Det er godt nok noget tid siden jeg købte spillet, men det spiller bare altid. Det er så fking sjovt og ens gæster eller venner har altid den vildeste fest og det skaber bare et humør, man ikke glemme... Voir plus
Det er da meget sjovt, men direkte udfordrende var det på ingen måde. Altså man skal jo drikke hver gang man møder et kort med en udfordring man ikke “tør” enten så er jeg og min brætspils gruppe... Voir plus
Bangebuks er generelt nogle virkelig gode spil og nemme at forholde sig til. De har god og hurtig service. Jeg fik skrevet forkert adresse da jeg bestilte og inden for mindre end 5 min havde jeg fået... Voir plus
Så det kendte spil bangebuks på de sociale medier og tænkte selv jeg ville kigge på det, så blev det bestilt så gik der 2 dage, varm anbefaling her fra🙏 P.s startede selv med at kigge på trustpilo... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bangebuks.shop tilbyder "DET BEDSTE DRUKSPIL I DANMARK," et festspil, der er skabt til at bringe folk tættere sammen gennem sjove og grænseoverskridende udfordringer. Med modige sandheder, vilde udfordringer og spændende jokere er det designet til at skabe uforglemmelige øjeblikke og løfte enhver fest til nye højder. Klar til at opleve adrenalinen ved at tage chancer, vil Bangebuks samle din gruppe som aldrig før!
Danemark
- bangebuks.shop
N'a pas répondu aux avis négatifs
Virkelig et sjovt spil
Virkelig et sjovt spil, som er med til at skabe en sjov aften og gode minder
Super hurtig levering god kvalitet i…
Super hurtig levering god kvalitet i kort 👍👌
Skuffende spil..
Virkelig ringe... er det sjovt at skulle udpege en i mængden man tror har den mindste P..?!?
Pakken blev hurtigt leveret efter køb
Pakken blev hurtigt leveret efter køb, alt i alt virkelig god oplevelse og sjove spil !
Det gik rigtig hurtigt🌟Hjemmesiden er…
Det gik rigtig hurtigt🌟Hjemmesiden er nem at forstå og fik 10% rabat og prisen er fin😃 skal forhåbenligt ha de andre spil på et tidspunkt😎
Jeg er oven ud tilfreds og det er et…
Jeg er oven ud tilfreds og det er et rigtig fedt spil
Tag udfordring op, det er det værd
Perfekt drukspil hvis man vil spille andet end “jeg har aldrig” - et godt mix af spørgsmål og udfordringer!
Udfordret bliver man i hvert fald!
Varen kom som aftalt inden for 2-4 dage
Varen kom som aftalt inden for 2-4 dage , sjovt spil
Gjorde en fest fed og der er fede kort…
Gjorde en fest fed og der er fede kort i det
Kan anbefales
Det var virkelig et sjovt indslag til vores julefrokost. Jeg har købt de to andre sæt nu. 😁
Hurtig levering😊😊
Hurtig levering😊😊. Sikker på at produktet er af god kvalitet. Det er en julegave🎄🎄
Sjove udfordringer og spørgsmål
Sjove udfordringer og spørgsmål. Det gjorde det til en rigtigt sjov aften
Rigtig sjovt spil
Rigtig sjovt spil! De tre versioner går rigtig godt sammen, dog er der mange af kortene der går igen i de tre forskellige spil :/
Ellers fantastisk!
Virkelig sjovt spil
Virkelig sjovt spil! Alle 3 versioner sammen, giver en fantastisk aften 🤩 Der kunne dog godt være lidt flere ekstreme udfordringer.
Skide sjovt spil
Skide sjovt spil, men har fortrudt jeg ikke købte ekstreme udgaven 🙈
Skuffende
Skuffende
Ikke de store udfordringer og digital udgivelsen er fyldt med ens kort