BARWORLD Avis

4,6

Bestilte nogle ting for min mor, som hun vil give i gave til min far i anledning af deres sølvbryllupsdag næste uge. Desværre kunne en pakke Pin-up magneter, som vi havde bestilt, ikke lokaliseres... Voir plus

Bestilte en Jack Daniels tavle til min mancave - modtager den og kan ikke skrive på den med helt almindeligt tavlekridt? 😅 Skriver så til Barworld og oplyser om dette, samt at jeg derfor overvejer... Voir plus

Nemt at finde ønskede varer og se priser. Min søn, der fyldte 17 år, havde kun ønsket sig merchandise fra BUDWEISER i fødselsdagsgave. Jeg fandt glassene med BUDWEISER logo og de var præcis så fine, s... Voir plus

Jeg bestilte bl.a. dåsekølere, hvor jeg prøvede at efterspørge bestemte layouts. Det imødekom de, og derudover modtog jeg min pakke hurtigt. Varerne var pakket forsvarligt ind i en robust kasse med bo... Voir plus

1. Magasin de fête
  2. Magasin d'équipement et de meubles pour bars et restaurants
  3. Boutique d'objets à collectionner
  4. Boutique de cadeaux
  5. Magasin de nouveautés

Vi er en 100% dansk butik med professionelt barudstyr, vinudstyr og glas samt indretning og gadgets til både hjemmebar og erhverv. Vi har specialiseret os i brandede bar-produkter og har som mission at tilbyde markedets største udvalg af produkter fra de til enhver tid mest kendte mærkevarer indenfor øl og spiritus. Vi leverer som standard i hele Skandinavien samt til Grønland, Færøerne og EU-lande efter forespørgsel. Butikken har eksisteret siden 2005 - først under navnet Bar-Shoppen.dk og siden november 2015 som BARWORLD.com.

4,6

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Manglende beskrivelse og intet svar!

Skriver så til Barworld og oplyser om dette, samt at jeg derfor overvejer at sende den retur - til denne dag har de stadig ikke svaret tilbage...

10 avril 2026

Finland was not listed on the website but I emailed them and then Finland got added

Excellent customer service! 6/5!

23 avril 2026

Godt sted at handle der er mange…

Godt sted at handle der er mange forskellige ting.
Der manglede dog 8 små låg til min bestilling. I følgebrevet stod der det ville blive eftersendt. Jeg ringede så efter en uge og fik besked på at de ikke vidste hvornår det ville blive sendt til mig.
Fair nok men ingen info intet perspektiv.
Har stadig ikke fået info omkring levering.

12 avril 2026

God service

Den ene ting jeg havde bestilt var ikke i sortimentet mere, men fik tilbudt nogle andre alternativer. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

24 février 2026

Glas

Jeg havde bestilt nogle glas. Næste aften skrev jeg, om jeg kunne annullere ordren eller ombytte til nogle andre glas.
Jeg fik svar med det samme, og de ændrede ordren, til de glas jeg ønskede, uden en merudgift på ca.40kr. Det kalder jeg god service.

24 novembre 2025