Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een tel.-gesprek (meer specifieke informatie over het te bestellen artikel) Na deze fijne en adequate feedback was de koop snel en goed afgerond. Henk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze koelkast van de caravan moest vervangen worden. Na wat zoekwerk online zagen wij door het bomen het bos niet meer ! Gelukkig kon "Barsema" ons wel helpen ! We kregen de keuze uit verschillende mo... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Het product voldoet prima, maar qua verpakking is er nog een slag te slaan. Het product zit nu in zo'n grote doos dat er ik weet niet hoeveel afval verloren gaat aan luchtkussentjes en karton. Het kom... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Barsema luistert goed naar zijn klanten en denkt goed mee, komt afspraken na kortom 10 met een griffel

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour remorques
  2. Magasin de matériel de camping
  3. Atelier de réparation de camping-cars
  4. Magasin d'articles pour camping-cars
  5. Atelier de réparation de remorques

Écrit par l'entreprise

Met meer dan 130 verschillende merken en circa 14.000 artikelen kunt u ongetwijfeld slagen. Goede service, nuchter en vrijblijvend advies. Tevreden klanten: Daar doen we het voor! Barsema Recreatie Warfhuizen. Uw partner voor caravan-, camper-, en kampeerartikelen. Vanuit het noorden van Nederland, Warfhuizen, runnen wij sinds 2008 met zorg, passie en enthousiasme onze camper en caravanstalling voor circa 200 voertuigen, de werkplaats met 2 hefbruggen en tevens de webwinkel barsema-recreatie.nl Onze webshop klanten weten ons vanuit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg te vinden. Maar zelfs verder. Tevreden klanten in Italië , Noorwegen, Zweden, Polen. Met een ruim assortiment van meer dan 14.000 producten zult u ongetwijfeld kunnen slagen. Zo niet? Neem contact met ons op en wij proberen u te assisteren. Klopt een prijs niet? Het kan. Standaard worden op onze shop de groothandel advies prijzen getoond. Wij maken graag een passende prijs mocht deze niet geheel marktconform zijn. Bij ons zijn de lijntjes kort. Geen chatbots en ingewikkelde telefoon menu's maar direct iemand aan de lijn. Zo niet? Bellen we u terug. WhatsAppen? Prima! Gebruik de knop op onze pagina links onderin. Artikelen gevonden waar ook een stukje montage bij te pas komt? In onze werkplaats in Warfhuizen [Het Hogeland, Groningen] kunnen wij u wellicht helpen met bijvoorbeeld het vervangen van een dakluik, montage van een mover, of het vervangen van een steunpoot. Kijk ook op www.barsemastalling.nl met diverse informatie over projecten en mogelijkheden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

Barsema luistert goed naar zijn klanten…

18 mai 2026

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Graag gedaan en tot een volgende keer bij Barsema Recreatie

Noté 5 sur 5 étoiles

Meedenken met vraag van klant!!Na een tel.-gesprek (meer specifieke…

Na een tel.-gesprek (meer specifieke informatie over het te bestellen artikel)
Na deze fijne en adequate feedback was de koop snel en goed afgerond.
Henk.

8 mai 2026

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Hartelijk dank voor uw fijne review! Het is geweldig om te horen dat ons telefoongesprek heeft bijgedragen aan een goede aankoop. Wij helpen onze klanten graag met specifieke vragen — daar doen we het voor!

We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet Barsema Recreatie

Noté 5 sur 5 étoiles

Had het snel nodig en ze hebben het…

Had het snel nodig en ze hebben het gelijk verstuurd. Alles netjes geleverd.

28 avril 2026

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Bedankt voor uw 5 sterren review, we leveren graag zoals het hoort en dat lukt gelukkig heel erg vaak. Graag tot de volgende keer bij Barsema Recreatie

Snel geleverd, prima!

Snel geleverd

13 avril 2026

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

hartelijk dank voor uw 5 sterren review, graag tot een volgende keer bij Barsema Recreatie

Noté 4 sur 5 étoiles

Gebeld voor info omdat niet alle…

Gebeld voor info omdat niet alle specificaties online stonden, binnen 2 dagen geleverd.

20 avril 2026

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Bedankt voor uw review, graag tot een volgende keer bij www.barsema-recreatie.nl

Uitloop kraan

Product juist omschreven,
Op tijd geleverd zoals vermeld

12 avril 2026

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Zoals het hoort! Bedankt voor uw 5 sterren review, graag tot een volgende keer bij www.barsema-recreatie.nl

Noté 4 sur 5 étoiles

Snel het goede product geleverd

Snel het goede product geleverd

8 mars 2026

Beste Jan,

Bedankt voor je mooie review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat je het juiste product snel in huis had. Daar doen we het voor bij barsema-recreatie.nl.

Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer!

Wilfred

Barsema Recreatie

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

31 août 2025

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze service als vriendelijk en behulpzaam is ervaren. Daar doen we het voor! Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Wilfred

Infrarood straler 595 mm

De benodigde onderdelen zijn makkelijk te vinden en de bestelling ging probleemloos. De verzending was goed verpakt en kwam goed binnen. De prijs was uitermate scherp.

19 janvier 2026

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Bedankt voor uw 5 sterren review, graag tot een volgende keer!

Correcte en nette behandeling

Correcte en nette behandeling, zoals het hoort.
Garantie afhandeling van een Thule luifel liep via Baarsma Recreatie.
Via de mail wordt je ook van de status op de hoogte gehouden.

12 septembre 2025
Avis spontané

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Bedankt voor uw review, graag tot een volgende keer.

Noté 3 sur 5 étoiles

Onderdelen die zo klein zijn gaarne in…

Onderdelen die zo klein zijn gaarne in enveloppe versturen en niet als pakket wegens belachelijk hoge kosten

2 septembre 2025

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Bedankt voor uw review. De andere kant van het verhaal is dat kleine onderdelen alsnog defect of kwijt raken tijdens verzending in een envelop. En dat zorgt ook voor 3 sterren reviews ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Juiste product voor goede prijs.

Juiste product voor goede prijs.
Veel kleine losse onderdelen verkrijgbaar
Snelle verzending

13 août 2025

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Bedankt voor uw 5 sterren review, graag tot de volgende keer!

Super geholpen

Wij hebben een super ervaring met firma Barsema.
Zelfs na kantoortijd ons prima te woord gestaan en mee gedacht over een onderdeel voor onze oven in de camper.
Hartelijk dank hiervoor.
Theo en Bianca den Engelsen

10 juin 2025
Avis spontané

Réponse de Barsema Recreatie Warfhuizen

Bedankt voor uw 5 sterren review. We hopen dat uw oven weer spoedig mag werken als vanouds. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Barsema Recreatie Warfhuizen

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus