God kundeservice og hurtig betjening. Bestilte et cover der var sat meget ned i pris, der stod på hjemmesiden at det grundet at coveret sad stramt på telefonen. Tog chancen og købte det, det passed... Voir plus

Virkelig super god service. Bestilte et ur hos Balar.dk som desværre blev defekt en måned efter jeg havde købt det. Jeg skrev derefter til Balars kundeservice om de defekte ur, og efter lyn hurtig r... Voir plus

Super kundeservice der yder ekstra. Jeg har købt et AI fuglehus fra BALAR.dk Og har været meget tilfreds med produktet. Da der dsv kom en fejl i kameraet på fuglehuset, blev dette hurtigt sendt... Voir plus

Rigtig go service Der var lidt rod i min ordre Det er ikke muligt at afbestille ordren fra hjemmesiden Hvis man vil bestille mere, eller ændre i bestilling Hurtig levering Sol opladeren funge... Voir plus

1. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  2. Magasin d'électronique
  3. Magasin de matériel de bureau
  4. Magasin de fournitures de bureau

Balar.dk er en del af distributørvirksomheden BORN Nordic ApS, der holder til i Odense. Som distributør har vi adgang til et stort udvalg af produkter fra mange forskellige leverandører rundt omkring i verden. Vi køber altid store partier hjem til lager, hvilket giver os muligheden for at tilbyde attraktive priser til dig på balar.dk.

4,7

4,7

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Det var en simpel hjemmeside

Det var en simpel hjemmeside, god priser på det jeg manglede og virkede til at have et fint udvalg af mange andre ting. Service og levering var super effektivt til trods for jul og Black friday

7 décembre 2021
Logo de Balar

Réponse de Balar

Hej Lotte

Mange tak din anmeldelse.

Jeg har netop fulgt op på din ordre og jeg kan se, at pakken er ankommet til GLS d. 31.08, men at der ikke er sket mere siden da. Vi starter derfor en efterlysning af pakken hos GLS og kontakter dig på e-mail, så du er opdateret på, hvad der kommer til at ske fremadrettet.

Beklager meget forsinkelsen. Normalt plejer pakkerne at glide lige igennem og blive leveret dagen efter, men i ny og næ sidder en pakken desværre fast eller forsvinder. Det er heldigvis meget få pakker det sker ved.

/Jacob

Fantastisk service og goodwill 👍

Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Er mere end tilfreds. Tror nok at jeg bestilte 10 stk mundbind, lige før regeringen bestemmer, at vi ikke skal bruge dem mere…..og modtager 50 stk.

13 juin 2021
Logo de Balar

Réponse de Balar

Hej Ane Marie,
Hvor er det fantastisk at høre :-) Selv om vi må indrømme at vi var meget tæt på at give lagerfolkene lidt en af balle - indtil vi opdagede at den var god nok, du bestilte rent faktisk 50 stk. Håber du får dem brugt på rette vis :-)