Sinds de laatste update eerder dit jaar…
Sinds de laatste update eerder dit jaar maakt basecone veel fouten. Hij herkent niet elke creditfactuur als zodanig, de totaalbedragen heeft hij ook niet altijd goed.
Aucune trace de demande d’avis
Ik wil graag mijn zeer positieve ervaring met ondersteuning vanuit het scanprogramma Basecone delen. Basecone is een programma dat eigenlijk onmisbaar is voor het beheer en controle van de financiële administratie van organisaties. Graag wil ik Basecone, met name van Glenn van Wijk, bedanken dat ze buiten, de normale helpdesk, ook direct persoonlijke ondersteuning bieden, maatwerk. Een groot goed in deze tijden van chatbots en AI.
Bij mijn onboarding werd ik begeleid door Glenn van Wijk. Wat een fijne ervaring! Hij gaf duidelijke uitleg, had alle geduld en hielp me snel verder als ik vragen had. Ook na de onboarding merk ik dat Glenn echt tijd maakt voor zijn klanten en goede aftersales biedt. Basecone zelf bevalt me uitstekend: het is overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk. Sinds ik ermee werk, merk ik dat mijn processen een stuk efficiënter lopen. Ik ben een tevreden gebruiker!
Tot de update van vorig jaar was het een toppakket! Herkenning was prima en makkelijk in het gebruik. Na de updates van 2024 en 2025 is kwaliteit drastisch minder en de nieuwe lay-out is ook geen verbetering. Jammer..
Vorigjaar, 2024, na de zomer update (een nieuwe Versie) een lijst met 26 fouten ingediend.
We zijn toen zelfs teruggerold naar de vorige versie!
Nu, zomer 2025 weer een nieuwe update.
De Grootse fouten en Bugs zitten er nog steeds in.
in 2 weken tijd heb ik al weer een nieuwe lijst met 18 fouten.
Kortom wat ooit een prachtig mooi programma was, is volledig verziekt met de nieuwe versie.
Op 14 oktober 2025 bericht gekregen, dat een idee dat al 2 jaar open stond geïmplementeerd is. Dus wie weet wordt de rest ook opgepakt en wordt het weer het vertrouwde programma waar we aan gewend waren.