Basicandally Avis

1 176
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snygg design på själva kalsongerna och läckage skyddet fungerar till 100%. Kan verkligen rekommendera dessa till alla som har problem med att vi går försent på toa eller dropparna som kommer efter to... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lars Larsen! Tidligere indehaver af TipTop fashion samt spreeglee.com har i Mit Liv ℹ detailhandel nok købt 100000 pr under hacker ! Fra Alle brands ! Jeres er faktisk De bedste Jeg nogensinde har... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt deres underbukser et par… Har købt deres underbukser et par gange. Går til dagligt i hvide uniformsbukser, hvor ALT kan ses. Disse underbukser giver virkelig en god tryghed mht. Efterdryp.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik byttet produkt ved hjælp fra kundesupport. Havde problemer med at bestille varen i bomuld som endte med at jeg uforvarende bestilte bambus. Havde derefter problemer med at bruge returportalen.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sous-vêtements

Écrit par l'entreprise

Basically underwear, but then again! Banebrydende undertøj til mænd - De originale BASIC+ALLY boxershorts forhindrer det pinlige "fingeraftryk" på bukserne, som alle mænd kender til. Hemmeligheden er den skjulte Gravity Membrane™.som hjælper dig med at undgå de pinlige pletter på buskerne. Miljøbevidst produceret i Portugal - lavet af det blødeste og lækreste bambus stof.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Écrire un avis

Pakken ankom som planlagt

31 juillet 2026

Tak Svend 😊
Dejligt at høre, at pakken ankom som planlagt. Det er præcis sådan, vi gerne vil have, at det skal være.

Ok service

God handel og hurtig levering

28 juillet 2026

Tak Lars 🙌
Dejligt at høre, at både handlen, servicen og den hurtige levering levede op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er rart med hurtig og nem handel

Det er rart med hurtig og nem handel, men hvis hjemmesiden havde været nemmere havde jeg købt 5 T-shirts i stedet for 3, jeg ville også have købt 2 i sort.

24 juillet 2026

Tak Jørgen – og tak for den konstruktive feedback 🙏

Det glæder os, at du oplevede handlen som hurtig og nem. Samtidig tager vi dit input om hjemmesiden med videre. Hvis vi kan gøre det nemmere at finde og købe de produkter, man ønsker, er det bestemt noget, vi gerne vil forbedre.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lang tid at sende godt produkt

Der var en del frem og tilbage mht at få pakken frem. Det lykkedes til sidst dog. Jeg er tilfreds med produktet. Mvh M

15 juillet 2026

Hej Morten,
Jeg er ked af at pakken ikke er nået frem, men det skal vi nok hjælpe med at få styr på.
Vi kan ikke hæve pengene uden at sende pakken - så er pengene hævet er pakken sendt.
Har du modtaget tracking?
Du må meget gerne gå ind på siden og og trykke på vores live-chat nede i venstre hjørne, så skal vi hjælpe dig med detsamme.
Er pakken væk, sender vi selvfølgelig en ny. 😃

Miss åtgärdades snabb

När jag väl fick kontakt med kundservice fick jag snabb respons och fint bemötande.

29 juillet 2026

Hej Dan,
Det verkar som att något har gått helt snett här.
Jag hittar inget mail som matchar ditt namn eller saknad leverans.

Men låt oss reda ut det, gå in på basicandally.se - nere i vänstra hörnet hittar du vår livechat.
Skriv där, så hjälper vi direkt - alternativt, lämna ditt nummer i chatten så ringer vi upp dig. 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Igen gode underbukser fra firmaet og…

Igen gode underbukser fra firmaet og hurtig levering, kommer igen med handel super kok

19 juillet 2026

Tak for din anmeldelse 🙌
Fedt at høre, at du er tilbage igen – og endnu bedre, at både underbukserne og den hurtige levering får dig til at handle hos os igen. Det sætter vi kæmpe pris på.

