Scandinavian Bar Academy Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Läraren ( Toni ) - otroligt vänlig och lätt att relatera till! Gör allt för vi ska ha en bra upplevelse när saker och ting går fel :)! Han peppar en utan att man ens märker det och ser till att ha... Voir plus

1. École de service de bar

Scandinavian Bar Academy grundades år 2004 och har sedan dess utbildat bartenders i absolut världsklass. Genom vårt unika koncept och enastående lärare håller utbildningen högsta klass. Resultatet är elever av högsta standard som är ständigt eftertraktade på den växande arbetsmarknaden.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

20 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag är väldigt nöjd med min utbildning…

Jag är väldigt nöjd med min utbildning på Scandinavian Bar Academy. Kursen var välplanerad, lärorik och inspirerande. Ett extra stort tack till läraren Toni, som var engagerad, kunnig och gjorde undervisningen både rolig och lätt att förstå. Rekommenderas verkligen till alla som vill bli bartender!

15 juin 2026
Avis spontané

Jag gick kurs 3 2026 med SBA i Ayia…

Jag gick kurs 3 2026 med SBA i Ayia napa. Under kursens gång fick man lära sig både praktiska och teoretiska moment. Kursen med Toni är skapad för att bygga upp en stabil grund att stå på för att senare ge sig in i bartending. Toni som lärare är pedagogisk, vänlig och hjälpsam. Han svarar gärna på frågor från elever och delar gärna med sig från sina upplevelser både bakom och framför baren.

Boendet som SBA fixar är okej. Inget otroligt, framförallt inte jämfört med vissa hotell i området men det är absolut inte det värsta.

Efter kursen hjälper SBA dig med jobb och boende i Ayia Napa i resten av säsongen. Toni har även många kontakter som gärna anställer direkt från barskolan.

15 juin 2026

Otroligt bra lärare

Otroligt bra lärare! Toni är den bäst av de bästa! Väldigt bra gemenskap och bra uppstyrt! 10/10 från min sida! Fortsätt så!

9 mai 2026
Avis spontané

En av de roligaste upplevelserna i mitt…

En av de roligaste upplevelserna i mitt liv. De 3–4 veckorna kändes som en enda vecka eftersom man hade så otroligt kul.
Samtidigt är utbildningen väldigt seriös och lärorik. Man får inte bara lära sig hur man blandar drinkar och olika recept, utan även om råvarorna bakom och hur sprit tillverkas. Det ger en djupare förståelse för dryckerna, vilket är ovärderligt när man sedan arbetar i baren. När man förstår varför olika smaker och ingredienser fungerar tillsammans blir det mycket lättare att skapa bra drinkar och ge gästerna en bättre upplevelse.

1 juin 2025

En helt fantastisk upplevelse

En helt fantastisk upplevelse, var så lärorikt och man fick verkligen all viktig kunskap som man behöver bakom baren! Toni va fantastisk som lärare, så hjälpsam med alla frågor man hade och så pedagogisk! Kan starkt rekommendera kursen!

13 avril 2026

Bästaste toni!

Toni är helt UNDERBAR. Älskar det han gör o tar så bra hand om allt o alla🫶🏼😇

13 avril 2026

Bästa kursen

Bästa kursen! Det var riktigt kul och man lär sig mycket om att vara bartender. Riktigt bra lärare och kursmaterial. En av dom bästa sakerna jag gjort. Det var verkligen en livsupplevelse och det ledde till mitt första bartenderjobb.

8 septembre 2025

Gick kursen förra sommaren

Gick kursen förra sommaren. Bland det roligaste jag gjort. Träffat vänner för livet och skaffat bra erfarenhet bakom baren!
Vår lärare Toni var också superbra! Rekommenderar detta!!😍

12 mai 2025

Scandinavian Bar Academy

Efter 20 år som lärare för två av världens största serviceutbildningar, är jag väldigt glad att nu få representera SBA som huvudansvarig instruktör.

18 avril 2026

10/10 till utbildning OCH toni

Toni är världens snällaste, mest hjälpsamma och roligaste läraren. Det blir intressant att lära sig och man lär sig saker fort! Bra tempo och härlig stämning. VI ÄLSKAR SBA OCH VI ÄLSKAR TONI

17 avril 2026

Läraren ( Toni ) Aiya Napa

Läraren ( Toni ) - otroligt vänlig och lätt att relatera till!

Gör allt för vi ska ha en bra upplevelse när saker och ting går fel :)! Han peppar en utan att man ens märker det och ser till att han når runt till alla eleverna på kursen. Han är lugn och sansad och stressar inte en när man har svårt att lära sig. Definitivt en 10/10 lärare!! ☀️

17 avril 2026