L'entreprise a répondu
Hør meg ut. Når jeg hadde båt føre prøven så fikk vi 2 uker på og øve. Men jeg bruke boka i over 12 dager. Så tok jeg en test på nettet og fikk 10/50 riktig. Så sa min søster at jeg burde kjøpe appen.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk app. Appen gjør det morsomt/interessant å lære. Båtførerappen er grunnen til at jeg bestod eksamen/båtførerprøven på første forsøk. Anbefales på det sterkeste. Viktig: hvis du kjøper B... Voir plus
L'entreprise a répondu
Norges mest populære båtførerkurs er en app - øv hvor og når du vil! Korte, enkle videoer lærer deg hele pensum. Øv på oppgaver lik den ekte båtførerprøven. Og forresten, vi har beståttgaranti – pengene tilbake om du stryker (noe som neppe vil skje)
Demande des avis aux clients
Veldig bra. Kursene er kortet ned og veldig godt forklart slik at alle forstår. Og den har bestått garanti. Jeg besto

Réponse de Båtførerappen
Veldig gode forklaringer, forståelig språk og ein får moglegheiten til å læra i eiga tempo. Spørsmål undervegs, som understøtter at ein er på rett veg og bidrar til å kartlegge kva ein ikkje har forstått, og hjelper ein å rette opp feil.
Anbefales.

Réponse de Båtførerappen
Anbefaler på sterkeste. Veldig bra hjelpemiddel før båtførerprøven.

Réponse de Båtførerappen
Kjøpte på torsdag kveld. Sto prøven fredag. Veldig bra app og opplæring. Masse bra huskeregler.

Réponse de Båtførerappen
Veldig gode og grundige opplæringsvideoer. Pensum blir så nøye gjennomgått og forklart, gjør det superenkelt å forstå pensum!

Réponse de Båtførerappen
Var veldig godt forklart og gav mye læring.
Tok hurtigbåtserifikat i Danmark uken etter. Den norske app var mye mer lærerik, og god for å forbedre det en ikke var god på.

Anbefales på det sterkeste hvis du skal ta båtførerprøven. Fikk bestått med 96%

Réponse de Båtførerappen
Veldig bra lagt opp med videoer og oppgaver. Savnet litt flere forskjellige kartoppgaver. Super løsning å kunne sitte hjemme og øve i egen stue når man har problemer med å sitte lenge pga kronisk sykdom. Lett å kunne ta litt hver dag, istedenfor alt på en dag. Fikk 48/50 riktige, så pensum stemmer bra med prøven.

Réponse de Båtførerappen
Enkelt og lærerikt oppsett. Jeg valgte båtførerappen slik at jeg kunne øve når det passet for meg. Anbefales!

Réponse de Båtførerappen
Fin oversiktlig og lærerik anbefaler å bruke denne til å ta båtførerprøven 👍

Réponse de Båtførerappen
Jeg synes det er en veldig bra app. Det er lett å forstå seg på hjelper veldig med prøven. Forhåpentligvis består jeg!