1. Magasin d'articles de salle de bains
  2. Centre de santé communautaire
  3. Service d'hygiène du milieu
  4. Magasin de matériel de cuisine

Bamboa er et dansk brand, der laver ubleget toiletpapir af bambus og leverer det hjem til døren. Toiletpapiret har 3 lag og 350 ark pr. rulle. Der er ingen klor, ingen parfume og ingen farve i det, og cremefarven er bambussens egen. Emballagen er pap, ikke plast. Du kan købe en enkelt pakke på 12, 24 eller 48 ruller, eller blive medlem og få hele årets forbrug leveret i tre omgange, så du slipper for at tænke over det igen. Levering tager 1-3 hverdage, og der er 30 dages tilfredshedsgaranti, så du kan nøjes med at prøve én rulle først. Vi skriver ikke noget om toiletpapiret, du ikke selv kan tjekke. På vores dokumentationsside lægger vi specifikationer, laboratorietest og kilder frem - også de kilder der taler imod os. Ingen små bogstaver. Har du spørgsmål til et produkt, en ordre eller en levering, kan du skrive til kontakt@bamboa.dk. Du får svar fra os, på dansk.

3,4

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,4

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Eksisterer de?

Har bestilt deres toiletpapir på abonnement, har intet hørt. Måske er det spam, jeg havde ellers tjekket på trust pilot og bedømte at det var et ok firma, har også forsøgt at ringe til dem, er ret så utryk ved at jeg har sendt dem mine konto oplysninger- de har dog ikke trukket nogen penge. Undres over at de laver så fin en reklame- og så er det bare fup eller hvad?

8 septembre 2026

Overvej en ekstra gang.

De skriver de svarer inde for 24 timer. Det gør de så ikke. Man kan ikke logge på deres “min side” så ergo kan man ikke se noget om ens ordre. De har hævet pengene for 4 dage siden. Men jeg har stadig intet hørt noget om en pakke. Så måske er jeg bare blevet scammet?

31 août 2026

Bamboa stopper

Bestilte 48 ruller på abonnement. De trak pengene med det samme.
Dagen efter en mail om at varen ikke kunne leveres før om ca. 3 mdr. Og tilbud om at annullere ordren og penge retur, hvilket jeg valgte.
Og i går en mail om at Bamboa desværre stopper.
Så nu venter jeg bare på at pengene kommer retur. Forhåbentlig!
Men fin mail information fra Gustav.

28 août 2026

Absolut fornøjelse

Jeg blev meget overrasket over blødheden og tykkelsen. Jeg var meget bekymret for om toiletpapiret smuldrede, var gennemsigtigt og groft, men det var det slet ikke! Klar anbefaling fra mig af!

21 août 2026
Logo de Bamboa

Réponse de Bamboa

Tak William. At det skulle smuldre eller være gennemsigtigt var lige nøjagtig det vi problem vi selv stødte på, og som var skyld i at vi startede Bamboa. Så det er rart at læse. Tre lag gør en forskel.

Gustav fra Bamboa

Langt over mine forventninger

Jeg har fået lov til at være en af de første testere, og bambus toiletpapiret var over alle forventninger.

Det var blødt, og ikke i nærheden af sandpapir, som jeg ellers havde frygtet, og så har det faktisk holdt cirka dobbelt så langt som vores gamle ellers “premium” toiletpapir.

Kan klart anbefale bamboa til jer der gerne vil være gode mod jeres krop, mod miljøet og samtidig holde æstetikken på jeres toiletter 🚽

21 août 2026
Logo de Bamboa

Réponse de Bamboa

Det er vi meget glade for at høre. Det er målet med hele Bamboa!

Tusinde tak for at dele det Line 🫶