Goede kwaliteit eten. Keigemakkelijk met bijgeleverd bestek en borden en bbq. Super nette chauffeur. En achteraf weer buiten kunnen zetten zonder dat je er persoonlijk bij hoeft te zijn. Al paar jaa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren een bbq bezorgd met servies en bestek . Met heerlijk vlees en heerlijke stokbroden met kruidenboter En de over heerlijke salades niet te vergeten. Echt Top service kwaliteit en bezorging... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heel makelijk bestellen.voor een vraag telefonisch contact gehad en goed geholpen met duidelijk antwoord. Het eten was heerlijk en hadden voldoende voor iedereen. Alles daarna klaar gezet en is he... Voir plus
L'entreprise a répondu
De volledig verzorgde BBQ-ervaring van A tot Z! Barbecueën zonder uren in de keuken te hoeven staan? Met A-Z wordt jouw droom werkelijkheid! In ons assortiment vind je namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue, zelfs de vuile vaat neemt A-Z mee retour. Gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland onafhankelijk van de groepsgrootte. Het assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht met het A-Z Kinder Barbecue Menu. Dus ben je op zoek naar een heerlijke barbecue waarbij alles compleet verzorgd is? Bestel dan nú en A-Z zal zorgen voor een fantastische BBQ-ervaring.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Nu op tijd geleverd, wat wij besteld hadden klopte geheel, het eten van goede kwaliteit met geweldige salades.

Réponse de A-Z Barbecue Service
Alles is perfect , van de bezorging tot aan het eten. Alles is top geregeld.

Réponse de A-Z Barbecue Service
Alles werd snel afgezet, zelf moeten vragen of ze de gasfles willen testen (vooraf bericht gehad dat dit vooraf getest moest worden) en van de 2 flessen heeft hij er toen maar 1 getest. BBQ laag model. Tafel nodig om dit te gebruiken.Spullen werden pas 4 dagen later weer opgehaald. Met dat warme weer ook niet echt fris.

Réponse de A-Z Barbecue Service
Goede kwaliteit eten. Keigemakkelijk met bijgeleverd bestek en borden en bbq.
Al paar jaar op een rij zijn wij weer blij met A-Z Barbecue Service

Réponse de A-Z Barbecue Service
Het luxe BBQ pakket besteld voor 6 personen, keurig op tijd in de ochtend geleverd. Goed verzorgd, vlees is perfect en ook de salades zijn top. Alleen de geleverde BBQ is een drama. Zoals geadviseerd direct na levering aangesloten op de gasfles en getest, werkte allemaal perfect. Later in de middag van start gegaan, linker brander in de laagste stand gezet en de rechter brander in een hogere stand (2 verschillende temperatuurzones). Al snel na de eerste stukjes vlees bleek dat de BBQ veel te heet werd. Ondanks veelvuldig draaien van het vlees en het wisselen tussen de beide zones werd het vlees al heel snel veel te donker terwijl het vlees van binnen niet gaar was. Geprobeerd de branders verder omlaag te zetten maar de regelaars waren met geen mogelijkheid meer in beweging te krijgen. Uiteindelijk overgestapt naar onze eigen BBQ. Pas toen de geleverde BBQ was uitgezet en afgekoeld konden we de regelaars weer normaal draaien, lijkt me niet de bedoeling.
Vlees en salades prima, BBQ een drama, veel te heet..

Réponse de A-Z Barbecue Service
Gisteren een bbq bezorgd met servies en bestek .
Met heerlijk vlees en heerlijke stokbroden met kruidenboter
En de over heerlijke salades niet te vergeten.
Echt Top service kwaliteit en bezorging 💪🏼

Réponse de A-Z Barbecue Service
Chauffeur die op zaterdag 22 augustus met busje V-32-KGP reed ontzettend gevaarlijk, ongeval maar net kunnen vermijden!
Goede service en goede kwaliteit van product..Toppie bedrijf zeker aan te raden.

Réponse de A-Z Barbecue Service
Wederom prima kwaliteit, goede service, kortom alles vers en keurig volgens afspraak gebracht en opgehaald

Réponse de A-Z Barbecue Service
Top service voor een top barbecue. Alles gebracht en gehaald. Je hoeft alleen maar de bijgeleverde BBQ's aan te steken en je kunt beginnen.

Réponse de A-Z Barbecue Service
Op 1 augustus hebben wij ook een bqq van dit bedrijf gehad, niet voor de eerste keer want we hebben elk jaar wel een keer bbq van hun. Altijd zeer tevreden geweest maar na de laatste keer nooit meer, hamburgers gehalveerd, kipspiezen te klein, biefstuk niet te eten, kilo huzarensalade is veel te weinig voor 10 personen. Ook de fruitsalade stelde niet veel voor. Jammer ik ben altijd tevreden geweest. Heb nu een keer een vergelijking gemaakt met een nieuwe Keurslager hier in de buurt en dan ben ik voor een paar euro ook inclusief alles beter af en hoef ik me voor de genodigden niet te schamen.

Réponse de A-Z Barbecue Service
Het eten was heerlijk en hadden voldoende voor iedereen.
Alles daarna klaar gezet en is het weer netjes opgehaald
Het was voor ons de eerste keer maar was ver boven verwachting goed

Réponse de A-Z Barbecue Service
Altijd een goed verzorgd pakket, levertijd en afhaaltijd prima geregeld.

Goede service.
Prima vlees, heerlijke salades.
Perfect verzorgd.
Heerlijk dat je de hele troep vies terug mag geven.

Réponse de A-Z Barbecue Service
Prima verzorgde bbq. Ruime keuze, goed vlees en vooral geen afwas omdat alles weer wordt opgehaald.

Réponse de A-Z Barbecue Service
Goed eten en goede service. De communicatie over het brengen was iets beter dan het halen, maar al met al gewoon goed.

Réponse de A-Z Barbecue Service
Gisteren gezellig met onze vriendengroep gebbqed De BBQ laten verzorgen door A-Z. De reacties waren heel positief! Iedereen vond het heerlijk, van het vlees en vis tot aan de salades. Alles netjes verpakt. En wat is er fijner dan dat alles (borden, bestek en bbq) zo weer opgehaald word. Een BBQ verzorgd door A-Z neemt zoveel zorg uit handen! Gewoon weg super!
Het enige ,het werd allemaal zo geleverd rond 13 uur zonder dat het in koelboxen zat ,ik had maar net genoeg plek in mijn koelkast .
Was fijner geweest als het in koelboxen werd geleverd daar wij pas tegen 18 uur gingen bbqen
Het was 30 graden

Réponse de A-Z Barbecue Service
Voor onze familie bbq 30 personen gekozen voor de luxe bbq schotels gecombineerd met enkele visschotels. Alles van een zeer hoge kwaliteit en erg lekker. Ruim voldoende salades en stokbrood en het feit dat je zowel bestek, borden als BBQ geleverd krijgt is helemaal top.
We hebben dan ook genoten van een onbezorgde BBQ.
Kleine tip: gezien de grote hoeveelheid vlees en vis was het prettig geweest als alles in koelboxen geleverd was, gelukkig voor ons werd het redelijk laat op de dag geleverd maar in koelboxen was prettig geweest.

Réponse de A-Z Barbecue Service
Vandaag een 'familiedag' gehad en de BBQ laten verzorgen door A-Z. De reacties waren zeer positief! Iedereen vond het heerlijk, van het vlees tot de salade. En wat is er fijner dan dat alles (borden, bestek en bbq) zo weer opgehaald word. Een BBQ verzorgd door A-Z neemt zoveel zorg uit handen! Top!