À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Under al kritik hos Bandagist.dk i Valby

Hvis du skal have lavet et ortopædisk indlæg til foden skal du ikke benytte dig af Bandagist.dk Valby afdeling. Jeg kommer derud for at få lavet aftryk til et indlæg til foden. Jeg får oplyst, at de sender en sms, når indlæggende er klar til afhentning. Jeg får sms og tager derud. Indlæggende passer ikke. Hun går ud i baglokalet og fylder noget ind i indlæggene, uden at vide hvor meget eller hvor lidt. Hun kommer tilbage og de passer stadig ikke. Hun er kort for hovedet og siger, at jeg skal gå med dem i 14 dage og komme tilbage, hvis de ikke passer. Jeg kommer tilbage 14 dage senere og der bliver taget nye aftryk. Jeg ringer nogle uger senere for at høre, hvor langt de er i processen. Nu får jeg så at vide, at jeg ikke kan få bevilget nye indlæg. Bandagist.dk havde kontaktet Kommunen fordi de ville opkræve beløbet endnu engang. Det kan ikke bevilges, da jeg har smidt de andre (ubrugelige ud), hvilket jeg ikke er blevet gjort opmærksom på at jeg ikke måtte. De laver et dårligt arbejde - dårligt håndværk - sender regningen til kommunen, som jo naturligvis ikke skal dække Bandagist.dk ‘s fejl. Nu står jeg så uden indlæg fordi Bandagist.dk laver et yderst dårligt stykke arbejde. Benyt ikke dem: For det første er de meget uhøflige, inkompetente og ubehjælpelige. Dernæst vedstår de sig ikke, at de laver fejl. BRUG DEM IKKE!

21 mai 2026

Helt igennem fornuftigt

Helt igennem fornuftigt. God kommunikation. God vejledning. Varer leveret til tiden.
Sender en personlig thumps up tiæ Steffen der har hjulpet ifbm en akillesene ruptur. Vil til hver en tid anbefale banagist.dk

28 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Havde en god oplevelse hos…

Havde en god oplevelse hos bandagist.dk.
Er lidt ked af sorte indlæg, istedet for hvide som jeg fik før i tiden, fordi de sorte smitter af i mine hvide træningssko, derfor kun 4 stjerner.
Håber på hvide indlæg næste gang :-)

22 mai 2025

Bandagist valby

Har siden 2020 kommet i jeres afdeling i Valby. Men efter den ældre herre er stoppet og de 2 nye er kommet til sætter jeg aldrig mine ben der igen. De lytter ikke på kunden og laver fejl og når man vil have det ordnet så bliver der slebet lidt af ens indlæg. De indlæg jeg havde fra 2024-til nu endte med at jeg fik smerter i foden men takket være de søde mennesker i glostrup som ren faktisk gider lytte så har jeg ikke ondt mere og mine indlæg er blevet lavet som de skal. Og ikke via 3D print. Vil anbefale folk at bruge glostrup afdelingen og holde jer langt væk fra de mennesker i Valby.

20 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Min mand har fået den bedste service

Min mand har fået den bedste service, vi kunne forestille os. Med hjemme besøg ,af den sødeste bandagist. Jeg er blevet oplært i at aftage og påsætte strømperne. Så tusind tak til Merethe fra bandagisten på Glostrup Hovedgade. Uden dig var det aldrig gået. Så hvis der var mere en 5 stjerner, havde i fået dem. Mange tak for hjælpen.

22 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og grundig vejledning ved…

Rigtig god og grundig vejledning ved køb af knæskinne til min datter, som havde et overrevet korsbånd efter skade på ski. Hun har nu været afsted på ski igen og det fungerede perfekt med skinnen. Vi var meget sent ude i forhold til at få købt skinnen og Steffen fra Bandagist var heldigvis både imødekommende og fleksibel og holdt åben for os uden for alm. åbningstid, så det hele kunne lade sig gøre.

16 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Tilfreds med mine kompressionsstrømper fra Bandagist.dk

Jeg ønsker at dele min tilfredshed med de kompressionsstrømper, jeg har købt hos Bandagist.dk.
Opmålingen blev udført professionelt, og jeg følte mig støttet og hjulpet gennem hele processen. Alle mine spørgsmål blev besvaret grundigt, og jeg følte mig tryg ved vejledningen. De har et flot udvalg af mønstre og farver, så det var nemt at finde noget, der passede til min smag. Medarbejderen, der vejledte mig, var desuden utroligt venlig og imødekommende. Da jeg modtog mine strømper, sad de perfekt og var behagelige at have på.

28 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg får hvert år et sæt indlæg til mine…

Jeg får hvert år et sæt indlæg til mine sko, som ellers har fungeret tilfredsstillende, men nu kører det bare ikke?. Denne gang har jeg fået lavet indlægget om 2 gange, og det virker stadig ikke. så jeg vil søge andre leverandører fremover.

17 octobre 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus