1. Centre anti-douleur
  2. Coach de vie

Écrit par l'entreprise

Balancen i dit liv har 2 søjler, den fysiske og den mentale søjle. Den fysiske søjle arbejder med: Fysiske begrænsninger, herunder smerter i bevægeapparatet, nedsat eller begrænset mobilitet. via manuel behandlingsterapi og øvelser genskaber jeg sammen med klienterne kroppens eget gode fundament, samt styrker de muskelgrupper der over tid er kommet ud af balance, dette tilsammen giver en varig forandring og bevidsthed hos klienterne der efter et forløb selv kan tage ansvar for egen fysik og opleve en hverdag fuld af energi og uden begrænsende smerter eller nedsat mobilitet. Den mentale søjle arbejder med op til 32 konkrete mentale værktøjer fra Lyngemetoden til at slippe fri af stress, angst depression eller overtænkning. Som certificeret mentaltræner under Lyngemetoden, har jeg private forløb på 16 uger eller fulde forløb på 32 uger under Lyngemetoden. Begge typer af forløb indebærer, daglige træningsvideoer af et mentale værktøjer. Ugentlige opgaver, da vi i Lyngemetoden tror på at gentagelser øger vores kognitive bevidsthed og træner hjernen til at skabe nye neuroner og dermed veje til et bevidst sundere valg af tanker. Klienter I den mentale søjle kan møde fysisk i klinikken til 30 minutters vejledning og sparing hver anden uge, eller samtalen kan finde sted online. Klinikken kombinerer både den fysiske og mentale søjle i et skræddersyet forløb, hvor der indgår 4 behandlinger med tilpassede fysiske øvelser samt de obligatoriske 8 samtaler over 16 uger.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

12 avis

Jeg kom til balancen i dit liv med en…

Jeg kom til balancen i dit liv med en gammel rygskade som havde plaget mig i en periode. Efter afsluttet behandling er jeg ikke længere plaget af skaden. Pernille har været meget lyttende og god til at komme med råd til hvordan skaden skulle behandles.

9 juillet 2025

plexus

jeg har haft ondt i solar plexus flere måneder efter en træningsskade. jeg fik een behandling hos pernille og smerterne var 95 % væk. få dage var jeg smertefri og kunne træne mave igen ❤

9 juin 2025

Pernille er meget lyttende og god til…

Pernille er meget lyttende og god til at sætte sig ind i hver enkelts problematik.
Jeg har i over et år været i behandling mange forskellige steder uden helt at blive bedre. Efter ca 6 behandlinger ved Pernille har jeg nu ikke længere hovedpine hver dag - hvilket gør alverden for min hverdag. Jeg vil varmt anbefale Pernille.

18 juin 2025

Kort og godt

Kort og godt:
Pernille er meget dygtig. Imødekommende.
Tager sig tid til at sætte sig godt ind i hvad der er op og ned i ens situation og god til at følge op efter sidste behandling og ud fra det udføre videre behandling.
Kan kun anbefales.

9 mai 2025

Daglige smerter er væk

Mødte op med daglige smerter og fejlede i stort set alle muskeltests hun udsatte mig for. Efter 8 behandlinger er jeg smertefri og kan bestå stort set alle muskeltests hun udsætter min krop for. Humøret er vendt til det positive og jeg kan langt flere ting end jeg kunne før. Fra et håbløst udgangspunkt, har Pernille givet mig livskvalitet tilbage.

15 avril 2025

Smertefri på 4 1/2 time 👏👏👏👏

En fantastisk oplevelse, jeg kom med mange smerter i tommelfingre, håndled og hofte og nu efter 4 1/2 times intensiv behandling, er smerterne væk og jeg kan fuldt ud bruge de behandlede dele, jeg kan ikke forklare hvad Pernille gør, men hun gør det godt, kan kun anbefale det - jeg tænkte det var noget hokus pokus, da det jo ikke gjorde ondt at blive behandlet - næsten 😅- jeg kan kun sige, giv dig selv den kæmpe gave, det er at blive smertefri 🤗 PRØV DET 🤗

8 avril 2025

Unikke kompetencer

Pernille har nogle kompetencer, som jeg ikke har mødt før. Har prøvet Fysk, massage, Fitness, strækøvelser, men min Læn blev bare varigt ved, at drille og begrænse mig. Allerede efter første behandling hos Pernille kunne jeg tydeligt mærke, at vi var på en god Vej. I dag har jeg ingen problemer. Pernille ser "hele Kroppen", og giver gode råd til, hvordan du forhindre, at problemerne genopstår. Ting du slet ikke tænker på i dagligdagen - men Pernille skal nok opdage det :-) Bedste anbefalinger herfra.

6 mars 2025

Super oplevelse

Jeg kom til Pernille efter at have gået med smerter nederst i ryggen i ca 2 år. Jeg havde prøvet adskillige behandlinger andre steder, men smerterne fortsatte. Pernille har givet mig nogle øvelser, der i den grad har hjulpet. Ud over at smerterne er forsvundet, har de givet mig større bevægelighed og velvære. Herligt!
Jeg kan give min varmeste anbefaling af Balancen i dit Liv og af Pernille...

4 mars 2025

Muskelsmerte kan være meget fælt.

Muskelsmerte kan være meget fælt.
Efter længere tids smerte i lænd/balle opsøgte jeg Pernille Cupido. Hun forklarede hvordan vi i vores normale dagligdag forsømmer visse muskelgrupper.
Efter 3 behandlinger, og ikke mindst vejledning i forskellige øvelser er smerten forsvundet. Pernille gav mig et link, hvor hun på video nøje viser hvordan øvelserne udføres.
Pernille har en enorm viden om menneskets muskelgrupper, og hvordan de fungerer indbyrdes.
Min bedste anbefaling til hende.

1 octobre 2024