Basicandally Avis

1 176
TrustScore 5 sur 5

4,8

Snygg design på själva kalsongerna och läckage skyddet fungerar till 100%. Kan verkligen rekommendera dessa till alla som har problem med att vi går försent på toa eller dropparna som kommer efter to... Voir plus

L'entreprise a répondu

Lars Larsen! Tidligere indehaver af TipTop fashion samt spreeglee.com har i Mit Liv ℹ detailhandel nok købt 100000 pr under hacker ! Fra Alle brands ! Jeres er faktisk De bedste Jeg nogensinde har... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har købt deres underbukser et par… Har købt deres underbukser et par gange. Går til dagligt i hvide uniformsbukser, hvor ALT kan ses. Disse underbukser giver virkelig en god tryghed mht. Efterdryp.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fik byttet produkt ved hjælp fra kundesupport. Havde problemer med at bestille varen i bomuld som endte med at jeg uforvarende bestilte bambus. Havde derefter problemer med at bruge returportalen.... Voir plus

1. Magasin de sous-vêtements

Écrit par l'entreprise

Basically underwear, but then again! Banebrydende undertøj til mænd - De originale BASIC+ALLY boxershorts forhindrer det pinlige "fingeraftryk" på bukserne, som alle mænd kender til. Hemmeligheden er den skjulte Gravity Membrane™.som hjælper dig med at undgå de pinlige pletter på buskerne. Miljøbevidst produceret i Portugal - lavet af det blødeste og lækreste bambus stof.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 176)

363 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Over de producten niets dan lof

Over de producten niets dan lof. Ik heb vorige week mijn derde bestelling ontvangen. PostNL stelt dat zij de opdracht hebben om zendingen "poste restante" op het leverings kantoor vast te houden.
Dit is niet langer voor mij toegestaan omdat ik niet mobiel ben en dus altijd iemand moet vinden die het namens mij af gaat halen. Ik wil dat jullie het gewoon naar mijn huisadres verzenden zonder extra verzendkosten, de kleding is al duur genoeg. Als dit niet kan, helaas ... ...
Kind regards,
Leonhard Oudshoorn

6 avril 2026

Réponse de Basicandally

Bedankt voor je review – en voor de vriendelijke woorden over het product 🙏

Het klinkt frustrerend met de levering, en dat begrijpen we goed. Dit type levering (“poste restante”) is niet iets wat wij actief kiezen, maar hangt af van de lokale vervoerder en hun afhandeling.

Dat gezegd hebbende, helpen we je graag om een oplossing te vinden die beter voor je werkt in de toekomst. Neem gerust direct contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Basic+Ally

(Vertaald met AI – laat het gerust weten als er iets niet klopt)

Snabb leverans

Snabb leverans

4 avril 2026

Tack för din recension 🙌

Snabb leverans är precis det vi strävar efter – kul att höra att det fungerar som det ska.

Basic+Ally

Beställde för tredje gången och är lika…

Beställde för tredje gången och är lika nöjd som efter tidigare beställningar. Rekommenderar de briefs jag beställde!

2 avril 2026

Stort tack 🙏

Tredje gången och fortfarande lika nöjd – det betyder verkligen mycket.
Kul att höra att briefsen sitter helt rätt!

Basic+Ally

Har lige bestilt 3 sæt herre…

Har lige bestilt 3 sæt herre underbukser modtaget dem efter 3 dage, fantastisk pasform og de lever op til det reklamere.

26 mars 2026

Tak Lars 🙌

Fedt at høre, at pasformen sidder lige i skabet – og at de lever op til det, vi lover. Det er præcis det, vi arbejder for.

Nye Underbukser

Hurtig og præcis levering

20 mars 2026

Tak Per 🙌

Dejligt at høre, at leveringen var både hurtig og præcis – sådan skal det være.

Superhurtig levering

Superhurtig levering. Købte først 3 par for lige at checke kvaliteten. Nu har jeg købt yderligere 10 par. De giver lige den ekstra sikkerhed.
Jeg er meget tilfreds

13 mars 2026

Tak for din anmeldelse 😊

Fedt at høre, at du startede med 3 og endte på 13 – det tager vi som et rigtig godt tegn!

Basic+Ally

Den mest "usynlige" underbuks til dato.

Den mest "usynlige" underbuks til dato.
Man mærker ikke, at man har underbukser på!!🤩🤩

12 mars 2026

Réponse de Basicandally

“Usynlige” underbukser er faktisk ret spot on – de skal bare fungere uden man tænker over dem.
Fedt at høre, at du oplever det sådan! 😃

Fremragende underbukser.

Fremragende underbukser.
Jeg har brugt dem i lang tid og de forbliver som nye.
Mvh Søren 😀

19 mars 2026

Réponse de Basicandally

Fedt at høre, at de holder sig som nye – det er præcis det, vi går efter.

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering
Super kvalitet

13 mars 2026

Tak for din anmeldelse 🙌

Dejligt at høre, at både bestilling, levering og kvalitet spiller – det er præcis sådan, det skal være.

Basic+Ally

Meget let tilgang til bestillinger af…

Meget let tilgang til bestillinger af et super produkt 🤩 nemlig T-shirts. Lynhurtig levering.

12 mars 2026

Tak Povl! 🤩
Dejligt at høre, at både bestilling, levering og T-shirts spiller. Det er præcis sådan, vi gerne vil have, at oplevelsen er.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt

15 mars 2026

Tusind tak Vibeke 🙌
Kort og præcist – det er vi virkelig glade for at høre.

Produktet er fint

Produktet er fint. Størrelserne er store ifht andre mærker. Det var svært at finde retur/ombytningsmulighed. Ret bøvlet! Men super hurtig levering , 1 dag, begge leveringer.

6 mars 2026

Réponse de Basicandally

Tak for din ærlige feedback.

Godt at høre, at produktet og den hurtige levering fungerede. Vi ved, at størrelser kan opleves lidt forskelligt fra mærke til mærke, så det er værdifuldt input.

Hvis retur eller ombytning har været bøvlet at finde, er det bestemt noget vi skal gøre tydeligere – tak fordi du nævner det.

Basic+Ally

Har købt deres underbukser et par…

Har købt deres underbukser et par…
Har købt deres underbukser et par gange. Går til dagligt i hvide uniformsbukser, hvor ALT kan ses. Disse underbukser giver virkelig en god tryghed mht. Efterdryp. Jeg har altid, før i tiden , købt mønstret undertøj, så underbukser der ikke kun er ensfarvede kunne være rart. Men når det så er sagt, så findes der ikke bedre alternativ end disse. Forretningen sender hurtigt og er pålidelige.

4 mars 2026

Réponse de Basicandally

Det sætter vi stor pris på at høre – og vi forstår dig godt med de hvide uniformsbukser 😄Trygheden er hele pointen med vores produkt, og vi er glade for, at det leverer på netop det.Feedback på mønster tager vi med – det er altid godt at vide, hvad vores kunder ønsker sig 👌

Godt køb

Behagelige og praktiske underbukser

21 février 2026

Tak Hannes 😊
Dejligt at høre, at de både er behagelige og praktiske – det er præcis sådan underbukser skal være.

Basic+Ally

Den bestilling jeg lavede svarede…

Den bestilling jeg lavede svarede ovenud til forventninger
Desuden var der en super kort leveringstid .

Alt var vare i orden.

28 février 2026

Tusind tak Margrethe 🙏
Fedt at høre, at både produkt og leveringstid levede mere end op til forventningerne.