Hentede en ovn kylling med pomfritter og en bøfsandwich.. bestilte i grillen og kørte 2.3 km hjem ... Total tør og trist kylling ( var førhen så lækker og saftig ) Vi skal fremover ihvertfald finde... Voir plus
Lisez les avis des autres
Prøvede Banjos burger og kæmpe hotdog først gang i sommers, da vi flyttede til Odense. Kanon godt, og har siden været her regelmæssigt med venner, kollega og familie og fået burgere, ribbenstegshot... Voir plus
Jeg har besøgt restauranten ved flere lejligheder og har tidligere været tilfreds med maden. De seneste besøg, efter skift i ejerskab, har dog været skuffende. Mit seneste besøg var torsdag d. 19/6,... Voir plus
Det smagte egentlig fint dagens ret ribbensteg med tilbehør. men to meget små stykker ribben steg fik jeg. det kan man ikke blive mæt af. Men tilgængelig mange kartofler badet i sovs. Men noget mere... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
2 stjerner er gavmildt ville jeg sige
2 stjerner er gavmildt ville jeg sige, betaler 96 kroner for to sandwich, og 86 kroner for to sodavande og en øl oveni. Derved 182 kroner i det hele.
Skulle have haft en bøfsandwich oveni, men den “hørte” de ikke lige, da vi så går op og spørger ind til den begynder bestillings modtageren at skændes med os. Hun bliver ophidset og vil ikke længere høre hvad vi siger, hun påstår vi ikke har bestilt en, og selv med flere tilstedeværende der siger samme som os, er hun sket ikke åben for at hun kunne have lavet en fejl.
Dårlig service, og maden kedelig slet ikke prisen værd. To sodavande og en øl til 30 kroner pr stk. dyrt
Fik en gang pølsemix den var så salt og…
Fik en gang pølsemix den var så salt og kryddert samt pomfritter havde fået for meget de var helt mørke og smagt af friture. Retten var uspiselig.
vi kommer der aldrig igen
Nitten…!!!
15/2-23
Trist kedelig oplevelse, vi fortryder at have kørt på banjo’s vi bestilte en flæskestegshotdog, den var ok til prisen, men må ikke ligge forlænge på tallerknen for så bliver den slatten.
En gang pomfrits som i den grad manglede salt, kedelige med friture smag og 5 kroner for en lille bøtte dyppelse når man spiser på stedet 👎🏻
En gang pølsemix som var overkrydderet og voldsom friture smag, gad ikke at spise den og 2 gang 5 kroner for ketchup og remoulade, sådan noget følger normalt med…..
En sodavand som var fin tempereret.
Især 160 kroner for en skuffende oplevelse.
Kommer ikke igen.
Hold nu op for en kedelig omgang
Hold nu op for en kedelig omgang, bestilte en special hotdog (Dennis) som man har set på YouTube- tur de grillbar, men det er over hovedt ikke i nærheden af denne, Mega Skuffet. Vi ringede til dem og sagde at ikke ligner den han fik på you tube men meget mindre, og så sagde Lederen at den er presis magen til 🤓men gav bageren skylden for at brødet var mindre 🤔og så var det YouTube'eren Dennis's skyld fordi han havde nok spist inden han kom, derfor er den krympet med tiden 🫣🙄😳w t f .
Det er sku sidste gang vi kommer der og giver ingen anbefalinger.
Min datter og svigersøn har fået…
Min datter og svigersøn har fået madforgiftning af at spise pølsemix fra banjo den 26/1-2023. Vi har ringet til Banjo’s grill for at fortælle dem det, men det kan de slet ikke tage sig af, og de har aldrig oplevet at folk er blevet syge af deres mad. De har været hos lægevagten som ikke virkede spor overrasket over, at de var blevet syge af at spise pølsemix. Det kan være en rigtig bakteriebombe sagde han.
Mak kan ikke som firma bare sige,at det ikke kan passe. Man må da have pligt til at undersøge om der er noget galt med ens mad, når man hører at to kunder er blevet syge af maden. Syntes virkelig at det er dårlig stil, kan bestemt ikke anbefale at man spiser/handler der.
FØJ!
Har i dag d. 20/1-23 spist på Banjos med min søn og kæreste.
Og sikke en skuffende omgang. Pomfritterne smager som om de er tilberedt i det sløjeste olie kar der kan opdrives hos en ophukker. En burger der er så hårdt ramt af energikrisen at den er koldere end mine fingre efter 10 km cykeltur i januar måned. SMAGSSLØS omgang, der er ALT for dyr. Dårligere end en standard grillbar.
Vi besøgte Banjo's d 28/12-22 og har…
Vi besøgte Banjo's d 28/12-22 og har aldrig været så skuffet over grillmad som det vi fik der. Børnemenuen med Spareribs måtte vi aflever tilbage, ben og kødet i midten var iskoldt. Burgeren til 82kr med syltede rødløg var bøffen tørt og underbollen sejlede i væske så det sad fast på tallerknen. Smagløst og ret så skuffende af en burger til de penge. Fordi vi måtte vente på et nyt hold Spareribs og poms kunne vi ikk nyde maden sammen og de 2 unge mænd den eftermiddag virkede ret så ligeglad og lidt arrogante. Kun 1 stjerne herfra og der kommer vi ikk igen.
var inde og købte 2 burgere 1 ko og 1…
var inde og købte 2 burgere 1 ko og 1 kylling til 82 kr pr stk , ALDRIG har jeg blevet så skuffet over en burger , en chees burger fra mc donald havde være større og bedre.. 1 stjerne er for meget, DÅRLIG GRILL..
Dårlig oplevelse
Føj en ulækker oplevelse jeg havde her
Føj en ulækker oplevelse jeg havde her. Startede med jeg bestilte 2 alm. hotdogs og pomfritter. Så går der næsten 25 min. før jeg får dem efter jeg har været oppe og spørge hvor det bliver af. Efterfølgende tager jeg en bid af dem ene af hotdog, hvor den nærmest er frosen. En stjerne er alt for meget at give. Det er absolut sidste gang jeg kommer der..
En stjerne er også for meget.
Dårlig oplevelse, bestilte to grillkylling med pomfrit har aldrig smagt noget mere kedelig og intet sigende og slasket. En stjerne er også for meget.
Jeg spiser dagens ret 2-3 gange om ugen…
Jeg spiser dagens ret 2-3 gange om ugen og har altid været glad for det og aldrig været utilfreds det har altid været godt og store portioner jeg får og smager altid godt der er aldrig noget og være utilfreds med. Køber altid 10 turs rabat kort så jeg sparer lidt på hver middag
Køber den kedeligeste big burger.
Køber den kedeligeste big burger.
Kun brød,2 bøffer, salat, lidt løg tomat og agurk.
Ingen dressing.
Den var ikke til at sluge.
Og da jeg kom hjem fik jeg dårlig mave.
Det er bare ikke i orden.
Køb ikke mad hos dem.....
Aldrig har jeg været på mere kedelig og…
Aldrig har jeg været på mere kedelig og beskidt grillbar. Bordene var ikke rengjort og det var ikke fordi, at der lige var gået nogle fra bordene. Gulvet fyldt med madrester. Selve Big-burgeren var kedelig med salat med brune kanter. Personalet virkede som om, at de var tvunget på arbejde. Ikke særlig venlig overfor kunderne. Og man kunne høre dem brokke sig konstant over diverse mangler.
Der kommer jeg ikke igen.
Øv øv.
Øv øv.. Kørte dertil og fik dagens ret i går. Forloren hare. Kødet smagte ikke godt og sovsen var hæslig, helt uspiselig. Kartofler og agurkesalat var til gengæld gode.
....
Redigeret ind: jeg blev væk et par år og gav det så en chance mere og nu er det en hel anden oplevelse. Altid god mad derude
Pølsemix
Købte en pølse mix, fuldstændig forkullede pølser, minder om nogen der har ligget på stegepanden i 5 timer og så blevet smidt i ønskebrønden.
At de overhovedet har gæster stadigvæk er mig en gåde. Føj....
Bestilte en omgang revelsben med…
Bestilte en omgang revelsben med fritter.. men vor herre bevares for en kedelig omgang..revelsbenene var kolde tørre og uden smag og så serveres de med den mindste og dyreste remoulade jeg endnu har set..
Skam jer alt for dyrt og bare ikke godtnok.
Verdens bedste Grillbar.
Den 5/3 2022
Den 5/3 2022. Simpelthen ikke i orden at man skal vente over en halv time,fordi de unge mænd har mere travlt med at pjatte og få taget billeder , fik mine pene tilbage og gik, det er ikke i orden Søren hilsen Lene.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.