Sucks profoundly. Does not support any open source operating systems. It is required for many things in Sweden but requires one to first register in Sweden and open a bank account at a Swedish bank, w... Voir plus
Hej,jo idag använde jag bankid för ett köp och återigen så ville bankid ha ytterligare en bekräftelse för samma köp? Är det fler som känner igen detta fenomen? Jag har råkat ut för dubbelköp me... Voir plus
En mardröm! Jag har full förståelse för att bankerna måste följa lagen men att bli halshuggen direkt som bankkund är lite extremt. Kan våra kära ledare se över lagstiftningen? Utan bank id går det... Voir plus
Mörk tema finns inte på inställningar 😡🖕👎 dem som lurar en. Okunnig personal med bankid. skämt företag. 0.0 i betyg lika dumma som på banken . Skaffa ett nytt jobb eller lägg ner skiten, ny uppdat... Voir plus
- Banque
- aussi dans
- Institution financière
Informations provenant de diverses sources externes
BankID är en elektronisk ID-handling som är jämförbar med pass, körkort och andra fysiska legitimationshandlingar.
Kungsgatan 33, 111 56, Stockholm, Suède
- bankid.com
Aucune trace de demande d’avis
Så var jag tvungen att ta tåget till…
Så var jag tvungen att ta tåget till Hässleholm för att banken skulle hjälpa med aktivera bankid koden efter jag har skaffat ny smartphone. Den resan har jag själv betalat då säger jag att det danska MITID har inte krånglat efter telefonbytet. Kanske Sverige också ska skaffa ett statligt e-identifieringssystem liksom alla andra länder vilket skulle göra det bättre och lättare för alla istället för att bankerna styr och tjänar pengar på något som inte fungerar särskilt bra.
Går inte att flytta till ny telefon
Går inte att flytta till ny telefon. Åtminstone inte om man har skandiabanken.
Helt värdelöst.
Fy S-A-T-A-N VAD DÅLIGT DET FUNKAR!!!!!!!!
Fy S:A:T:A:N VAD DÅLIGT DET FUNKAR!!!!!!!!! Vi har tvingats in i ett digitaliserat samhälle och kronan på verket i Sverige, en app manntvingas använda kanske fem, tio gånger om.dan FUNKAR LIKA SEGT SOM ATT PÅ TRADITIONELLT SÄTT klampa iväg till myndighet eller bank irl. Jav vet att ni kommer invända med att jag säkert inte vet att jag borde köpa ny telefon, uppdatera appen, avinstallera andra appar, testa något. Men nej detta beror på att appen är DÅLIIIIIG!!!!!!! Det här handlar f,a,n om demokrati. Fixa detta förihellvetttehhhh!. NU.
USCH
Min telefon gick sönder och trodde att jag som vanligt skulle gå in med säkerhetsdosa och ladda ner BankID på ny telefon. Men nej, icke! Då måste man numera legitimera sig med pass! För den som inte har pass måste man besöka ett bankkontor!
Helt fantastiska alternativ då min bank har vääldigt få kontor, och dessa med kontorsöppettider ,vilket gör att jag omöjligen kan ta mig dit då jag jobbar vardagar dagtid, som de flesta människor!
Möjligheterna att skaffa pass är också helt fantastiska då det krävs BANKID för att boka tid!
HAHA! Du behöver ett pass för att skaffa BankID, och du behöver BankID för att skaffa ett pass!
J*vla idioter.
Det fungerar ungefär som i början av…
Det fungerar ungefär som i början av internet anno 1995. Man flipprar fram och tillbaka i 20 minuter och har man tur så skramlar det till i ett gammalt 56K modem någonstans i Norrlands inland när någon snubblar över en sladdhärva. Det är fantastiskt att tekniken ändå finns.. i teorin. Den nya globaliserade världen, självkörande bilar och allt ska gå på el åsså ska vi leva kontaktlöst och kontantfritt. Men så... fastnar man.. Blir sittande med sin tid som man plötsligt förstår är värd kattskit i samhällets och bankernas ögon. Sen en uppdatering då bank-id loggan blev enfärgad har tydligen programmerarna låtit några praktikanter göra massa tillägg i Python istället för C och visst det var säkert billigt och coolt för dem, men fy f-n vad dåligt att inte ens kunna logga in på banker och myndigheter. Skärpning! Det är dags att börja testa grejerna för fler enheter än bara de senaste. För alla vill eller kan inte prioritera ny telefon, om det nu är det som är budskapet?
Kan inte ens få bank-id för min…
Kan inte ens få bank-id för min värdelösa skräpbank i Svalöv, bara för att dom inte gillar mig, har inte gjort dom nåt, men dom hatar mig som f ändå.
Så himla ruttet att så många hemsidor beslutat sig för att använda denna utestängande skräpfunktion för att stoppa massor av människor från att handla hos dom, nej bort med sk*ten NU !!
Smidig och bra teknik som går fort att…
Smidig och bra teknik som går fort att komma igång med använda. Jämfört med omständiga FREJA EID så är bankid en walk in the park.
Very poor technical service
What a crap service this application has. My Bank ID card reader can't update its software, can't tell me exactly what is wrong and their support site is of no use if I want to write an email to explain an solve the problem. I need to go to another country do solve it.
skräp applikation
otroligt skräp applikation. 1 stjärna är för mycket. -10 av -10 är rättvisst betyg. bankid ändrar sina regler hela tiden. nu försöker de tvinga mig köpa ny telefon för att skiten ska fungera igen.
Fungerar ena dagen och sen inte nästa…
Fungerar ena dagen och sen inte nästa dag. Har inte fått någon information varför eller om varför det inte fungerar mm. Sådan opålitliga Id tjänster kan man ju inte lita på och använda.
Kräver PASS sedan februari
Nya regler sedan i FEBRUARI att de kräver PASS eller nationellt ID kort... hur är det möjligt att var så #"¤%% korkad!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ska jag behöva vänta ett HALVÅR för att få ett bankID nu!??!?!?!?!
👎👎👎👎👎
1 stjärna är för mycket i omdöme. Fugerar sämre och sämre precis som allt annat bankmonopolet ligger bakom fy f.n 👎👎👎👎👎👎👎
Kul när mobilen lägger av och man bor i…
Kul när mobilen lägger av och man bor i spanien. Använd dosa med sladd säger banken. Men har ingen sådan, då får du åka till kontoret i Marbella 4.5 timmar bort. Tur att jag ringde dom för dom kan inte fixa sånt. Så efter dagar på bankens chat får man höra, du får åka till sverige.
Byter bank istället.
BankID kan inte användas för att göra…
BankID kan inte användas för att göra saker på distans som tex ansöka om pass, rösta eller bankärenden gällande bouppteckning.
Dags för Sverige att komma in i matchen.
Mobile BankID is very outdated
Mobile BankID is very outdated. Very few features added over the years. Vulnerable to phishing. Cannot be used for in-person identification without 3rd party.
Opålitlig...
Varje gång att jag behöver använda BankID måste jag avinstallera och ominstalera. Mest opålitliga programmet jag har använt på sista 10 år...
Utan BankID skulle det inte vara det samma.
Jag använder BankID VÄLDIGT ofta till såsom att legitimera mig, 1177 osv. Skriva under, Internet betalningar, kontrakt osv. Och man får inte glömma Swish. En mycket bra app som då och då kan bli instabil på uppdateringar men fixas direkt.
Stops working without notice
Stops working without notice. Can’t get a new one because BankID is needed to log into a bank in order to get a new BankID. Joseph Heller would have been very impressed.