Snabbt, enkelt och proffsigt.
Varmt välkommen till Båtgiganten, vi är ett gäng glada båtmänniskor med många års erfarenhet från försäljning av både nya och begagnade båtar. Vi är en nytänkande och modern båtmäklare som har visionen att göra båtköpet till ett så enkelt och tryggt köp som möjligt. Säljbrygga och kontor vid Skanstull i Stockholm.
Sundstabacken 2, 12030, Stockholm, Suède
- 010-4527009
- support@batgiganten.se
- batgiganten.se
Mycket bra företag att ha med att…
Mycket bra företag att ha med att göra.. smidigt och seriöst.. kan rekommenderas..
Mvh jan Månsson
En väldigt duktig och påläst…
En väldigt duktig och påläst båtförmedlare med bra kommunikation från start till mål.
Rekommenderas för er som vill ha seriös och smidig affär.
Det här var en ny upplevelse för oss
Det här var en ny upplevelse för oss. Att köpa en båt för en stora pengar på distans utan att ens träffa säljaren. Jag ska erkänna att jag var väldigt osäker och orolig, men Fredrik höll oss uppdaterade under hela köpprocessen. Han är enormt kunnig och svarade väldigt fort på våra frågor. Båten levererades på utsatt tid och vi fick en gedigen bra genomgång av båtens funktioner. Jag kan bara ge Fredrik bästa betyg 10 av 10. Om du har planer på att köpa en båt via Fredrik kommer du inte att bli besviken. Om vi köper en annan båt i framtiden kommer jag att kontakta Fredrik! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Köp av Askeladden via Båtgiganten
Köpte en Askeladden C80 av Båtgiganten och Fredrik. Mycket seriös och bra genomförd affär! Affären gjordes upp på distans utan att vi träffades. Leverans fixade Båtgiganten då båten kom från Danmark. Allt fungerade kanon. Ett par mindre saker på båten som behövde fixas efter leverans som Båtgiganten tog på sig. Mycket nöjd hela vägen! Varm rekommendation från mig!
Köpt båt på distans
Köpt båt av Fredrik på distans med en enkel och smidig process där vår nuvarande båt gick i inbyte. Fredrik var snabb på att svara och lyhörd från första kontakt. Processen med distansköp kändes trygg hela vägen och båten motsvarade förväntningarna och underlaget som vi fick till oss inför köp.
Kan varmt rekommendera Båtgiganten.
Mycket trevligt bemötande samt att vår…
Mycket trevligt bemötande samt att vår båt var i förväntat skick enligt ök. Mycket bra återkoppling vi frågor som är naturligt vid inköp av större värden. Tack för bra återkoppling och snabbhet på att just återkoppla. Mycket tryggt köp.
Jag tackar och bockar.
// Fredrik Broberg
Excellent broker
Communication was fast and everything went exactly as agreed, thanks
Mycket snabb och proffsig återkoppling…
Mycket snabb och proffsig återkoppling under hela processen. Jag köpte en båt och lämnade min gamla i inbyte och Fredrik hanterade helheten på ett riktigt bra sätt, trots att vi aldrig träffades F2F.
Köpte en begagnad Yamarin 63 DC av…
Köpte en begagnad Yamarin 63 DC av Båtgiganten som fanns i Finland och fick se fina bilder och videos innan leverans till Stockholm. Allt gick smidigt och när jag väl fick båten var den över förväntad, var i princip i nyskick. Fick också en hel del extrautrusning som jag inte räknat med. Är mycket nöjd, stort tack!
Smooth and nice transaction
We had smooth and nice transaction. Fredrik was very helpful and patient with all matters. He took care of everything, from answering detailed information about the boat, until loading the boat to my trailer. Helped in every way. It is alwayes nice to meet such people, when you feel its not just busines and making money. I like people who enjoy their work, and Fredrik does that!
Effective
Whole process, agreement, payment, pickup and transport from our home harbour Finland went smoothly and everything was professional. Communication with Fredrik was effective and clear. Strong recommendation!
Hr. Quicker Bootsverkauf
Hr. Quicker von Bätgiganten hatte immer ein offenes Ohr für meine Fragen und Wünsche. Er hat immer sofort geantwortet und alles was nötig war optimal bearbeitet. Selbst der Bootstransport nach Deutschland ist sehr gut bgelaufen. Ich kann Hr. Quicker und seine Firma nur weiterempfehlen...!!!
Herr. Quicker från Bätgiganten var alltid öppen för mina frågor och önskemål. Han svarade alltid direkt och skötte allt som behövdes optimalt. Även båttransporten till Tyskland gick väldigt bra. Jag kan Mr. Jag kan bara rekommendera Quicker och hans företag...!!!
Smidig försäljning av min båt genom…
Smidig försäljning av min båt genom Båtgiganten. Mkt Bra, professionell och alltid mycket trevlig kontakt med båtmäklaren Leo. Rekommenderas!
Toppenbra förmedlare!
Väldigt hjälpsamma och kändes tryggt genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas starkt!
Super smidig affär vid försäljning av…
Super smidig affär vid försäljning av fritidsbåt. Snabbt avslut och trots lite strul vid slutbesiktning fixade Båtgiganten det med tillverkaren direkt. Tack Fredrik för hjälpen vid försäljningen av vår Yamarin 63 DC. Rekommenderar absolut!
Leverans samt uppföljning har varit…
Leverans samt uppföljning har varit kanon bra. När det var ett fel så har dom bemöt ärendet mycket bra.
Smidigt att sälja sin båt till Båtgiganten
Min båt hade varit till försäljning här i Finland i några veckor utan att väcka större intresse. Men sedan hörde Båtgiganten av sig och när vi kom överens om priset så gick köpprocessen otroligt smidigt. Betjäningen och särskilt kommunikationen var enastående genom hela processen, ända tills jag överlämnade båten för transport. Det här professionella teamet rekommenderas varmt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.