Lars Larsen

Jeres er faktisk De bedste Jeg nogensinde har haft!
Mvh Larsen

23 juillet 2026

Tusind tak Lars – det er virkelig store ord 🙏

Især, når de kommer fra en person med så mange års erfaring i branchen og med den mængde produkter bag sig.
Hvor er det fedt du deler - tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kort levering som lovet og til en god…

Kort levering som lovet og til en god pris. Så kan man føle sig sikker hvis der nu skulle komme en lille dråbe 😎

23 juillet 2026

Tak Jan 😎

Dejligt at høre, at både levering, pris og den ekstra tryghed levede op til forventningerne.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin og hurtig levering igen :)

20 juillet 2026

Tak Rene 😊

Dejligt at høre, at leveringen endnu en gang gik hurtigt. Vi håber også, at produkterne fortsat lever op til forventningerne.

Super produkt

Super produkt, hurtig levering. Det er anden gang jeg køber underbukser her og kan kun sige at jeg er meget tilfreds med dem. Så nu bruger jeg kun dem.

1 juillet 2026

Tusind tak Carsten 🙌

Det er fantastisk at høre, at du er tilbage for 2. gang – og endnu bedre, at du nu kun bruger vores underbukser. Den slags anmeldelser betyder virkelig meget for os.

Noté 3 sur 5 étoiles

Den leverede var i top

Den leverede var i top. Leveringen det samme. Betalings systemet derimod var håbløst. En betaling på sølle 399 kr. skulle deles op i rater. Hvordan jeg undgik det, så jeg kunne betale hele beløbet, opgav jeg at finde ud af. Blev så via chatten, henvist til betaling via mobile pay, hvad jeg så betalte med. Så mit råd er, skift betalings system til noget der fungere ligesom det gør de fleste andre steder. For man skal ikke sidde og bøvle i længere tid, med noget der bare fungere i andre netbutikker.

2 juillet 2026

Réponse de Basicandally

Tak for din ærlige anmeldelse – og for de pæne ord om produktet og leveringen. 🙏

Vi er kede af, at du havde en dårlig oplevelse med betalingsløsningen. Selve betalingsflowet hos ViaBill ligger desværre helt uden for vores kontrol, så selvom vi gerne ville kunne hjælpe, har vi desværre ikke mulighed for at ændre, hvordan deres system fungerer.

Vi er dog glade for, at du fandt en anden betalingsmetode, der virkede. Hvis du vil hjælpe med at forbedre oplevelsen, vil din feedback sandsynligvis have størst effekt, hvis den gives direkte til ViaBill, da det er deres betalingsløsning, der har givet udfordringerne – ikke vores webshop.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Alt er ok. Tak.

7 juillet 2026

Tak Lars 😊

Dejligt at høre, at alt gik hurtigt og som det skulle. Tak for din anmeldelse!

Virkelig behagelige

Virkelig behagelige

1 juillet 2026

Tak Tima 🙌

Det glæder os at høre, at du synes, de er virkelig behagelige – det er præcis det, vi går efter.

SUPER

Fantastik gode produkter...blev leveret hurtig og til den aftalte tid

6 juillet 2026

Tak Bent 🙌

Fantastisk at høre, at både produkterne og leveringen levede op til forventningerne. Tak for de pæne ord!

Nöjd 👍

Mycket nöjd och belåten med
leveransen.

10 juillet 2026

Tack Bengt 👍

Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva en recension.

Udmærket levering

3 juillet 2026

Tak Hans 🙌

Dejligt at høre, at leveringen levede op til forventningerne. Vi gør os umage for, at det går hurtigt og problemfrit hver gang.

Basic+Allyv

Blev kontaktad

Blev kontaktad av företaget och fick hjälp när de6t strulade med rabattkoden.
Mycket nöjd med produkten som höll passformen efter tvätt.

6 juillet 2026

Stort tack Per-Arne

Vad roligt att höra att vi kunde hjälpa dig när rabattkoden strulade. Och extra kul att kalsongerna fortfarande håller passformen efter tvätt – precis som de ska.

Top service og kvalitet

Top service, og kvalitet helt i top af bambus underbukser og t-shirts som jeg købte. Koster formentlig lidt mere, underbukserne, men helt anden oplevelse at have underbukser på nu, kommer ikke til at bruge andre herefter. Kan ikke anbefale mere end dette, prøv dem!

3 juillet 2026

Tusind tak Thore 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at både kvaliteten og oplevelsen lever op til forventningerne. Vi ved godt, at vores produkter koster lidt mere end gennemsnittet, men vi er glade for, at du oplever, at de er pengene værd. Tak for den varme anbefaling!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus