process is smooth. Also, the delivery boy has good manner.

2 mars 2024

Hi Lei!

Thank you very much for your feedback! We're thrilled to hear that you've had a positive experience with our customer service and that the delivery process has been smooth for you. It's also wonderful to hear that our delivery personnel have demonstrated good manners. Providing excellent customer service and ensuring a seamless delivery experience are top priorities for us, and we're delighted that we've met your expectations in these areas.

Kind regards,

Hej Mehmet!

Tack så mycket för din uppskattning och de vänliga orden! Vi är glada att du är nöjd med både våra varor och vår service, samt att vi lyckats leverera i tid. Att erbjuda högkvalitativa produkter och en tillförlitlig service är av yttersta vikt för oss, och det gläder oss att höra att vi har uppfyllt dina förväntningar.
Varmt välkommen åter 😀

Sara

Det är lätt att handlar och varor…

Det är lätt att handlar och varor kommer på tiden .

27 février 2024

Hej Masoud,

Tack så mycket för att du delar din erfarenhet med oss! Vi är glada att höra att du tycker att det är lätt att handla hos oss och att dina varor alltid kommer i tid. Att erbjuda en smidig och pålitlig köpupplevelse är en viktig del av vårt åtagande gentemot våra kunder. Vi uppskattar din feedback och är här för att se till att din shoppingresa hos oss förblir så problemfri som möjligt. Tack för att du väljer oss!

Rekommenderas

Bra varor, bra leverans!

31 janvier 2024

Hej Asja,

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både våra varor och vår leveransservice. Att kunna erbjuda högkvalitativa varor och en smidig leverans är något vi strävar efter att upprätthålla för alla våra kunder. Om det finns något annat vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att låta oss veta!
Varmt välkommen åter 😊

Tanja

Mycket bra kött

2 février 2024

Hej Senay,

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på vårt kött. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa av det bästa när det gäller köttprodukter.
Varmt välkommen åter! 😊

Burak

Bra utbud och blixtsnabb leverans

Bra utbud och blixtsnabb leverans. Supernöjd 👍

9 février 2024

Kära kund,

Tack för din tid och feedback, så otroligt kul att höra att du är nöjd med vår service.
Varmt välkommen åter!

Otroligt stort utbud

Bra priser. Jättestort utbud. Rekommenderas varmt!

29 janvier 2024

Kära kund,

Tack för din tid och fina recension!
Så kul att höra att du är nöjd med våra priser och utbud.

Sara

Samtal om leveransens innehåll löste…

Samtal om leveransens innehåll löste det som inte kunde levereras.
Leverans enligt avtal.

22 janvier 2024

Hej Lars,

Så kul att höra att du blev nöjd med oss.
Tack för samarbetet och förståelsen sist.

Smidigt

Svarade otroligt snabbt på mail efter att jag haft lite problem med ett köp.

Bra butik för varor man oftast inte hittar på vanliga matbutiker men hade helst sett liiite större utbud. Smidigt, väldigt snabb leverans och trevligt bud.

Bland dom bättre köp/leverans erfarenheter jag haft. Det var så bra att jag skriver mitt första omdöme!

19 janvier 2024

Kära kund,

Otroligt kul att höra att vi fick dig att skriva din första recension här på Trustpilot!
Tack för din tid och feedback.
Vi hade verkligen uppskattat om du kan kontakta oss genom info@bakal.se för att tipsa oss om nya produkter du hade velat se bland vår sortiment.

Jag önskar dig en fin dag vidare 😊

Smidigt och enkelt!

Varorna jag hade handlat kom inom det tidsintervall som leveransen var planerad. Snäll kille som lämnade kassarna fram till min dörr. Kommer definitivt bli en återkommande kund!

12 janvier 2024

Hej Dilara,

Så kul att höra att du blev nöjd med din beställning!
Tack för din feedback, detta kommer jag att hälsa mina kollegor.
Du är varmt välkommen åter 🌸

Sara

Hemleverans av fina varor som kom i…

Hemleverans av fina varor som kom i tid. Matutbud som inte fins i andra matbutiker. Kan tänka mig att beställa härifrån igen.

9 janvier 2024

Kära kund,

Tack för din tid och fina recension!
Du är hjärtligt välkommen åter 🌸

• Snabb leverans
• Trevliga personal
• Fräscha varor

9 janvier 2024

Kära kund,

Tack för din fina feedback!
Det glädjer oss att höra att du är nöjd med oss och vår service.

Varmt välkommen åter!

Tusen tack ☺️

Blev glad att oriental mat kan bli levereras hem till mig , de levererar alltid i tid med bästa bemötande upplevelse ,
Önskar att ni börja sälja kanske i framtiden ett prisvärd hårvax , och varför inte kanske några färdiga maträtter från olika länder speciellt Mlokhieh ,Yabrak eller Sojaat och Kebbeh mm .
Tack

8 janvier 2024

Kära kund,

Först och främst vill jag tacka för din tid och fina recension!
Vi strävar alltid efter att hitta och lansera produkter som vi får in som önskemål. Detta kommer vi absolut ta till oss och jobba med!