Fraud
They are scammers. Complete fraud. Don't buy anything from them if you want to save your money. They are not answering on emails. They grab me 50 euros and my order hasn't arrived. Be aware.
Pessimo, solo inc***te.
è un sito truffa creato con shopify per inc***re i soldi.
pensate veramente che vi arrivi a casa il pacco con tutti i controlli doganali. il sito sembrerebbe con sede negli Stati Uniti (guarda caso). non fanno nemmeno il rimborso, ma se avete appena fatto un ordine e leggete questa recensione subito dopo... aprite un/a pratica/reclamo all'istante.
Ho acquistato il 5 dicembre scorso 1 big boy XL...mai ricevuto... truffa.
Ducking scam I bought 100e worth of pyrotechnics and I never came don't do it.
Consegna non avvenuta, ho speso 30 euro più 9 di spedizione, e non è arrivato niente.
La cosa che più mi disturba è aver inviato ben 4 email e nessuno risponde.
Totalmente innaffidabili, non comprate.
Comunque non finisce qui.
L'ordine era intestato a mio marito
SCAM- I ordered for 150€ but the order never came.
Scam je nije mi nikad došlo potrošio sam 80€,a ne mogu ih prijaviti policiji jer bi ja bio kriv
Balkan Pyro is a scam, it takes your money but never delivers pyrotechnics. If you're thinking about buying anything from this website, don't be surprised if it leaves you empty handed after taking your money.
Scam I ordered there in December and still nothing they also didn’t answer
Scam. They don't even send a proof of the order via e-mail.
DO NOT BUY.