Bankophalen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Centre de recyclage

Écrit par l'entreprise

Verkoop gemakkelijk en snel je bank!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en makkelijk via de app

Gaat snel en makkelijk via de app. Reageren ook snel en netjes en hielden rekening met planning van de bank ophalen als we niet thuis waren. Bedrag is erg laag, maar dat wisten we van tevoren. Fijn dat je weet dat de bank wordt opgeknapt en doorverkocht ipv dat gedoe op Marktplaats of bank naar de stort, eeuwig zonde.

18 septembre 2026

Geweldige service

Geweldige service! Snel, vriendelijk personeel en de oude bank was zo weg. Heel fijn dat er gewoon ter plekke betaald werd, top geregeld en absoluut 5 sterren waard!

22 août 2026

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken, snelle service. Zorgvuldig en correct personeel.
Onze zoon beval ons dit adres aan nadat hij een bank ingeleverd én gekocht heeft en heeft niets teveel gezegd.
Ook gelijk boter bij de vis. Bij ophalen gelijk bedrag overgemaakt.

5 septembre 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima service, komen afspraken na

De communicatie was een beetje traag via Whatsapp, maar de afspraken werden nagekomen; de bank werd rond de afgesproken tijd opgehaald en het bedrag direct overgemaakt. Met een vlottere communicatie en een tweede persoon erbij om te tillen (ik moest nu zelf helpen tillen) zouden het vijf sterren zijn.

31 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Via google dit bedrijf gevonden en via…

Via google dit bedrijf gevonden en via WhatsApp een bericht gestuurd over de bank
Kreeg snel een antwoord op mijn WhatsApp en meteen een aanbod voor mijn bank na goedkeuring konden we meteen een datum afspreken om het op te halen
De mannen zijn erg vriendelijk en hebben de bank voorzichtig naar buiten gebracht en de betaling is ook goed gegaan
Echt een top bedrijf

19 août 2026

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring: snelle reactie, heldere communicatie, bank werd na 3werkdagen al opgehaald door een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur en direct betaald.

4 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Correcte service en vlotte afhandeling!

Wij besloten onze grote, nog geen 3 jaar oude bank te gaan verruilen voor een kleiner exemplaar in verband met de kleinere ruimte in ons nieuwe huis.
Al gauw kwamen we deze website tegen op internet.
Daar kon je een duidelijk lijstje invullen met de belofte dat er snel contact opgenomen zou worden. Dat gebeurde en verliep heel prettig via WhatsApp.
De bank werd vervolgens snel en vakkundig opgehaald volgens afspraak en de betaling werd ter plekke afgehandeld.
Overall dus een hele prettige gang van zaken en zeker aan te bevelen als je niet wilt gaan 'lopen leuren' met je bank omdat deze nog veel te goed is voor de stort!
Nu krijgt deze een 2e leven en houden wij er ook nog een leuk bedrag aan over!

3 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima service

Duidelijke communicatie, strakke afspraken en goede ophaalservice. Ik had wel graag iets meer voor de bank gekregen.

25 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en makkelijk je bank verkopen

Eenvoudig vragenlijstje ingevuld en met foto's opgestuurd. Namen gelijk contact op, werd een prijs afgesproken en daarna de ophaaldatum. Keurig op tijd kwamen 2 vriendelijke jongens de bank ophalen. Ze veegden netjes elke keer hun voeten bij het binnenlopen. Via betaalsite werd het geld direct overgemaakt. Ik kan het iedereen aanraden; geen gezeur en eindeloos vragen beantwoorden via verkoopsites en een redelijke prijs voor de bank gekregen.

8 octobre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus