Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankopen voor mijn hond bij deze webshop! De producten zijn van hoge kwaliteit en het assortiment biedt precies wat ik zocht, van speeltjes tot voeding en verzorgin... Voir plus

De levertijd was niet erg duidelijk, maar mijn bestelling is binnen enkele dagen geleverd. Verder tevreden over de producten!

Uitstekende persoonlijke service. Ze gaan echt voor jou op zoek wat het beste is voor jouw hondje en geven veel feedback. Ze hebben zelf ook veel kennis over hun producten. Goede kwalitatieve producte... Voir plus

Ik was opzoek naar een cadeau voor mijn broer. Zijn grote liefde, zijn hond moest het centerpunt zijn. Via mijn vriend kwam ik op deze website terecht . Vanaf het begin was ik onder de indruk v... Voir plus

1. Magasin d'articles pour animaux

Barks, de webshop voor jouw viervoeter.

4,7

Bestelling voldoet aan verwachting

13 novembre 2025

Réponse de Barks Petstore

Hey Rachel, bedankt voor de review! De levertermijn valt te raadplegen via deze link: https://barks.be/shipping/

We nemen het mee naar de toekomst om dit duidelijker te vermelden op onze website.

Groetjes, team Barks

Top service

Top service. Pakketje was heel mooi verpakt.

23 septembre 2025

Fijn om te horen, Jennifer. Bedankt! Groeten, Team Barks

Top service

Leuke en goede producten. Korte levertermijn

15 août 2025

Bedankt voor de mooie review, Lisa! Groetjes, team Barks

Uitstekende persoonlijke service

Uitstekende persoonlijke service. Ze gaan echt voor jou op zoek wat het beste is voor jouw hondje en geven veel feedback. Ze hebben zelf ook veel kennis over hun producten. Goede kwalitatieve producten.

26 juin 2025

Réponse de Barks Petstore

Bedankt voor de mooie woorden!

Zelfs de poes..

De Ydolo brokjes zijn zo goed dat de kat ze steelt van de hond. Ondanks het kijven, ze blijft het doen. We hebben al 3 varianten gekocht. Zowel de Iberico, wild fish als eend en ze zijn er dol op. Maar dat van de stoelgang is een feit en daar waren we naar op zoek. Het is effectief verbeterd want onze lieverd had een eerder gevoelige darm en dat is nu helemaal ok.
Ook de service is top. Altijd snel reactie op een vraag of bekommernis 👍🏻

22 juin 2025

Réponse de Barks Petstore

De kat weet wat goed is ;) Bedankt, Dina!

Barks pet wat een pret

Snel geleverd leuke verpakking de doosjes duidelijk en gratis snack gekregen merci en dikke poot van Roef

25 mai 2025

Bedankt voor de mooie review, Chantal! Groetjes aan Roef 🐶 team Barks

Was snel in huis alleen was ik zo stom…

Was snel in huis alleen was ik zo stom om zijn k9 harnas maat te nemen dus nu was die veels te klein haha. Maar jullie hebben het prima gedaan goede winkel.

26 avril 2025

Réponse de Barks Petstore

Hoi Erwin, bedankt voor de review! Jammer dat het harnasje niet past. Er is altijd de mogelijkheid om het te retourneren binnen de 14 dagen na aankoop. Via deze link meer info: https://barks.be/retours/

Laat gerust weten als we je kunnen helpen met een andere maat!

Groetjes, team Barks

Correct

Correct, communicatief en on time!

17 décembre 2024

Bedankt, Bart! Geniet van de bestelling. Groeten, team Barks