Det var som altid en hyggelig oplevelse at besøge Baryl. Dejlig madoplevelse. Kunne godt tænke mig en lidt mere synlig betjening ved bordet, hvor de sikrede sig, at alt var ok, eller om vi ønskede k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Besøgte Baryl Frederiksberg i lørdags og det var en rigtig dejlig oplevelse. Lækker mad, lyse lokaler med god akustik og superb betjening af Vitus. Jeg kommer helt sikkert igen.
L'entreprise a répondu
Virkelig hyggelig café med en dejlig stemning! Personalet var super søde og imødekommende, og man føler sig virkelig velkommen fra det øjeblik, man kommer ind. Baryl er helt klart et sted, jeg gerne k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god service, dejlige omgivelser og lækker lækker morgen baryl :) Ikke mindst og i særlig grad udsøgt betjening af Vitus! Kommer helt sikkert i igen
L'entreprise a répondu
Baryl er en økologisk cafe på Østerbro hvor hjemmelavet mad er i centrum. Vi tilbyder god mad og drikke af gode råvarer. Vi tilbyder vegansk, glutenfri og laktosefri mad som en del af menukortet.
Hans Tavsens Gade, 2200, København N, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 14 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Har i dag besøgt Baryl på Frederiksberg, og hold da op hvor var det lækkert.
Vi kommer helt sikkert igen😊
Vi var inde og spise på Baryl på Østerbor i Århusgade. Vi fik begge den der hed "Den sultne Blogger" og var begge meget tilfredse - super lækkert mad, dejlig frisk og så var det et hyggeligt lille sted og med god og rolig service. Kan klart anbefales
Baryl Café er en fantastisk oase midt på indre Frederiksberg med masser af siddepladser, både ude og inde. Om sommeren er deres udendørsområde med parasoller det perfekte sted at nyde solen og en god kop kaffe. Stemningen er altid hyggelig og afslappet, og personalet gør en indsats for, at man føler sig velkommen. Maden er frisk og velsmagende, især deres brunch er en favorit. Et skønt sted at tage hen
Super øv oplevelse.
Vi havde bestilt bord på Østerbro kl 09 og da vi ankom kl 0902, var der slukket lys og ingen mennesker.
Der ankom efterfølgende nogle medarbejdere som gik igang med at åbne stedet lidt over kl 09.
Jeg spurgte om vi måtte gå ind, hvorefter en unge kvinde svarede, ja men at de lige skulle åbne stedet op. Jeg oplyste derefter at jeg havde reserveret bord kl 09, hvorefter kvinden stoppede min tale ved at tage hånden op (for at markere stop) og sagde “ja vente”. En meget ubehøvlet opførsel overfor sine kunder.
Vi satte os derefter og bestilte vores mad som først kom 45 min efter. Jeg havde bestilt “Banditten” som de i menukortet skriver er med surdejsbrød men ankom som en burger - jeg pointerede dette og fik en ny efter lidt tid. Denne gang var det på Alm. brød og afgjort ikke surdejsbrød.
Der var ikke på et tidspunkt hvor nogle af medarbejderen beklagede over deres forsinkelse ved åbningen eller deres fejl med maden.
Vi ville prøve stedet på Østerbro, idet jeg havde en god oplevelse med stedet på Frederiksberg. Men pga. af denne oplevelse er det ikke et sted vi vil besøge igen!

Réponse de Baryl
Var i baryl indre by det er den værste oplevelse ever 🤬
Vi kom og bordene var ikke rene. Vi fik at vide hvis vi ville have and skulle vi vente i 30 min så vi bestilte en skyr, avokado mad samt en bolle med tun.
Efter 37 min. Spurgte vi pænt hvor vores mad var ?
Der var 4 kunder i alt så ikke fordi der var travlt.
Spurgte som om and nu vi havde ventet i 37 min . Men den var stadig ikke færdig og nu fik vi at vide at vores mad langt om længe kom.
Maden var virkelig ikke noget særligt
Betalte 500 kr for noget som vi bare havde lyst til at gå fra .
Ingen service fra manden der lavede eller servede maden
Hold jer langt væk spild af penge

Réponse de Baryl
Jeg har aldrig oplevet noget lignende før. Det dårligste service nogensiden. Maden var heller ikke noget at råbe hurra.

Réponse de Baryl
Skøn, skøn oplevelse og seriøst det bedste mad, jeg har fået længe. Udvalget i glutenfrie retter er stort, og det ses bare så sjældent. Der er mange afstemte smagsnuancer, flotte farver og smagen af gode råvarer. Kaffen er lækker, og der er et spændende udvalg af øvrige drikkevarer. Personalet er smilende og meget service-mindet. Den eneste “fejl” dette sted har, er at det ikke ligger i Sønderjylland 😊

Réponse de Baryl
For det første, vildt lækker mad og drikke. Hyggelig stemning og rart at være! Jeg har en masse madallergier, og personalet var helt vildt søde og imødekommende! De tog sig god tid til at gennemgå retterne med mig, og havde lister over ingredienserne i samtlige af deres retter. Jeg fik et meget lækkert og fuldendt måltid mad, som var tilpasset alle mine allergier. Super oplevelse, både mad, sted og personale 🤗

Réponse de Baryl
Den bedste brunchsted på Østerbro, især for veganer. Hyggelig stemning, fantastisk mad og venlig personale. Kan varmt anbefales.

Réponse de Baryl
Skulle prøve Baryl i går for første gang. Vi bestilte begge “Morgen Baryl” - en med skyr og en med risifutti. Ægget på avocado madden var helt hård kogt og vi havde sådan glædet os til et lækkert smilende æg. Øv! Risifutti smagte af absolut ingenting og der var chiagrød rester på tallerknen under appelsin anretningen. Kunne ikke skrabe det af med kniven. Gamle rester. Miv 😮💨 Ellers lækker lemonade og kaffe!

Réponse de Baryl
Top service, lækker mad og utrolig gode råvarer. Det summer af sundt mad og friske råvarer 😍 elsker det!

Réponse de Baryl
Kan ikke anbefale Baryl. Både maden og service levede ikke op til det de gerne vil stå for.

Réponse de Baryl
Virkelig dejlig mad; flot, velsmagende og veltillavet så både ham på 15 og hende på 75 nød det.
Dejlig kaffe, lækker limonade og utrolig sød og opmærksom betjening.

Réponse de Baryl
Baryl har noget af det lækreste og friskeste mad! Elsker at komme der og spise morgenbaryl.
Servicen er også helt i top! Kan stærkt anbefale stedet på Østerbro
Har aldrig været på Frederiksberg men det skal jeg helt klart også prøve

Réponse de Baryl
Jeg holdt min 30 års på Baryl Frederiksberg i weekenden. Lige fra jeg kom ind var der styr på tingene, maden var super lækker og "instavenlig". Stort shoutout til deres fantastiske personale der var friske, jokede rundt - De gjorde det til en helt vildt god oplevelse. Det ikke sidste gang vi kommer her det helt sikkert! :)

Réponse de Baryl
Fik i går en fantastisk oplevelse på Baryl. Deres “Morgen Baryl” var så fantastisk, lækker og overraskende. De forskellige dele var godt afstemt og på et niveau som lå langt over hvad vi havde forventet. Kan kun sige at det ikke er sidste gang vi har besøgt stedet i Århusgade.