Baxza Avis

4,6

Kult produkt! Gjør filming og video chat mye morsommere. Perfekt gave til de som også er glad i lage videoer til YouTube, TikTok eller andre some plattformer. Rask levering! Anbefales

Baxza 360 er et herlig produkt som forenkler hverdagen! Samt at den er veldig kul! 😁 Den er enkel i bruk, rimelig og leverer som ønsket. Enkel og rask leveranse 👍

Dessverre kan det se ut som om pakken vi fikk ikke er helt ny. Tydelig at den er pakket opp… Ellers litt misvisende på reklamevideoen, litt annen kvalitet i virkeligheten.

Etter at jeg fikk Baxza 360 har jeg ikke dårlige vinkler og en telefon som faller ned i dørken når jeg lager renovering av båten videoer. Funker perfekt!

1. Service e-commerce

Hei hei kjære kunder! Her kan dere skrive hva dere vil om oss. Vi er åpne for all kritikk, å hvis det er noe, vil vi jobbe for å utvikle oss til å bli ennå bedre. Håper jo selvfølgelig på mest positive tilbakemeldinger. Mvh Baxza.no

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Utrolig handy liten gadget til alle…

Utrolig handy liten gadget til alle hjem.
Veldig fin til å bruke for selv video, eller bare for å se på noe mens man slapper av. Absolutt anbefalt! :)

Réponse de Baxza

Ja, smart bruk Joakim, en dynamisk tv-skjerm mens man slapper av var smart :)
Takk for anbefalingen :)

Fantastisk produkt

For ett fantastisk produkt 10 av 10 fra meg🤩 superrask levering uten noe problemer👍 Anbefales på det sterkeste

Takk Dennis :)

Supert produkt

Var skeptisk først, men tok sjansen. Utrolig glad for det. Varen kom på kun 2 dager.

Réponse de Baxza

Veldig glad vi har skeptikere som blir overbevist. Det er alltid det beste. Takk for tilliten :)

Genialt

Réponse de Baxza

Så bra det ordnet seg. Får håpe båten blir klar til sommern :)

Endelig!

Den er enkel i bruk, rimelig og leverer som ønsket.
Enkel og rask leveranse 👍

Réponse de Baxza

Takk Christian. Vi er glade for at produktet falt i smak :)

Norsk kundeservice

Kundeservice på norsk, etterspurte sporing og fikk dette tilsendt på epost. Bestilte på en mandag og hadde produktet på onsdagen.

Réponse de Baxza

Takk for hyggelig tilbakemelding Kai. Vi prøver å være så raske vi kan.