Snelle verzending van een mooi product. Complete verzorging voor mijn kaal hoofd. Na het scheren van mijn hoofd verzorg ik de hoofdhuid met de shampoo en aftershavecreme van Baldforce. Beide producten... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ben super tevreden, geen droge huid en geen glimmende kop zoals vele andere "zalfjes". En tevens goeie bescherming in een super handige kleine verpakking wat niet zoveel ruimte in beslag neemt in je... Voir plus
Ik was op zoek naar een huidverzorging in combinatie met SPF. Eerst een gratis proefverpakking besteld en heb daarna de 3+1 gratis moisturiser besteld. Het is een fijne moisturiser met een handig po... Voir plus
Snelle levering. Zeer goed product. Ik bezoek al ruim 3 jaar een dermatoloog voor ‘zonnekanker’ en nu, na ongeveer 6 maand de crême met spf bescherming te gebruiken hersteld mijn hoofdhuid veel beter... Voir plus
À propos de l'entreprise
- info@baldforce.com
- baldforce.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fijn product met een eerlijke prijs
Fijn product met een eerlijke prijs. Smeert goed en je handen plakken niet meteen. Snel en makkelijk in gebruik dus. Ideaal.
Goed spul ruikt lekker en geen glimmend…
Goed spul ruikt lekker en geen glimmend hoofd meer!
Top producten
Bestellen? Fluitje van een cent!
Levering? Netjes op tijd en altijd heel erg chique verpakt! Nooit iets kapot.
Producten? Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit.
De levering duurde wat langer maar….
De levering duurde wat langer dan normaal, dit kwam alleen door PostNL. De moisturiser ruikt echt heerlijk maar merk wel dat hoofdhuid erg veel transpireert na het aanbrengen. Ga het zeker even een tijdje aankijken of dit aanblijft en of de kwaliteit van mij hoofdhuid verbeterd.
Prima produkt....betaalbaar en snel…
Prima produkt....betaalbaar en snel geleverd! Tevreden klant dus!
Goed product
Goed product , aanrader voor alle kale mannen! Werkt echt , geen smoesjes of verkoop technieken
een heerlijk beschermd gevoel
Echt fijn spul, heel de dag een heerlijk beschermend gevoel. En het is niet vet maar wel gewoon een lekker verzorgend spulletje. Echt heerlijk.
beschermende zalf
beschermende zalf
Ik heb dit staaltje aangekregen en ben heel tevreden van de werking. Mijn kale hoofd wordt hiermee ingesmeerd na het douchen , en geeft een geweldige niet blinkende look. Mijn hoofd voelt ook goed gehydrateerd aan, zonder vettig te zijn.
De creme voor mijn kale knar!
De creme voor mijn kale knar!
Smeert makkelijk uit, en geeft geen vet gevoel, ook smeer ik m rond m'n ogen ( kraaienpootjes!) En bij elke andere crème krijg ik dan jeuk en bultjes... bij deze helemaal niet! Ik heb de testverpakking besteld omdat ik wat huiverig was voor jeuk en vettig gevoel, maar voelt tot nu erg prettig..ook met de zomerse hitte van afgelopen week!
Super product
Super product , werkt direct en alles wat eerst aangetoond is werkelijkheid , voor de tweede keer besteld en zal ook blijven bestellen ! 👍
De producten kwamen mooi en snel…
De producten kwamen mooi en snel aangeleverd
Fijn product voor mijn droge hoofdhuid
Fijn product voor mijn droge hoofdhuid. Fijn dat er direct een bescherming in zit voor de zon. Het smeert makkelijk uit met een aangename geur. Blij mee!
Me man had last van korstjes op z'n…
Me man had last van korstjes op z'n kale hoofd :) na 2x smeren gewoon weg. Van alles geprobeerd en dit werkt!
Goede hoofdhuidverzorging
Snelle verzending. Gebruik nu sinds een maand of twee de scalp moisturizer. Twee maal per dag smeren en je doet lang met een verpakking van 50 ml. Erg tevreden met het product. Zeker aanrader.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.