Basiclamp Avis

1. Magasin de luminaires

Basiclamp is de webshop voor binnenhuisverlichting. We bieden een ruime keuze uit verschillende merken en stijlen, zodat je altijd een lamp vindt die past bij jouw interieur en budget. Waar je ook naar opzoek bent, ons assortiment verlichting is breed, gevarieerd en altijd actueel. Zo kun je eenvoudig vergelijken en inspiratie opdoen. Wij zorgen voor snelle levering, betrouwbare kwaliteit en service waar je op kunt rekenen. Want een lamp koop je niet voor even, maar voor jarenlang licht en plezier. Neem een kijkje op Basiclamp.nl en ontdek hoeveel verschil de juiste verlichting kan maken.

Bien

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Hele goede klantenservice

Er was per ongeluk een verkeerde lamp geleverd (de namen leken ook heel erg op elkaar), dat kan natuurlijk gebeuren. Kort mailtje gestuurd, gelijk reactie met een oplossing en de volgende dag kwamen de nieuwe lampen alweer binnen en heb ik de oude lampen kunnen opsturen. Supergeleverd

24 juillet 2026

Réponse de Basiclamp

Bedankt voor je mooie review! Onze excuses voor de vergissing, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. We wensen je veel plezier met je nieuwe lampen! 😊

Goeie zaak

Zeer snel en correct geleverd. Lamp was mooi en stevig ingepakt. Mooie lamp met mooi lichteffect met grote filament led bol.

16 juillet 2026

Réponse de Basiclamp

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u blij bent met de lamp. Veel plezier ermee!😊

Réponse de Basiclamp

Wat jammer om te horen dat u niet het juiste product had ontvangen. Onze excuses hiervoor. Uiteraard kan er altijd eens een fout gemaakt worden, en we vinden het vervelend dat we dit via een review moesten vernemen, omdat we graag direct met u naar een passende oplossing hadden gekeken.

Naar aanleiding van de review hebben wij contact opgenomen en is de de juiste lamp opgestuurd.

We hopen dat hiermee alles naar wens is opgelost en wensen u alvast veel plezier met de lamp 💡.

Ik ben er echt blij mee prachtige…

Ik ben er echt blij mee prachtige lampen zo sfeervol de woonkamer is meteen helemaal veranderd!

10 février 2026

Réponse de Basiclamp

Geweldig om te lezen dat de lampen je woonkamer helemaal hebben veranderd Romee! We zouden het leuk vinden om een foto te zien van je sfeervolle ruimte (info@basiclamp.nl). Bedankt voor de 5 sterren!💡✨

Basiclamp top

Goeie service, vriendelijk en snelle reactie,. Bestelling was goed en snel geleverd

2 février 2026

Réponse de Basiclamp

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je blij bent met onze serie én de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!

31 décembre 2025

Réponse de Basiclamp

Bedankt voor de goede review! Veel plezier met je lamp

vlotte levering

vlotte levering , super voordelige prijs

25 novembre 2025

Réponse de Basiclamp

Bedankt voor de goede review, veel plezier met de lamp!

Qua levertijd moet je best een poosje…

Qua levertijd moet je best een poosje wachten maar dan heb je ook wat. Mooie lampen voor een goede prijs!

2 octobre 2025

Réponse de Basiclamp

Dank je wel voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat je blij bent met de lamp. Gelukkig was hij er al binnen 2 werkdagen — dat horen we graag 😉

Goede webshop veel keuze en scherp…

Goede webshop veel keuze en scherp geprijsd.
Levering super znel

25 septembre 2025

Réponse de Basiclamp

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je blij bent met het aanbod én de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!

snel en goed.

De lamp is goed voor een prima prijs.

11 septembre 2025

Réponse de Basiclamp

Bedankt voor de goede review, veel plezier met de lamp!

8 septembre 2025

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn dat de levering zo snel is verlopen. 💡