Har lige fået monteret vores New Yorker dør, med sideparti og det passer bare super godt. God kvalitet det er dælme tungt at bære rundt på. Kan kun anbefale at købe herfra.
Er i gang med at total renovere hus. Dette er uden sammenligning min bedste håndværkeroplevelse. Allerede under designfasen var der god og løsningsorienteret feedback. Da jeg måtte rykke leverancen... Voir plus
Nem og tydelig kommunikation fra start til slut og sindssygt pænt newyorkerparti. Ventetiden værd! Montørerne så en anelse pressede ud, da de så vores smalle trapper😂, men de havde heldigvi... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos Bang & Vejborg laver vi dansk håndlavet interiør stål og får indretningsdrømme til at gå i opfyldelse. Vi laver alle former for minimalistisk New Yorker design - alt fra vægge og vitrineskabe til døre- og skydedøre til private hjem og virksomheder. Lad lyset strømme ind i dit hjem med vores slanke glaspartier til private og erhverv. Vi klarer alt fra A til Z fra rådgivning, design til levering og montering. Byg dit eget New Yorker parti på vores hjemmeside og få en pris på mail efter 2 minutter. Lad os tage en snak!
Entreprenørvejen 61, 8550, Ryomgård, Danemark
- +4577778550
- peter@bang-vejborg.dk
- bang-vejborg.dk
Demande des avis aux clients
Flot resultat
Lang leveringstid, men værd at vente på. Flot resultat. Alle pengene værd
Top proff super service og kvalitet 👍🏽
Har lige fået monteret vores New Yorker…
Produkt i top klasse
Produkt i top klasse!
Så anbefalelsesværdig.
Levering af meget imødekommende fagfolk der gav råd med montering.
Skydedør
Vi fik et smukt skyddørsparti installeret til tiden, og udført i super kvalitet.
Kan kun anbefales.
God service og høj kvalitet
Rigtig god service da vi var forbi showroom, og det fungerede rigtig godt med online opmåling.
New Yorker væggen er nu installeret, og lever helt op til forventningerne, det er super god kvalitet.
Først klasse service, og guide igennem processen.
Allerede under designfasen var der god og løsningsorienteret feedback. Da jeg måtte rykke leverancen var det uden problemer, og montørerne havde tid til en snak og kørte ikke det hele stod kniv skarpt.
Og så er det bare super lækker kvalitet !
Høj kvalitet og lækkert design!
Høj kvalitet og lækkert design!
Mega flinke montører og et virkelig professionelt stykke arbejde. Alt blev sat flot og ordentligt op, og jeg er meget tilfreds med det endelige resultat.
Super god dialog og oplevelse
Super god dialog og oplevelse! Fuldt ud tilfreds med vores New Yorker dør ☺️
Vi har fået monteret den smukkeste New…
Vi har fået monteret den smukkeste New Yorker væg, fantastisk dialog og perfekt udført. Jeg er meget tilfreds 🤍
Super flot løsning
Super søde og kompetente mennesker fra start til slut. Og et virkeligt flot resultat.
God service fra start til slut
God service fra start til slut, tider blev overholdt og det endelige resultat var rigtig godt.
Lækker kvalitet
Dejligt at man kan følge processen fra start til slut. Leveringstiden er meget præcis og dørene er så flotte, virkelig lækker kvalitet.
Virkelig flotte NY vi har fået…
Virkelig flotte NY vi har fået monteret. Flot montage! Hele vejen igennem har det være vildt professionelt setup lige fra besøg i showroom til montering af døren. Stor anbefaling herfra for vildt flotte produkter - alt ventetiden værd!
Veludført produkt, levering og opsætning
Veludført produkt, levering til tiden, veludført opsætning, pæn og ordentlig rengøring efter opsætning.
Fantastisk udført arbejde
Glad og tilfreds med det arbejde, Bang & Vejborg har udført i forbindelse med produktion og montering af New Yorker-døre. Hele forløbet har været professionelt fra start til slut, med god kommunikation, høj kvalitet i håndværket og stor sans for detaljerne.
Dørene er som ønsket. Monteringen blev udført flot og omhyggeligt, og alt blev afleveret pænt og til tiden.
En varm anbefaling virksomheden til andre, der ønsker kvalitetsarbejde og god service.