Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Barepuds. Kommunikation var nem og hurtig fra start, og de var fleksible i forhold til at finde en tid, der passede mig. Selve arbejdet blev udført grun... Voir plus

Jeg kontaktede Barepuds for en pris på et abonnement, da jeg havde læst mange gode anmeldelser af virksomheden. De svarede super hurtigt tilbage og bad mig sende min adresse samt billeder af mine vind... Voir plus

Brilliant service both indoor and out. Very autonomous, good at saying hello to the dog. Some times a second inspection to really remove eg. Football marks would be good. Window frame cleaning option... Voir plus

Jeg bor i et hus i flere plan og med bl.a. mange tagvinduer, som er utroligt svære at nå. Barepuds klarer dem alle og gør arbejdet grundigt! Prisen er rigtig fin, og der er mulighed for besparelse afh... Voir plus

1. Entreprise de nettoyage de vitres
  2. Service de ménage

À propos de Barepuds

Hos Barepuds sætter vi en stor ære i at opretholde et gensidigt tillidsfuldt forhold til alle vores kunder, samt at tilbyde hurtigt, præcist og professionel vinduespolering.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, fast abonnomentsaftale, venlige og præsentable vinduespudsere og et godt resultat hver gang. Vi er en virksomhed i konstant udvikling. Derfor søger vi hele tiden nye opgaver, nye vinduespudsere og arbejder løbende på at levere de bedste løsninger til vores kunder indenfor vores fag.

Vi håber at kunne få muligheden for at hjælpe dig eller din virksomhed med at få rene vinduer hver eneste dag. Du er altid velkommen til at give os et kald og få en uforpligtende snak om mulighederne.

4,3

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Vi er kunder for livet 👌

Vi har ENDELIG fundet en vinduespudser som kan pudse alle vores vinduer, selvom vi bor et besværligt sted, og som er til at regne med. Og til en super pris. De får vores bedste anbefalinger👌

21 janvier 2021

God service

God service - Kan godt anbefales til andre.

30 décembre 2020

Hej Henriette.

Tak for anbefalingen. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Må du have en dejlig dag.

Perfekt oplevelse

Så godt som en vinduespudsning kan forventes at være. Jeg kan se ud af mine vinduer igen, og det er rart.

28 décembre 2020

Hej Sylvester.

Det er vi glade for. Kan du have en dejlig dag!

Så skinner vinduerne igen

Så skinner vinduerne igen. Glæder mig til de kommer næste gang!

20 décembre 2020

Hej Laura.

Tak for ordene. Glæden er på vores side :-)

Rigtig god dag.

Kanon vinduespolering

Kanon vinduespolering! Vil klart anbefale BarePuds:)

19 décembre 2020

Hej Alfred.

Det er os der takker! Vi kommer forbi er gør det kanon godt igen næste gang :-)

God dag.

Super høflig betjening

Super høflig betjening. Vores vinduer skinner, aldrig har det set bedre ud.

19 décembre 2020

Hej Anton.

Tak for høfligheden! Vi glæder os til flere rene vinduer i 2021.

Super fine vinduespoleringer

Super fine vinduespoleringer. Er meget tilfreds med resultaterne👍🏼

10 décembre 2020

Hej Christoffer.

Det er vi bare så glade for at høre. Tak for den fine anmeldelse.

Rigtig god dag herfra.

Sindri fra Barepuds

Nem og brugervenlig hjemmeside og super…

Nem og brugervenlig hjemmeside og super fin vinduespudsning! Kan anbefales.

24 novembre 2020

Hej Nicolaj.

Tak for rosen. Vi bestræber os altid på at levere et perfekt resultat.

Ha' en dejlig dag.

Sindri - Barepuds

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem. Tak for et flot resultat :)

23 novembre 2020

Hej Adrian.

Dejligt at du er tilfreds med vores service.

Vi kommer glædeligt forbi igen.

Tak for en fin service

Tak for en fin service, rigtig godt resultat.

11 novembre 2020

Hej Anne.

Tak for de fine ord. Rigtig god torsdag til dig :-)

Perfekt service

Super nemt at bestille en tid på hjemmesiden. Hurtig og god vinduespudser.

9 octobre 2020

Hey Tobias.

Tak for rosen! Det glæder os helt vildt.

Du må have en dejlig dag.