Telefonisch contact gehad omdat ik meer informatie over twee producten wilden hebben . Vriendelijk te woord gestaan waardoor de keuze om een prullenbak te kopen beter gemaakt kon worden . Helaas... Voir plus

De spiegel is goed aangekomen en zonder beschadiging, hij was dan wel goed top ingepakt.Hij is voor kleindochter haar Kerstmis, daarmee even geschikt of alles in orde was

Helaas zat er in de doos een witte Hollywoodspiegel ipv een zwarte zoals op de doos vermeld stond. Ook werd de spiegel geleverd in een doos waarop in koeienletters “HOLLYWOOD SPIEGEL” stond waardoor d... Voir plus

3,9

Bien

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

prullenbak gekocht

Ik heb een prullenbak gekocht en ik vind het echt een goede prullenbak. Hij is stevig, makkelijk te gebruiken en sluit goed af. Geen last van nare geurtjes en hij ziet er ook netjes uit in de keuken. Gewoon een goede aankoop waar ik tevreden mee ben.

24 avril 2026

Small money, big gift

I bought this mirror as a gift for my wife, and the experience has been absolutely fantastic. My wife thinks it's very useful, and it looks beautiful in our home. Best of all, I think it's the biggest gift I could get for a small amount of money.

24 avril 2026

Super service

Helaas was de prullenbak kapot hierover gemaild en gebeld .
Het probleem werd direct naar alle tevredenheid opgelost .

13 avril 2026

Uitstekende service en topkwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met BaytLiving. De bestelling verliep soepel en de website is gebruiksvriendelijk. Mijn product werd snel geleverd en was precies zoals beschreven – de kwaliteit is zelfs beter dan verwacht.

De klantenservice reageerde snel en professioneel op mijn vragen, wat echt vertrouwen geeft. Alles bij elkaar een zeer fijne winkelervaring.

Ik zal hier zeker opnieuw bestellen en raad BaytLiving absoluut aan!

8 avril 2026

Absurd slecht bedrijf

Ik las de reviews en had toen al beter moeten weten!
Ik heb een bestelling gedaan bij Bayt living, maar uiteindelijk blijkt dit Dennepark te zijn. Na levering bleek het product niet te kloppen met wat er op de website staat.

Direct mail gestuurd en kwam al snel een excuses reactie op terug. Maar in plaats van het correcte artikel te willen leveren kwam meteen de 10% compensatie of gewoon retourneren als enige opties. Met andere woorden, ze hebben producten op de website staan die NIET bestaan.

Aangezien het wel geleverde product op bol.com goedkoper was dan wat we betaald zouden hebben en de 10% compensatie nog geprobeerd om een reele compensatie te krijgen maar direct daarop kreeg ik het retourlabel toegestuurd.

Mocht je twijfelen of de reviews kloppen, ja ze kloppen :(
Bestel hier NIET

4 mars 2026

2 kledingrekken besteld

2 kledingrekken besteld,
1 was compleet
de ander alleen de rekken zonder bevestigingsmateriaal en wieltjes
in het weekend zijn jullie gesloten
heb zelf bevestigingsmateriaalmoeten halen .
ontevreden .
ik zal niet zo snel meer bij Baytliving bestellen.

29 janvier 2026